• 1397/11/29 - 10:17
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :

برگزاری كارگاه آموزشي مهارتهاي تدريس

كارگاه آموزشي مهارتهاي تدريس ویژه دانشجویان دکتری به مدت 2 روز در اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.

بدينوسيله به اطلاع ميرساند، كارگاه آموزشي "مهارتهاي تدريس" مختص دانشجويان دكتري به مدت 2 روز در تاريخ 1 و 15 اسفند ماه سال جاری از ساعت 8:00 الي 30 :12 در سالن كنفرانس شاملو توسط مركز توسعه آموزش برگزار ميگردد.

با توجه به الزامي بودن كسب گواهي شركت در اين كارگاه براي دوره دكتري خواهشمند است دانشجويان عزيز دوره دكتراي تخصصي، جهت ثبت نام تا تاريخ 30/11/97 با شماره تلفن 71732404 و يا داخلي 2404 تماس حاصل فرمايند . در ضمن با توجه به محدوديت ظرفيت كارگاه، اولويت ثبت نام با دانشجويان سالهاي بالاتر است و صدور گواهي شركت در كارگاه منوط به شركت كامل دانشجو در كارگاه فوق مي باشد.