• 1400/12/09 - 13:39
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

برگزاری وبینار « سه اصل توجهی- شناختی برای تسلط بر بازار فناورانه پزشکی»/ مهلت ثبت نام تا 12 اسفند

مرکز رشد معاونت تحقیقات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه) طی اطلاعیه ای اعلام کرد که در پی برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی در نیمه اول اسفندماه جاری، سومین وبینار آموزشی تحت عنوان « سه اصل توجهی- شناختی برای تسلط بر بازار فناورانه پزشکی ایران» از ساعت 10 الی 12 روز 14 اسفندماه جاری برگزار می شود.

مرکز رشد معاونت تحقیقات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه) طی اطلاعیه ای اعلام کرد که در پی برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی در نیمه اول اسفندماه جاری، سومین وبینار آموزشی تحت عنوان « سه اصل توجهی- شناختی برای تسلط بر بازار فناورانه پزشکی ایران» از ساعت  10 الی 12 روز 14 اسفندماه جاری برگزار می شود.

به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از این اطلاعیه، سرفصل های این وبینار آموزشی، شامل:

-          تعریف توجه، مدیریت توجه، اقتصاد توجه و اهمیت آنها

-          توجه به مدل های ذهنی و اثر آن بر تصمیم گیری

-          مدیریت توجه فردی

-          اصل اول: رهبری و توجه

-          اصل دوم: توجه و ساختار سازمانی

-          اصل سوم: توجه در مدیریت بحران

-          جمع بندی دوره

می باشد.

براساس این اطلاعیه، علاقه مندان برای شرکت در این وبینار که توسط مهندس خواجوی برگزار خواهد شد، تا 12 اسفندماه جاری فرصت دارند تا کاربرگ ثبت نام را از لینک  https://incubator.uswr.ac.ir  دریافت کرده و آن را بصورت کامل تکمیل کنند.

این اطلاعیه متذکر شده است که وبینارهای مرکز رشد دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برای افراد شرکت کننده بشرط حضور کامل، گواهی حضور در هر کارگاه را اعطا خواهد کرد.

مرکز رشد دانشگاه همچنین در این اطلاعیه، لینک   https://connect.uswr.ac.ir/roshd  را برای شرکت در وبینار و شماره تلفن 71732837 -021  را جهت هماهنگی های بیشتر، اعلام کرد.

گفتنی است؛ مرکز رشد دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سه وبینار آموزشی را برای نیمه اول اسفندماه جاری پیش بینی کرده است که تاکنون اولین وبینار برگزار شده و دو وبینار نیز در روزهای 11 و 14 اسفندماه برگزار خواهد شد.

تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها