• 1398/09/09 - 20:14

بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات در تاریخ ۴ و ۵ دیماه ۱۳۹۸ برگزار می شود

بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات در تاریخ ۴ و ۵ دیماه ۱۳۹۸ با حضور اساتید صاحب نام، فارغ‌التحصیلان و دانشجویان رشته فیزیوتراپی و دیگر گروه های حوزه توانبخشی کشور در سالن کنفرانس شهید احمدى روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این رویداد علمی فرصت مناسبی برای ارائه تازه‌ترین پژوهش‌هاست که با هدف آگاه سازى جامعه از علل آسیب هاى اسكلتى - عضلانى و صدمات ستون فقرات به معرفى آخرین رویکردهای ارزیابى و فیزیوتراپى مشكلات ستون فقرات، جمجمه و لگن و ترویج روش‌هاى درمانى پیشرفته و توانبخشى مبتنى بر جامعه و كاهش هزینه هاى سلامت می‌پردازد.

این سمینار برای دانش‌آموختگان رشته‌های فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی و دیگر همکاران توانبخشی واجد امتیاز بازآموزی بوده و در حاشیه سمینار نیز کارگاه‌های آموزشی با موضوعات متنوع و کاربردی برگزار می‌گردد. از دیگر رویدادهای جانبی سمینار برپایی نمایشگاه بزرگ تجهیزات فیزیوتراپی و توانبخشی و کتاب‌های علمی و دانشگاهی است که شرکت‌های وارد کننده و تولیدکننده، جدیدترین محصولات را برای بازدید متخصصین به نمایش خواهند گذاشت.

محورهاى پذيرش مقالات به شرح زیر می باشد:

- ارزيابى، تشخيص افتراقى و درمان اختلالات کرانیال، ستون فقرات و مجموعه لگن

- ارگونومى و پيشگيرى از آسيب هاى شغلى و ورزشى

- ارزيابى و بهبود پاسچر، بالانس، ثبات و حركت ستون فقرات

- آگاه سازى جامعه از علل آسيب هاى اسكلتى - عضلانى و صدمات ستون فقرات

- ترويج روش هاى درمانى پيشرفته و توانبخشى مبتنى بر جامعه و كاهش هزينه هاى سلامت

- معرفى آخرين رويكردهاى ارزيابى و فيزيوتراپى مشكلات ستون فقرات، جمجمه و لگن

از اساتید، فارغ‌التحصیلان و دانشجویان رشته فیزیوتراپی و دیگر گروه های حوزه توانبخشی کشور دعوت می‌شود جهت شرکت در سمینار و نیز کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به سایت http://sspt.uswr.ac.ir  نسبت به ثبت نام خود اقدام و از شرایط ارسال خلاصه مقاله آگاه شوند.

محققان و شرکت‌کنندگان ارجمند در سمینار می‌توانند خلاصه مقالات خود را حداکثر تا 15 آذر ماه 1398 همراه با اطلاعات تکمیلی شامل نام، نام خانوادگی، درجه علمی و دانشگاهی، کد ملی و آدرس ایمیل به نشانی sspt@uswr.ac.ir ارسال نمایند.

لینک های مفید:

دسترسی مستقیم به صفحه فرم ثبت نام در سمینار

راهنمای نگارش و ارسال خلاصه مقالات و دانلود قالب آماده فایل Word

آدرس دبیرخانه:

تهران، اوین، بلوار دانشجو، خیابان كودكیار، دانشگاه علوم بهزیستى و توانبخشى، گروه آموزشی فیزیوتراپی،

تلفن 021-71732882

آدرس کانال: