• 1398/07/13 - 13:51
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

رویداد « ارایه راه حل های فناورانه برای چالش های بالینی و صنعتی حوزه توانبخشی کشور » در پاییز امسال برگزار می شود

دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اعلام کرد: رویداد « ارایه راه حل های فناورانه برای چالش های بالینی و صنعتی حوزه توانبخشی کشور (Rehab Reverse Pitch) » در پاییز امسال در این دانشگاه، برگزار خواهد شد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این رویداد که مکمل رویداد بسیار موفق استارت آپ تریگر "به توان فناوری" در زمستان 97 محسوب می شود، به همت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار خواهد شد.

براساس این گزارش،  در رویداد (Rehab Reverse Pitch)   به جای ارائه ایده های متنوع از سوی استارت آپ ها، لیستی از چالش های حوزه توانبخشی که از کلینیک ها، خانه های سالمندان، شرکت های تولید کننده، توان خواهان و.... جمع آوری شده اند از سوی سرمایه گذاران به استارت آپ ها، معرفی می شوند و حل این چالش ها به مسابقه گذاشته می شود  و در طول رویداد خدمات منتورینگ به شرکت کنندگان ارایه خواهد شد.

این گزارش همچنین می افزاید، اساتیدی که در هر یک از رشته های حوزه علوم بهزیستی و توانبخشی چالش هایی را شناسایی کرده اند و حل آن نیاز به ارایه راهکار فناورانه دارد، تا تاریخ 20 مهرماه 98  می توانند از طریق تماس با آقای دکتر ارشادی یا خانم دکتر احمدی بنی، چالش مدنظر خود را در لیست چالش های این رویداد پیشنهاد نمایند.

تنظیم اطلاعیه: نعیمی پور