• 1400/06/09 - 19:30
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

زمان مصاحبه شفاهی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون کارشناسی ارشد رشته مددکاری اجتماعی تعیین شد

گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی اطلاعیه ای اعلام کرد که زمان مصاحبه شفاهی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون کارشناسی ارشد این رشته، تاریخ 22 شهریورماه جاری تعیین شده است.

به گزارش وبدای دانشگاه، متن کامل این اطلاعیه خطاب به پذیرفته شدگان این آزمون بشرح زیر است:

مصاحبه شفاهی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون کارشناسی ارشد رشته مددکاری اجتماعی در روز دوشنبه مورخ 1400/6/22 از ساعت 7:30 و بر اساس حروف الفبا می باشد.

خواهشمند است، پذیرفته شدگان مدارک و مستندات خود را شامل اسکن موارد زیر تا تاریخ  1400/6/18  ایمیل فرمایند:

• مدرک تحصیلی کارشناسی

• گواهی سوابق کار رسمی یا داوطلبانه مرتبط با رشته تحصیلی

مستندات همکاری یا اجرای پژوهش های مرتبط:

• مقاله علمی، پژوهشی

• مجری پژوهش و یا همکار پژوهش

• مستندات شرکت یا سخنرانی در کارگاه و همایش های مرتبط

مستندات آموزش:

• سوابق تدریس

آدرس ایمیل :

socialwork.uswr.ac.ir@gmail.com

شرکت در مصاحبه به صورت مجازی و از طریق برنامه Adobe connect    و با لینک   https://connect.uswr.ac.ir/sw-meeting  می باشد.

خواهشمند است، در ساعت تعیین شده که متعاقبا اعلام خواهد شد، به صورت مجازی وارد جلسه مصاحبه شوید و به سئوالات کمیته تخصصی پاسخگو باشید.

گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

• کد خبر : 20172