• 1399/09/07 - 17:24
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

شرایط ثبت نام برای دریافت وام دستیاری و phD ورودی های ۹۷ دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اعلام شد

اداره رفاه دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی اطلاعیه ای، شرایط ثبت نام برای دریافت وام دستیاری و phD ورودی های ۹۷ دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را اعلام کرد.

اداره رفاه دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی اطلاعیه ای، شرایط ثبت نام برای دریافت وام دستیاری وphD   ورودی های ۹۷ دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را اعلام کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا؛ به اطلاع دانشجویان مجرد  و متاهل  ورودیهای ۹۷  در مقاطع دستیاری، phD  می رساند؛ کسانی که متقاضی دریافت وام دستیاری۱۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال  می باشند، می توانند از تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۸ لغایت ۱۳۹۹/۰۹/۱۸ به سیستم پورتال صندوق رفاه به آدرس portal.srd.ir  مراجعه نموده و نسبت به درخواست وام ( نوع وام دستیاری ) اقدام نمایند.

۱-دانشجویان بعد از ثبت نام در سیستم پورتال، پیامکی از صندوق رفاه دریافت مبنی بر اینکه در اولویت دریافت وام می باشید  و برای انجام مراحل بعدی کار به بانک مهر مراجعه نمایید.

۲-مراحل ثبت نام

الف ) مراجعه به سیستم پورتال صندوق رفاه

ب) ثبت شماره دانشجویی، کد ملی و نام دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

ج ) درخواست وام  دستیاری انتخاب و در پایان برای نهایی کردن ثبت نام بر روی دکمه ثبت درخواست کلیک نمایید.

تذکر: چنانچه  شماره دانشجویی شما ثبت نگردید، جهت رفع  مشکل با اداره رفاه به شماره  ۲۲۱۸۰۱۶۱ -021 تماس بگیرید .

۳- نیازی به دادن تعهد محضری نمی باشد .

۴- دانشجویان باید دارای حساب در بانک قرض الحسنه مهر باشند .

۵-جهت تشکیل پرونده: وام گیرنده (دانشجو ) و ضامن می توانند همزمان یا مجزا به شعب بانک مهر مراجعه نمایند، البته هر دو آنها می بایست فاقد بدهی غیر جاری (سر رسید گذشته ،معوقه ،مشکوک الوصول ) و یا چک برگشتی به سیستم بانکی یا صندوق باشند.

۶- مبلغ وام ۱۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال با سود ۴ درصد می باشد و ۸ ماه بعد از دریافت وام در ۳۴ قسط باید نسبت به پرداخت آن اقدام شود.

۷- دانشجو باید نسبت به معرفی یک ضامن کارمند یا کاسب مورد تایید بانک با ارائه گواهی کسر از اقساط یا چک صیادی معتبر از حساب معتبر  به بانک اقدام نمایند.

۸- در فاز اول اولویت با دانشجویان ورودی ۹۶ و قبل می باشد و در فازهای بعدی امکان ثبت نام و دریافت وام برای همه دانشجویان امکان پذیر خواهد شد.

۹دانشجویانی که دفاع پایان نامه انجام داده اند، مشمول وام نمی گردند.