• 1399/10/02 - 19:11
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

شرایط و زمان ثبت نام وام دستیاری و phD های ورودی ۹۸ دانشگاه علوم بهزیستی اعلام شد

اداره رفاه دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز با انتشار اطلاعیه ای، شرایط دریافت وام دستیاری و phD های ورودی ۹۸ دانشگاه و مهلت ارسال درخواست برای این وام را اعلام کرد.

اداره رفاه دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز با انتشار اطلاعیه ای، شرایط دریافت وام دستیاری و phD های ورودی ۹۸ دانشگاه و زمان ارسال درخواست برای این وام را اعلام کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، متن کامل اطلاعیه به این شرح است:

به اطلاع دانشجويان مجرد  و متاهل وروديهاي 98 درمقاطع دستياري، PHD دانشگاه میرساند؛ کساني که متقاضي دريافت وام دستياري 150/000/000 ريال  مي باشند مي توانند از تاريخ 1399/10/02 لغايت 1399/10/14 به سيستم پورتال صندوق رفاه به آدرس portal.srd.ir  مراجعه نموده و نسبت به درخواست وام ( نوع وام دستياري ) اقدام نمايند.
1-
دانشجويان بعد از ثبت نام در سيستم پورتال، پيامکي از صندوق رفاه دريافت مبني بر اينکه در اولويت دريافت وام مي باشيد  و براي انجام مراحل بعدي کار به بانک مهر مراجعه نماييد.
2-
مراحل ثبت نام الف ) مراجعه به سيستم پورتال صندوق رفاه    ب) ثبت شماره دانشجويي، کد ملي و نام دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي   ج ) درخواست وام دستياري انتخاب و در پايان براي نهايي کردن ثبت نام بر روي دکمه ثبت درخواست کليک نماييد.
تذکر: چنانچه شماره دانشجويي شما ثبت نگرديد جهت رفع  مشکل با اداره رفاه به شماره  22180161 -- 021  تماس بگيريد.
3-
نيازي به دادن تعهد محضري نمي باشد.
4-
دانشجويان بايد داراي حساب در بانک قرض الحسنه مهر باشند.
5-
جهت تشکيل پرونده : وام گيرنده (دانشجو ) و ضامن مي توانند همزمان يا مجزا  به شعب بانک مهر مراجعه نمايند البته هردو آنها مي بايست فاقد بدهي غير جاري (سر رسيد گذشته, معوقه, مشکوک الوصول ) و يا چک برگشتي به سيستم بانکي يا صندوق باشند.
6-
مبلغ وام 150/000/000 ريال با سود 4 درصد مي باشد و 8 ماه بعد از دريافت وام در 34 قسط بايد نسبت به پرداخت آن اقدام شود.
7-
دانشجو بايد نسبت به معرفي يک ضامن کارمند يا کاسب مورد تاييد بانک با ارائه گواهي کسر از اقساط يا چک صيادي معتبر از حساب معتبر  به بانک اقدام نمايند.
8-
در فاز اول اولويت با دانشجويان ورودي 96 و قبل مي باشد و در فازهاي بعدي امکان ثبت نام و دريافت وام براي همه دانشجويان امکان پذير خواهد شد.
9-
دانشجوياني که دفاع پايان نامه انجام داده اند، مشمول وام نمي گردند.

اداره رفاه دانشجویی دانشگاه