• 1400/04/10 - 11:59
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

فراخوان بهره مندي از تسهيلات دانشجويي بنياد ملي نخبگان

معاونت آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی اطلاعیه ای فراخوان ثبت نام و ارائه درخواست براي بهره مندي از تسهيلات دانشجويي بنياد ملي نخبگان در سال تحصيلي 1401-1400 را اعلام کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه، محتوای این اطلاعيه (متن پيوست) از طريق وبگاه بنياد ملي نخبگان استان تهران به نشاني tehran.bmn.ir   اطلاع رساني شده است و دانشجويان محترم مي توانند با مراجعه به وبگاه بنياد ملي نخبگان استان تهران ضمن مشاهده اطلاعيه مذكور از ساير اخبار و اطلاعات مرتبط آگاهي يابند.

گفتني است، طبق اطلاعيه منتشر شده، فرايند ثبت نام از تاريخ 01 / 04 / 1400 شروع شده و مهلت تشكيل پرونده و ارائه درخواست براي بهره مندي از تسهيلات آيين نامه مذكور تا سي ام تيرماه 1400 اعلام شده است.

فایل اطلاعیه بنیاد ملی نخبگان استان تهران ...

فایل اطلاعیه

تنظیم اطلاعیه: نعیمی پور