• 1400/11/06 - 16:13
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

فراخوان ثبت نام در اردوهای جهادی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

اداره تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، روز چهارشنبه طی اطلاعیه ای، شرایط ثبت نام در اردوهای جهادی این دانشگاه را اعلام کرد.

اداره تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز چهارشنبه طی اطلاعیه ای، شرایط ثبت نام در اردوهای جهادی این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از مفدا؛ اداره تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه  دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ در نظر دارد در راستای فعالیت های داوطلبانه و خیرخواهانه خدمات رایگان توانبخشی، درمانی، مشاوره و آموزشی را در مناطق محروم و کم برخوردار به صورت مستمر ارائه نماید، به همین منظور از اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم درخواست می شود، چنانچه تمایل به همکاری دارند از طریق لینک    https://uswr.ac.ir/index.jsp?siteid=1&pageid=21461     فرم ثبت نام را حداکثر تا تاریخ  ۱۵ بهمن ماه جاری تکمیل و ارسال نمایند.

لازم به ذکر است، اولین اعزام روز دوشنبه مصادف با ولادت حضرت علی (ع) در منطقه محمودآباد تهران می باشد.

تهیه و تنظیم اطلاعیه: طیبی