• 1403/06/18 - 10:45
اطلاعیه/

فراخوان جذب دستیار پژوهش نیمه اول 1403 در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فراخوان جذب دستیار پژوهش در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی (شش ماهه اول سال 1403) را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برنامه «جذب دستیار پژوهش» با هدف توسعه علم و فناوری در حوزه سلامت، تأمین منابع انسانی مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی، تشویق فارغ‌التحصیلان برتر علوم پزشکی و کاهش روند مهاجرت نخبگان حوزه سلامت، به اطلاع علاقه‌مندان می‌رساند. این برنامه به مشمولان خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (طرح نیروی انسانی) اختصاص دارد و بر اساس توافقات به عمل آمده با معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان، سالیانه 100 نفر از فارغ‌التحصیلان برجسته گروه پزشکی به عنوان «دستیاران پژوهشی» در مراکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت جذب خواهند شد.

سهمیه سالانه برنامه «جذب دستیاران پژوهشی» به شرح زیر است:

- حداکثر 30 پزشک عمومی (خانم مجرد یا متأهل)

- حداکثر 70 دندانپزشک عمومی (خانم/ آقا) یا داروساز عمومی (خانم/ آقا)

شرایط جذب به شرح زیر است:

1. معدل 17 یا بالاتر

2. حداقل یک مقاله چاپ شده و نمایه شده در بانک‌های اطلاعاتی بین‌المللی ISI (Web of Science) یا PubMed/ MEDLINE به عنوان نویسنده اول یا مسئول، یا حداقل دو مقاله چاپ شده و نمایه شده در بانک‌های اطلاعاتی فوق (بدون شرط نفر اول یا نویسنده مسئول)

- تبصره 1: مقالات باید چاپ شده باشند و پذیرش مقاله (Acceptance) قابل قبول نمی‌باشد.

- تبصره 2: پرونده فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های تیپ 1 (تهران، شهید بهشتی، ایران، مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، کرمان، اهواز) با معدل 16، واجد شرط 2 و با سوابق تحقیقاتی برجسته نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

- تبصره 3: توزیع بر اساس رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی در ارزشیابی سالیانه که توسط معاونت تحقیقات و فناوری انجام می‌شود، صورت می‌گیرد و به هر مرکز تحقیقاتی فقط یک دستیار از هر رشته (پزشکی/ دندانپزشکی/ داروسازی) تعلق می‌گیرد.

فرآیند اجرا:

1. مطالعه دقیق شرایط برنامه و اطمینان از واجد شرایط بودن.

2. دریافت اعلام نیاز از یکی از مراکز تحقیقاتی با مجوز تصویب قطعی از شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (لیست مراکز تحقیقاتی با مجوز قطعی در سایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت موجود است). ارسال نامه اعلام نیاز با امضای ریاست مرکز به معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه.

3. پیگیری موافقت و ارسال نامه موافقت معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به معاون تحقیقات و فناوری ستاد وزارت بهداشت (با پیوست مجوز قطعی مرکز تحقیقات).

4. ثبت‌نام در سامانه و ارسال تمام مدارک لازم و تکمیل فرم‌ها الزامی است. در صورت ناقص بودن اطلاعات، بررسی انجام نخواهد شد.

5. بررسی مدارک ارسالی توسط کارشناس برنامه و ارسال نامه معرفی فرد با امضای معاون تحقیقات و فناوری به اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت.

6. دریافت ایمیل پاسخ نامه به متقاضی.

7. ثبت‌نام متقاضی در سامانه متمرکز تأمین و توزیع نیروی انسانی وزارت بهداشت به نشانی (https://tarhreg.behdasht.gov.ir).

معاونت علمی-‌ فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان فقط دوره اول این برنامه در اواخر سال ۹۳ و نیمه اول سال ۹۴ (۱۳ نفر) را مورد حمایت قرار دادند.

رضا پیرهادی