• 1403/06/18 - 11:15

فراخوان جذب پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش‌محور در سال تحصیلی1403-1404

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نظر دارد در راستای تربیت نیروی انسانی متخصص در پژوهش نسبت به پذیرش دانشجویان واجد شرایط در سال تحصیلی 1403-1404 در دوره دکتری تخصصی پژوهشی اقدام کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ با توجه به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 1394/12/18 مجلس شورای اسلامی و برگزاری آزمون متمرکز دکتری تخصصی پژوهشی در سال 1403، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نظر دارد در راستای تربیت نیروی انسانی متخصص در پژوهش، دانشجویان واجد شرایط در سال تحصیلی 1403-1404 در دوره دکتری تخصصی پژوهشی را پذیرش کند.

داوطلبان علاقه‌مند به این دوره،برای کسب اطلاعات دقیق از نحوه انتخاب رشته و دانشگاه محل تحصیل، می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به آدرس  (http://sanjeshp.ir) مراجعه کنند.

شرایط پذیرش به شرح زیر است:

1. برای داوطلبان دوره دکتری تخصصی پژوهشی، داشتن حداقل دو مقاله تحقیقی اصیل (original) منتشر شده در مجلات علمی-پژوهشی معتبر نمایه‌شده در نمایه‌های بین‌المللی Web of Science یا PubMed به عنوان نویسنده اول یا مسئول در زمان مصاحبه الزامی است.

2. آزمون شفاهی (مصاحبه) برای دوره دکتری تخصصی پژوهشی توسط مراکز تحقیقات مجری دوره که توسط وزارت متبوع و سازمان سنجش اعلام شده، انجام می‌شود.

شایان ذکر است که داوطلبان تنها می‌توانند در رشته‌های مورد تایید اساتید راهنما مطابق جدول زیر، مبادرت به انتخاب رشته کنند:

نام مرکز تحقیقاتی

نام رشته مورد پذیرش

تعداد دانشجوی مورد پذیرش

توانبخشی اعصاب اطفال

فیزیوتراپی

ارگونومی

2

سوء مصرف و وابستگی به مواد

مطالعات اعتیاد

پرستاری

3

سلامت در حوادث و بلایا

مهندسی بهداشت محیط

بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار

1

برای کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری‌های لازم، با دفتر پذیرش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تماس بگیرید.

رضا پیرهادی