• 1400/08/17 - 16:01
اطلاعیه شماره 3

قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در تور بازدید دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

معاونت فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز (دوشنبه) با انتشار اطلاعیه، توجه دانشجویان شرکت کننده در تور بازدید دانشگاه را به نکاتی جلب کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از مفدا، متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

به اطلاع دانشجویان گرامی شرکت کننده در تور بازدید دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می رساند نکات زیر مورد توجه قرار گیرد

1. پذیرش همراه به عنوان مهمان در خوابگاه های دانشجویی امکان پذیر نمی باشد.

2. انجام دو دوز واکسن جهت سکونت در خوابگاه های دانشجویی الزامی است.

3. تحویل ژتون غذای وعده ناهار روزهای سه شنبه و چهارشنبه برای دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشجویی یک روز قبل و در همان خوابگاه صورت خواهد گرفت و همراه داشتن ژتون برای دریافت غذا در روزهای مذکور و در سلف سرویس دانشگاه الزامی است.

برای دانشجویان تهرانی و یا غیرخوابگاهی که در تور ثبت نام نموده و اسامی آنان در لیست موجود است توزیع غذا صرفا با کارت شناسایی و دریافت وجه، انجام خواهد شد.

4. ساعت حرکت سرویس های ایاب و ذهاب در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 18 و 19 آبان ماه از خوابگاه های دانشجویی و بالعکس به شرح ذیل می باشد :

روز سه شنبه مورخ 18 آبان ماه

-ساعت حرکت از خوابگاه های دانشجویی به سمت دانشگاه ساعت   7:30

_ساعت حرکت از دانشگاه به سمت خوابگاه های دانشجویی ساعت    14

روز چهارشنبه مورخ 19 آبان ماه

- ساعت حرکت از خوابگاه های دانشجویی به سمت دانشگاه  ساعت   7:30

-ساعت حرکت از دانشگاه به سمت خوابگاه های دانشجویی ساعت   16:30

5. ضمنا" شرط شرکت در تور بازدید دانشگاه منوط به ثبت نام قبلی در سامانه اداره فرهنگی دانشگاه می باشد، لذا از پذیرش دانشجویانی که ثبت نام نکرده اند از پذیرش آنان معذور می باشیم.

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

• کد خبر : 20914