• 1401/02/24 - 16:22
به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

مسابقات والیبال حراست های دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ده کشور، از فردا برگزار می شود

مسابقات والیبال حراست های دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ده کشور، از فردا (یکشنبه) به مدت چهار روز به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شش تیم والیبال آقایان از « دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، انستیتو پاستور تهران، سازمان غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و تهران » در این مسابقات شرکت می کنند.

یاسر طهماسبی مسئول تربیت بدنی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی درباره این مسابقات به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: مسابقات در دو گروه (سه تیم در هر گروه) بصورت دوره ای و روزی دو مسابقه برگزار می شود که دو تیم اول هر گروه به فینال راه پیدا می کنند و تیم های اول و دوم منتخب از مسابقات فینال نیز درمسابقات کشوری مناطق ده گانه شرکت خواهند کرد.

وی افزود: طی چهار روز آینده مسابقات بصورت دوره ای میان شش تیم شرکت کننده، و فینال مسابقات منطقه ای نیز روز یکشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.

تنظیم خبر: نعیمی پور

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها