• 1398/01/24 - 13:14
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

مهلت ثبت نام جهت دریافت بن خرید کتاب، تا 26 فروردین ماه تمدید شد

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی اطلاعیه ای اعلام کرد که مهلت ثبت نام برای دریافت بن خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، از تاریخ 20 الی 26 فروردین ماه جاری است.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

زمان ثبت‌نام بن خرید کتاب

عضویت و ثبت‌نام راس ساعت 8 صبح 20فروردین آغاز می‌شود

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاستهای ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور،  هر ساله در ایام برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کارت ویژه خرید یارانه ای کتاب را در اختیار دانشجویان، طلاب، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها قرار می دهد. در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز این کارت با شرایط ذیل در اختیار متقاضیان قرار می گیرد:

بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است.

زمان ثبت نام:  از   روز سه‌شنبه 20 فروردین تا پایان روز دوشنبه 26 فروردین 1398  از طریق سامانه ثبت نام  بن کارت دانشجویی به آدرس  bon.tibf.ir است.