• 1399/08/27 - 08:59
به همت انجمن علمی دانشجویی روان شناسی پرسونا؛

ویژه برنامه مجازی استقبال از دانشجویان ورودی جدید روانشناسی و تقدیر از فارغ التحصیلان، هفته آینده برگزار می شود

ویژه برنامه مجازی استقبال از دانشجویان ورودی جدید رشته روانشناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و تقدیر از فارغ التحصیلان این رشته، روز یکشنبه آینده به همت انجمن علمی دانشجویی روان شناسی پرسونا، برگزار می شود.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این برنامه با حضور اساتید گروه روانشناسی از ساعت 8/30 روز یکشنبه (99/9/2) به صورت مجازی و از طریق آدرس   http://connect.uswr.ac.ir/me1400    برگزار خواهد شد.

این گزارش همچنین حاکیست که ویژه برنامه شامل « آشنایی با گروه روانشناسی، آشنایی با دانشگاه، آشنایی با انجمن پرسونا، تقدیر از فارغ التحصیلان و همچنین برنامه های مفرح » می شود.

انجمن علمی دانشجویی روانشناسی پرسونا، از همه دانشجویان روانشناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای حضور در این برنامه، دعوت کرد.

تهیه و تنظیم اطلاعیه: محمدپناه – نعیمی پور