• 1397/09/06 - 15:20
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، مراسم "هفته پژوهش" را با برنامه های متنوع و مشارکت همه دانشجویان برگزار می کند

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز(سه شنبه) با انتشار اطلاعیه، ضمن اعلام برگزاری مراسم "هفته پژوهش " در روز 26 آذرماه جاری، برنامه های پیش بینی شده به این مناسبت و در گرامی داشت هفته پژوهش را به اطلاع دانشجویان رساند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، تجلیل از پژوهشگران برتر دانشجویی ، مهمترین بخش برنامه های تدارک دیده شده برای این مراسم است که از ساعت 13 الی 15 در سالن دکتر شاملو دانشگاه برگزار خواهد شد.

براساس اطلاعیه کمیته تحقیقات دانشجویی، برای انتخاب پژوهشگران برتر دانشجویی نیاز است تا دانشجویان فعال در زمینه پژوهش ، مستندات خود را تا تاریخ 20 آذرماه از طریق پست الکترونیکی به آدرس  src@uswr.ac.ir   برای کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند.

دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانند به آدرس  src.uswr.ac.ir  مراجعه کنند و یا با شماره تلفن 71732833  تماس بگیرند.

برگزاری تریبون آزاد با موضوع " چالش های پژوهش دانشجویی و ارائه راهکارها " از جمله برنامه های پیش بینی شده کمیته تحقیقات دانشجویی برای مراسم 26 آذرماه و گرامی داشت هفته پژوهش است.

برگزاری نمایشگاه کتاب و دریافت سفارشات کتب تخصصی، برگزاری مسابقه دانشجویی با موضوع " سرقت علمی " ، اکران مستند با موضوع  " The True Cost "  و همچنین ، معرفی دانشجویان برگزیده در زمینه عکس ، متن ، عکس نوشته و فیلم ، برای مراسم هفته پژوهش تدارک دیده شده است.

تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها