• 1402/07/23 - 09:10
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

بازدید خیرین حامی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از بیمارستان توانبخشی اخوان

خیرین حامی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، به همراه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه، رئیس دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه و سرپرست مديريت منابع فيزيكي و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه، شنبه 22 مهرماه از بیمارستان در حال ساخت توانبخشی اخوان بازدید کردند .

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این نشست گفت:  دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی یک دانشگاه مأموریت گراست و در حوزه سلامت اجتماعی، سلامت روان و علوم توانبخشی در کشور مرجعیت دارد و در زیر مجموعه دانشگاه های وزارت بهداشت فعالیت می کند.

وی به موضوع نیاز جامعه به خدمات سلامت اجتماعی و توانبخشی اشاره کرد و گفت: با توجه تغییر چهره بیماری ها، افزایش جمعیت سالمندی، شیوع بیماری های اسکلتی عضلانی، آمار معلولیت های ناشی از سوانح و حوادث جاده ای، سکته های مغزی و... نیازمند خدمات توانبخشی در بیمارستان های تخصصی توانبخشی هستیم، هم اکنون بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده با 80 تخت بیمارستانی و بیمارستان روانپزشکی رازی به ارائه خدمات توانبخشی و سایر خدمات می پردازند، علاوه بر این دو بیمارستان چندین مرکز روزانه توانبخشی نیز به ارائه خدمات توانبخشی می پردازند و درصدد هستیم تا بیمارستان 100 تخت خوابی با مساحت ده هزار و سیصد و شش متری اخوان را، راه اندازی کنیم و تاکنون 36 درصد پیشرفت کار داشتیم و امیدواریم با حمایت خیرین و تکمیل پروژه،شاهد توسعه خدمات توانبخشی باشیم و بتوانیم بیمارستان توانبخشی اخوان را به عنوان دومین بیمارستان توانبخشی به جامعه هدف معرفی کنیم

رئیس دانشگاه با اشاره به لزوم راه اندازی بیمارستان های تخصصی توانبخشی افزود: کشور 80 میلیونی ما و جامعه هدف نیازمند خدمات توانبخشی هستند و خوشبختانه خدمات بهداشتی و درمانی کشور در سال های گذشته پیشرفت خوبی داشته اما خدمات توانبخشی نیازمند حمایت بیشتر است و در حال حاضر 400 بیمار در لیست انتظار برای دریافت خدمات توانبخشی هستند و به علت کمبود بیمارستان توانبخشی و ارائه خدمات تخصصی، فرصت طلایی برای رسیدگی به این از دست می رود

وی ضمن تشکر  از خیران حامی دانشگاه که در امور عمرانی و تهیه مایحتاج بیماران و خانواده های آنان مشارکت داشتند، گفت: در بیمارستان توانبخشی رفیده، پنج بخش بستری شامل " توانبخشی نورولوژی، جراحی توانبخشی، توانبخشی ضایعات نخاعی، توانبخشی اطفال و توانبخشی استروك " فعال هستند اما كمبود خدمات توانبخشی در كشور یک مشکل است و امیدوارم ما هم بتوانیم استانداردهای لازم در این حوزه را تامین كنیم و شاهد توسعه خدمات توانبخشی با تعرفه های دولتی در بیمارستان اخوان باشیم

دکتر حسینی افزود: بیماران بیمارستان توانبخشی رفیده اغلب از قشر ضعیف بوده و از شهرهای دورافتاده به این بیمارستان مراجعه می كنند و بعضی از بیماران بستری در این بیمارستان حتی هزینه فرانشیز خود را ندارند و گاها"  مشكل بیماران به صورت موردی توسط خود بیمارستان، پزشكان و خیرین حل می شود و خوشبختانه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به این جایگاه رسیده كه اكنون الگویی موفق برای ساخت دوم بیمارستان توانبخشی در كشور باشد كه امیدوارم  با حمایت های خیرین برای كمك به بیماران نیازمند، موفق باشیم.

دکتر مسعود فلاحی ، رئیس دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی  با ارائه گزارشی به تشریح اقدامات و برنامه‌های اجرایی توسط خیرین پرداخت و افزود :اگر حمایت‌ها و اقدامات خیرین عزیز شامل حال ما نمی‌شد مشکلاتی برای خدمت رسانی در بیمارستان  به وجود می‌آمد.

وی در ادامه حمایت خیرین برای اتمام پروژه بیمارستان توانبخشی اخوان را گام اساسی در حمایت جامعه توان خواه عنوان کرد و افزود:ب خشی از هزینه های احداث این پروژه تاکنون با اعتبارات تخصیصی دانشگاه، تامین شده است و امیدواریم با حمایت خیرین شاهد اتمام این پروژه و ارائه خدمات تخصصی توانبخشی به جامعه هدف باشیم.

مهندس وحید خرم آّبادی به عنوان سرپرست مديريت منابع فيزيكي و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه نیز در این نشست به تشریح پروژه بیمارستان توانبخشی اخوان، سرعت فیزیکی پیشرفت کار، میزان اعتبار جهت تکمیل پروژه، کل اعتبار مورد نیاز از سایر منابع جهت تکمیل پروژه و....پرداخت و گفت: دراین پروژه ، 36درصد پیشرفت فیزیکی کار را شاهد هستیم و امیدواریم با حمایت خیرین و تامین اعتبار ،شاهد تکمیل پروژه و خدمت به بیماران باشیم.

در انتهای این نشست ، خیرین حاضر به همراه رئیس دانشگاه، معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه، رئیس دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه و سرپرست مديريت منابع فيزيكي و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه از بخش های گوناگون این پروژه بازدید کردند و نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با چگونگی توسعه فعالیت های خیرخواهانه در تکمیل پروژه بیمارستان توانبخشی اخوان مطرح کردند.

• گروه خبری : اخبار