• 1405/06/16 - 11:21
  • - تعداد بازدید: 39
  • - تعداد بازدیدکننده: 36
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در جلسه هیئت رئیسه عنوان شد

تأکید رئیس دانشگاه بر آمادگی همه ارکان دانشگاه برای آغاز سال تحصیلی

ئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با تأکید بر آمادگی همه ارکان دانشگاه برای آغاز سال تحصیلی جدید، بر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های غیرضروری و توجه به معیشت نیروی انسانی تأکید کرد.

تأکید رئیس دانشگاه بر آمادگی همه ارکان دانشگاه برای آغاز سال تحصیلی

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سیدعلی حسینی، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در جلسه هیئت‌رئیسه که با حضور اعضا برگزار شد، با اشاره به برگزاری اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در مشهد با حضور وزیر بهداشت و معاونان وی، به تشریح مهم‌ترین مباحث مطرح‌شده در این اجلاس پرداخت.دکتر حسینی با اشاره به محورهای این اجلاس افزود: تمرکز این دوره از اجلاس بر موضوعات پزشک خانواده و تاب‌آوری در شرایط جنگی و مقاومت بود.رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ادامه داد: در این دوره از اجلاس، موضوعاتی همچون آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها، معیشت و رفاه و همچنین مسائل مربوط به دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تأکید وزیر بهداشت بر افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های غیرضروری

دکتر حسینی گفت: وزیر بهداشت در این اجلاس بر افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های غیرضروری تأکید کرد. این دو موضوع سال‌هاست که از سوی اینجانب در اکثر جلسات دانشگاه خطاب به همکاران و معاونان دانشگاه مورد تأکید قرار می‌گیرد و همواره درخواست من این است که این موارد رعایت شود.

وی در ادامه، معیشت همکاران و نیروی انسانی وزارت بهداشت را از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این اجلاس عنوان کرد و گفت: وزیر بهداشت و رؤسای دانشگاه‌ها بر موضوع معیشت همکاران و اولویت بودن آن تأکید کردند.رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به برگزاری کمیته بهره‌وری دانشگاه طی هفته جاری با حضور معاونان گفت: در این جلسه، موضوع منابع درآمدی، به‌ویژه در بخش درمان، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

دکتر حسینی افزود: به‌زودی و با آغاز سال تحصیلی، دانشجویان به دانشگاه برمی‌گردند و لازم است همه ارکان دانشگاه برای فراهم کردن شرایط و پذیرایی از دانشجویان آماده باشند.وی تأکید کرد: تمام تلاش و برنامه‌ریزی باید با حداکثر بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود انجام شود.

دانشگاه میزبان همایش کشوری علم‌سنجی

 

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ادامه با اشاره به برگزاری همایش کشوری علم‌سنجی در ۱۸ شهریورماه به میزبانی دانشگاه، اظهار کرد: امیدواریم میزبان خوبی برای کارشناسان و رؤسای علم‌سنجی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باشیم.وی افزود: همکاران معاونت تحقیقات تدارک مناسبی برای برگزاری این همایش داشته‌اند.دکتر حسینی همچنین با اشاره به برگزاری همایش علمی «توانمندسازی کارکنان رده پرستاری» که هفته گذشته در دانشگاه برگزار شد، از زحمات معاونت درمان در برگزاری این همایش تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه، دستور جلسه مورد بررسی قرار گرفت و اعضای هیئت‌رئیسه درباره موضوعات مطرح‌شده بحث و تبادل نظر کردند. این جلسه با تصویب مصوبات مربوطه به پایان رسید. 

پایان پیام/

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 35075

تصاویر

خبرنگار

رضا پیرهادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: