هدیه ای نوآورانه از سوی گروه آموزشی ارتوپدی فنی (ارتز و پروتز) دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
ارتزهای ساخته شده در کارگاه های آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به مرکز خیریه کهریزک اهدا شد
80 دستگاه ارتز و از جمله وسایل پرکاربرد کمکی بیماران و توانخواهان که توسط دانشجویان رشته ارتوپدی فنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با نظارت اعضای هیات علمی این گروه ساخته شده است، برای اولین بار جهت رفع مشکلات جسمی سالمندان و توانخواهان کهریزک، به این مرکز اهدا شد.
80 دستگاه ارتز و از جمله وسایل پرکاربرد کمکی بیماران و توانخواهان که توسط دانشجویان رشته ارتوپدی فنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با نظارت اعضای هیات علمی این گروه ساخته شده است، برای اولین بار جهت رفع مشکلات جسمی سالمندان و توانخواهان کهریزک، به این مرکز اهدا شد.
دکتر فرهود سعید ارشادی عضو هیات علمی گروه آموزشی ارتوپدی فنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که بانی این فعالیت خیرخواهانه بوده، در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: پیش از این، ارتزها و یا وسایل کمکی که برای آموزش دانشجویان در کارگاه های آموزشی گروه ارتوپدی فنی ساخته می شد، بلا استفاده می ماند، تا اینکه مدتی پیش در بازدید از مرکز کهریزک، متوجه نیاز سالمندان و توانخواهان این مرکز به وسایل کمکی جهت مشکلات جسمی آنان شدم و با پیشنهاد اهدای وسایل کمکی ساخته شده به مدیر گروه آموزشی و ریاست دانشگاه و موافقت مسئولان، این وسایل به مرکز کهریزک اهدا شد.
وی افزود: قرار است جمعی از خیران و نیکوکاران فعال در حوزه ساخت ارتز و پروتز، این وسایل را که شامل ارتزهای نواحی دست، کمر و زانو می شود، با توجه به شرایط و مشکلات هر یک از بیماران و توانخواهان، با تغییراتی کوچک، مورد استفاده این افراد نیازمند قرار بدهند.
دکتر سعید ارشادی با اشاره به اینکه ارتزهای اهدایی حاصل فعالیت دانشجویان و اساتید در نیم سال اول تحصیلی امسال است، اظهارداشت: این برنامه همچنان در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ادامه خواهد داشت و در نظر است تا اساتید بگونه ای آموزش های ساخت ارتز را در کارگاه های آموزشی، برنامه ریزی کنند که ارتزهای ساخته شده، مورد استفاده بیماران و توانخواهان نیازمند قرار بگیرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه در پایان، به اعضای هیات علمی گروه های ارتوپدی فنی در دیگر دانشگاه ها و دانشکده های توانبخشی پیشنهاد داد که ارتزهای ساخته شده در کلاس ها و کارگاه های آموزشی خود را به توانخواهان نیازمند اهدا کنند.
لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص، در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( توانبخشی، رفاه و سلامت اجتماعی و سلامت روانی ) می پردازد.
این دانشگاه تحت نظارت وزارت بهداشت و از طریق دو بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و دو کلینیک پزشکی – توانبخشی اسماء و نظام مافی و بکارگیری توان علمی و تخصصی اعضای هیات علمی که از متخصصان بنام کشور می باشند، انواع خدمات حیطه فعالیت خود را به بیماران و نیازمندان جامعه ارائه می دهد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور