• 1397/10/04 - 10:46
  • - تعداد بازدید: 5207
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

اعلام آمادگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر در زمینه پیشگیری از اعتیاد

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز دوشنبه در نشست با مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر که نیاز این ستاد جهت بهره گیری از توان علمی دانشگاه علوم بهزیستی در زمینه پیشگیری از اعتیاد را مطرح کردند، آمادگی این دانشگاه برای همکاری های علمی را اعلام کرد.


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز دوشنبه در نشست با مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر که نیاز این ستاد جهت بهره گیری از توان علمی دانشگاه علوم بهزیستی در زمینه پیشگیری از اعتیاد را مطرح کردند، آمادگی این دانشگاه برای همکاری های علمی را اعلام کرد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این نشست مشترک که دکتر" سعید قاسمیان " مدیرکل برنامه ریزی و دکتر" عارف وهاب زاده " مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر، و رئیس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد دانشگاه علوم بهزیستی و مدیران بخش های مالی، بودجه وتحقیقات دانشگاه و مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی حضور داشتند، بازنگری تفاهم نامه موجود براساس شرایط کنونی نیز مورد نظر قرار گرفت.


    دکتر" امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی در این نشست تاکید کرد که هرچه ارتباطات دانشگاه با ارگان های اجرایی کشور بیشتر باشد، می توانیم دانش را عملیاتی کرده و در جهت رفع نیازهای جامعه فعالیت کنیم.


    وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می تواند فرآیندهای مبارزه با مواد مخدر را تسهیل کند، افزود: با توجه به قابلیت علمی این دانشگاه و ستاد بلحاظ اجرایی، دانشگاه آمادگی هرگونه همکاری در چارچوب های مشخص و قانونی را در جهت تقویت شرایط در راستای پیشگیری از اعتیاد، دارد.


   دکتر" احمد دلبری " معاون توسعه مدیریت دانشگاه نیز با ارائه اطلاعات لازم از وضعیت خدمات دهی به بیماران اعتیاد در درمانگاه شوش و بیمارستان روانپزشکی رازی (مراکز درمانی وابسته به دانشگاه علوم بهزیستی)، مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد دانشگاه را از جمله مراکز با سابقه فعالیت طولانی در حوزه اعتیاد معرفی کرد و تسهیل فرآیند تمام فعالیت های مشترک بین دانشگاه و ستاد مبارزه با مواد مخدر را از طریق این مرکز تحقیقات امکانپذیر دانست.


    دکتر " طارمیان " رئیس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سخنان کوتاهی ضرورت بازنگری تفاهم نامه موجود را تایید کرد و به مواردی از همکاری های مشترک پیش بینی شده همچون فعالیت های تحقیقاتی و برگزاری نشست های علمی و اجرایی با حضور متخصصان و صاحبنظران جهت دستیابی به نقشه راه ، اشاره کرد.


    دکتر" سعید قاسمیان " مدیرکل برنامه ریزی ستاد مبارزه با مواد مخدر در این نشست، به برنامه ششم این ستاد با همکاری دستگاه های مختلف اشاره داشت و گفت: در اجرای این برنامه، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان قطب علمی بخش پیشگیری از اعتیاد در نظر گرفته شده است.


   وی با تاکید بر لزوم وجود پایه های علمی در امر پیشگیری از اعتیاد، افزود: با توجه به ظرفیت خوبی که در دانشگاه علوم بهزیستی وجود دارد، امیدواریم همکاری های مشترک در قالب تفاهم نامه ای گسترده و همه جانبه نگر با امضای ریاست دانشگاه و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، شکل بگیرد.


   دکتر قاسمیان همچنین تصریح کرد: پیشگیری از اعتیاد، نیاز به زیرساخت های لازم دارد و در نگاه بلندمدت، دانشگاه علوم بهزیستی به عنوان قطب علمی بخش پیشگیری مدنظر است و با حمایت های ویژه دانشگاه امیدواریم فضای جدیدی ایجاد شود تا برنامه ها طراحی، پیش بینی و ارزیابی شود.


   دکتر " عارف وهاب زاده " مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به سند جامع این ستاد گفت: یکی از راهبردهای این سند، بهره گیری از توان علمی مراکز علمی و تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و تخصصی تر کردن فعالیت های پیشگیری و پوشش گروه های هدف است.


   وی افزود: در نظر داریم تا شیوه های جدید و نو را با استفاده از تجربه های کشورهای دیگر وارد فعالیت های ستاد کنیم و این با همکاری مراکز آموزشی و تحقیقاتی امکانپذیر است.


   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات در رشته های خاص سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی ) همچون " مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، مددکاری اجتماعی ، مشاوره و روانشناسی بالینی، و همچنین روانپزشکی ، روانشناسی ، پرستاری توانبخشی و ... " ضمن تعلیم و تربیت نیروی متخصص ، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.


    این دانشگاه منحصربفرد که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، در برخی از رشته ها بعنوان تنها برگزارکننده، و در برخی از آنها نیز بعنوان اولین برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در داخل و خارج از کشور شناخته شده است.




انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13373
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: