معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در کافه کتاب گفت:
انتشارات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به دلیل اختصاصی بودن، منحصر بفرد است
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) در کافه کتاب این دانشگاه که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد، گفت: انتشارات دانشگاه به دلیل تخصصی بودن حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی، منحصر بفرد است و بعضا" کتب چاپ شده، تمام می شود و تجدید چاپ داریم که از این نظر یک مزیت رقابتی است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) در کافه کتاب این دانشگاه که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد، گفت: انتشارات دانشگاه به دلیل تخصصی بودن حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی، منحصر بفرد است و بعضا" کتب چاپ شده، تمام می شود و تجدید چاپ داریم که از این نظر یک مزیت رقابتی است.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر مسعود فلاحی خشکناب در این برنامه با موضوع " اتیسم از منظر توانبخشی و سلامت اجتماعی "، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کتابداران، همکاران کتابخانه مرکزی، متخصصان و والدین کودکان اتیسم با اشاره به سوره زمر آیه ۱۸ گفت: همان كسانى كه سخنان را مىشنوند و از نيكوترين آنها پيروى مىكنند، آنان كسانى هستند كه خدا هدايتشان كرده، و آنها خردمندانند.
وی ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و ضمن تشکر از همکاران کتابخانه مرکزی و کتابخانه مرکز تابعه در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: بهره مندی دانشجویان از منابع الکترونیکی و چاپی، فعال بودن، حضور و حمایت همیشگی کادر کتابخانه از دانشجویان به ویژه در مقاطع تحصیلات تحصیلی پایین تر که تسلط کمتری دارند، در ارتقاء و مهارت آموزی دانشجویان، موثر است.
دکتر فلاحی تصریح کرد: در واحد اطلاع رسانی پزشکی و انتشارات زیر مجموعه هایی به نام کتابخانه، ترجمان دانش، اطلاع رسانی و علم سنجی، انتشارات و شورای نشر داریم که تمام موارد خطیر است و فعالیت خوبی انجام داده اند .
وی افزود: عناوین مختلفی کتاب در چندین نمایشگاه بینالمللی خریداری شده، هماهنگی با گروه ها که چه کتاب هایی می خواهند، جهت خرید انجام شده و ثبت سفارش با روش های کتابخانه داری پزشکی که ضوابط و استاندارهایی دارد نیز انجام شده که جای تقدیر از کارکنان گروه های مذکور دارد .
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اظهار داشت: با برگزاری نمایشگاه کتاب، انتشارات دانشگاه را معرفی کردیم و انتشارات دانشگاه منحصر بفرد است و بعضا چاپ تمام می شود و تجدید چاپ داریم که از این نظر یک مزیت رقابتی است.
وی افزود: نگاه به فیلد های پیرامونی، توجه به مراکز تابعه، دسترسی به منابع برای دانشجویان که در مراکز تابعه وقت می گذارند، حائز اهمیت است و امیدواریم با خرید ال سی دی، گزارشات مستند و مبتنی بر شواهد، آمار فعالیت ها، کتب چاپ شده دانشگاه، تالیفات دانشگاه را که به خوبی و به همت خانم دکتر اشتری و خانم دکتر ظریفیان و کادر کتابخانه مرکزی انجام شده، نمایش دهیم و برای این مهم در روز پژوهش، ارائه گزارش نموداری داشته باشیم.
دکتر فلاحی خشکناب ضمن اظهار خرسندی از حمایت های همیشگی دکتر خانکه و در ادامه مسیر، حمایت های دکتر حسینی افزود: در صددیم در مرکز نظام مافی و مراکز تابعه هم کتابخانه تاسیس کنیم تا در راستای ارتقای سطح دانش دانشجویان گام برداریم.
وی همچنین گفت: همه ما نیازمند ارتقا و به روز رسانی هستیم و باید به سمت و سوی پررنگ کردن انتشار مجازی برویم، یعنی کتابهای الکترونیک، مجله الکترونیک باید در دسترس باشند و زمانی که دانشجویان تحصیلات تکمیلی در شهر خود هستند نیز از کتاب مجازی استفاده کنند، باید در راستای انتشار مجازی پیش برویم.
دکتر فلاحی با تاکید بر اهمیت محتوا در انتشارات مجازی افزود: نباید در تولیدات و انتشارات صرفا" پول کاغذ دغدغه باشد، بلکه باید با در نظر گرفتن حقوق مولفان، نویسندگان و در نظر گرفتن حق تالیف بر محتوای علمی تاکید کنیم.
وی در پایان سخنانش، به اهمیت حوزه کتاب و کتابخوانی در نگاه ریاست دانشگاه اشاره کرد و افزود: امیدواریم با تقویت حوزه کتاب و کتابخوانی، شاهد توسعه و ارتقای مهارت آموزی دانشجویان باشیم.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور