به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
اولین آزمایشگاه جامع توانبخشی و مرکز رشد توانبخشی و رفاه اجتماعی کشور بزودی به بهره برداری می رسد
بهره برداری از اولین آزمایشگاه جامع و مرجع توانبخشی کشور و اولین مرکز رشد و نوآوری توانبخشی و رفاه اجتماعی با زیربنای 1400 متر مربع، به زودی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز می شود.
بهره برداری از اولین آزمایشگاه جامع و مرجع توانبخشی کشور و اولین مرکز رشد و نوآوری توانبخشی و رفاه اجتماعی با زیربنای 1400 متر مربع، به زودی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز می شود.
مهندس حمیدرضا کوثری مدیر منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه، گفت: آزمایشگاه جامع و مرجع توانبخشی کشورکه شامل آزمایشگاه های « مکانیک، آزمایشگاه آنالیز حرکت، سایبرنتیک پزشکی، ایمنی الکتریکی، پردازش سیگنال، خانه هوشمند، علوم شناختی وایمنی مغناطیسی » می شود، به دلیل ادغام آزمایشگاه های حوزه های مهندسی، پزشکی وتوانبخشی با یکدیگر، این مرکز تحقیقاتی را در میان همه آزمایشگاه های دانشگاه های مهندسی وعلوم پزشکی کشور، منحصربفرد کرده است.
مهندس کوثری افزود: مرکز رشد ونوآوری دانشگاه نیز با متراژ 700 مترمربع شامل شرکتهای دانش بنیان، واحدهای فناور و سالن شتابدهی فناوری ، به همراه فضای جانبی وپشتیبانی می باشد که مطابق با الگوهای استاندارد و پیشرفته مراکز نوآوری در دنیا طراحی شده است.
وی تصریح کرد: تیم مشاورین طرح این ساختمان متشکل از گروه مهندسین معماری و کارشناسان مربوطه می باشد. که با ارائه طرح اولیه به معاون حوزه پژوهشی دانشگاه ومدیران این مجموعه و پس از تایید مسئولان دانشگاه ، طرح اجرا شد و با فرض طبیعی بودن شرایط اقلیمی، پیش بینی می شود که طی شش ماه آینده به اتمام رسیده و قابل بهره برداری شود.
مدیر طرح های عمرانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: بهره برداری از مرکز رشد و آزمایشگاه جامع توانبخشی، این دانشگاه را در مسیر دستیابی به هدف توسعه فعالیت های حوزه فناوری سلامت و فناوری های حوزه توانبخشی کمک می کند.
گفتنی است؛ عملیات اجرای این طرح ها طبق آخرین استاندارد مقررات ملی ساختمانی ایران، از سال 1398 توسط دفتر فنی و عمرانی دانشگاه آغاز شد و با توجه به گستردگی و کارکرد منحصربفردش در طراحی و ساخت محصولات و وسایل مورد نیاز حوزه توانبخشی، مورد حمایت رئیس دانشگاه، هیات امناء، معاونان تحقیقات وفناوری و توسعه مدیریت، و مدیرتوسعه فناوری سلامت دانشگاه وهمچنین تخصیص اعتبارات لازم از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.
انتهای پیام/
تنظیم خبر: نعیمی پور