به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
اولین جلسه کمیته عالی " تحقیقات و آموزش بهبود کیفیت صندلی چرخدار" تشکیل شد
اولین جلسه کمیته عالی " تحقیقات و آموزش بهبود کیفیت صندلی چرخدار" ، به همت مرکر رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و به منظور توسعه فناوری صندلی چرخدار، تشکیل شد.
اولین جلسه کمیته عالی " تحقیقات و آموزش بهبود کیفیت صندلی چرخدار" ، به همت مرکر رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و به منظور توسعه فناوری صندلی چرخدار، تشکیل شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، تشکیل "کمیته عالی تحقیقات و آموزش بهبود کیفیت صندلی چرخدار" در دومین همایش سراسری صندلی چرخدار (مورخ 2بهمن سالجاری) به تصویب رسید تا در جهت توسعه فن آوری صندلی چرخدار، فعالیت کند و هم اکنون با ساختاری شناور و با مدیریت " مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی " تشکیل، و اولین جلسه آن با حضور سرآمدان عرصه صندلی چرخدار و کاربران آن برگزار شد.
مهندس "رضا وهاب کاشانی" سرپرست مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ابتدای این نشست ، با اشاره به افزایش جمعیت سالمندان کشورمان و نیاز مبرم آنان و دیگر نیازمندان به وسایل توان افزا، یکی از راه حل های مشکل این عزیزان را مناسب سازی و استاندار سازی صندلی چرخدار ذکر کرد.
در ادامه، مهندس " میرزا آقایی" در خصوص ساختار این کمیته که براساس توان و نیاز استوار است، سخن گفت و سپس، به تعدد کارگروه ها و نحوه ارتباط با آنها پرداخت.
اولین کارگروه با هدف " آموزش تخصصی صندلی چرخدار" و به سرپرستی مهندس "غلامی" تشکیل شد که در سخنانی، جامعه هدف را تشریح کرد.
وی همچنین خاطر نشان کرد که یکی از اهداف این کمیته جذب متخصصان وکاربران در حوزه صندلی چرخدار است و افرادی باید در این حوزه جذب شوند که علاوه بر دانش فنی، از دانش توانبخشی برخوردار باشند، چرا که سازمان استاندارد جهانی با توجه به اهمیت قشر مددجو و معلول، سخت ترین استاندارد ها را برای این قشر در نظر گرفته است که نشان از اهمیت نیازمندیهای این عزیزان جهت افزایش کیفیت دارد.
کارگروههای " پژوهش در صندلی چرخدار " ، " مناسب سازی صندلی چرخدار " ، " فناوری اطلاعات صندلی چرخدار " و " حوادث در صندلی چرخدار " نیز تشکیل شدند.
مقرر شد تا کارگروه " پژوهش در صندلی چرخدار " در خصوص امکان سنجی، نیاز سنجی از معلولان و خانواده های آنان، اثر بخشی فعالیتهای پژوهشی و سیستم ارزیابی آن ، کار گروه " مناسب سازی صندلی چرخدار "، در زمینه اعطای لوگوی طلایی و نحوه حفظ ساختار آن و کارگروه " فناوری اطلاعات صندلی چرخدار " نیز برای اختصاص یک کانال رادیویی به نام رادیو توان و یک اپلیکیشن در خصوص صندلی چرخدار فعالیت کنند.
کارگروه " حوادث در صندلی چرخدار " نیز به سرپرستی " مرشد دوست " یکی از همکاران آتش نشان در خصوص ایمنی در ساخت، ایمنی در استفاده و آموزش امدادگران در خصوص نحوه کمک به معلولان فعالیت می کند.
انتهای پیام /