• 1398/09/03 - 11:00
  • - تعداد بازدید: 5803
  • - تعداد بازدیدکننده: 81
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

اولین دانشجویان بین المللی دکتری تخصصی فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از پروپوزال خود دفاع کردند

اولین دانشجویان بین المللی دکتری تخصصی فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با موفقیت از پروپوزال پایان نامه خود دفاع کردند.


   اولین دانشجویان بین المللی دکتری تخصصی فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با موفقیت از پروپوزال پایان نامه خود دفاع کردند.


     معاون امور بین الملل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز یکشنبه با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه، گفت: این دانشجویان اهل کشور سنگاپور هستند و با توجه به جمعیت بالای سالمندان در کشور سنگاپور،  موضوع "سالمندان" را برای پروپوزال خود انتخاب کردند تا بتوانند گامی در جهت ارتقای کیفیت زندگی سالمندان کشور سنگاپور  بردارند.


      دکتر " محمدعلی محسنی بندپی "،  در خصوص موضوع پایان نامه های این دو دانشجوی سنگاپوری گفت: عنوان پایان نامه خانم Soh Tzer Shiang ، " بررسی اثر تمرینات ثباتی همراه با درمان فیزیوتراپی روتین بر تعادل، عملکرد، کیفیت زندگی، و ضخامت عضلات ناحیه کمر و شکم در سالمندان مبتلا به کمردرد با سابقه افتادن، در یک کارآزمائی بالینی تصادفی یک سو کور " می باشد و آقای Lim Kong Beng نیز به " بررسی اثر یک برنامه تعادلی مشخص بر روی سرعت شاخصه های دیگر راه رفتن، تعادل، عملکرد، ترس از افتادن و کیفیت زندگی در سالمندان با سابقه افتادن در یک مطالعه کارآزمائی بالینی یک سو کور " پرداخت.


     این عضو هیات علمی گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که به عنوان " استاد راهنما " در این پایان نامه ها مشارکت کرده است،  از دیگر ویژگی های این پایان نامه ها را " عدم وابستگی این طرح ها به دستگاههای مختلف با تکنولوژی بالا و تعمیم پذیری گسترده نتایج حاصل از پایان نامه آنان به جمعیت سالمندان " عنوان کرد.


    بگفته وی، هم اکنون 30 درصد جمعیت سنگاپور را سالمندان تشکیل می دهند و پیش بینی می شود که در سال ۲۰۵۰ میلادی، حدود 50 درصد مردم کشور سنگاپور، سالمند باشند ضمن اینکه افزایش سن بازنشستگی در این کشور نیز مشاهده می شود بطوریکه  ۶۷ سالگی، بعنوان سن بازنشستگی در سال 2017 میلادی،  تعیین شد.


    دکتر محسنی به رشد جمعیت سالمندان در ایران نیز اشاره کرد و گفت: هر چند که رشد جمعیت سالمندان در کشورمان بسرعت کشور سنگاپور نیست اما پیش بینی می شود که تا سال 2050 میلادی، جمعیت سالمندان کشورمان به حدود 30 درصد کل جمعیت برسد و این تغییرات جمعیتی نیازمند رویکردی جدید و همه جانبه است تا بتوانیم تبعات ناشی از دوران سالمندی و هزینه های آن را به حداقل ممکن برسانیم.


    دکتر محسنی تصریح کرد: در کشورهایی همچون سنگاپور و ایران که به دلیل ارتقای سطح بهداشت و درمان و شاخص های مربوط به "امید به زندگی "، رشد جمعیت سالمندان آن بسرعت پیش می رود، لازم است که دولت ها در تدوین سیاست ها و برنامه هایی همگام با رشد جمعیت این قشر از جامعه و در جهت رفع نیازهای آنان تلاش کنند، و از انجام تحقیقات و مطالعات علمی و دانشگاهی (از طریق پروژه های تحقیقاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی ) غافل نشوند، تا به رفع مشکلات و کاهش هزینه های دوران سالمندی کمک کنند.


     لازم به ذکر است، دانشجویان سنگاپوری مقطع دکتری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با استفاده از مشاوره دکتر امیر حسین کهلائی (دانشیار گروه فیزیوتراپی) و دکتر ناهید رحمانی  (استادیار مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه)، پایان نامه های خود را تهیه کردند.


    دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) مانند رشته های " گفتاردرمانی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی، مددکاری اجتماعی، روانشناسی، مشاوره خانواده، سالمندی و همچنین روانپزشکی ، روانشناسی بالینی و پرستاری توانبخشی " می پردازد، که در برخی از  آنها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی و  phd، و یا نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در داخل و کشور های منطقه بشمار می رود.


    این دانشگاه منحصربفرد که در مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی و تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، هم اکنون دارای 25 دانشجوی خارجی در سه مقطع تحصیلی است که اکثر آنان در رشته فیزیوتراپی تحصیل می کنند.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15532
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: