به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
اولین رویداد « نوآوری دانشجویی در حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی » برگزار شد
اولین رویداد « نوآوری دانشجویی در حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی »، روز دوشنبه به همت دفتر انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه و با حضور رئیس دانشگاه، معاونان فرهنگی دانشجویی و تحقیقات و فناوری، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه، و داوران و دانشجویان شرکت کننده در این رویداد علمی دانشجویی در سالن اجتماعات دکتر شاملو دانشگاه برگزار شد.
اولین رویداد « نوآوری دانشجویی در حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی »، روز دوشنبه به همت دفتر انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه و با حضور رئیس دانشگاه، معاونان فرهنگی دانشجویی و تحقیقات و فناوری، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه، و داوران و دانشجویان شرکت کننده در این رویداد علمی دانشجویی در سالن اجتماعات دکتر شاملو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به نقل از مفدا؛ دکتر "سید علی حسینی " رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ابتدای این نشست علمی ضمن تشکر از معاونت فرهنگی دانشجویی و همین طور مشارکت فعال دانشجویان در این رویداد علمی گفت: ما هر چقدر درحوزه های دانش و فناوری کار کنیم، کم است. باید پای کار بیاییم و حتی اگر فقط یک ایده از شما عزیزان به ثمر برسد، نتایج بسیار خوبی خواهد داشت، ما هم حمایت های لازم را خواهیم داشت و به خاطر علاقه شخصی خودم در این حوزه تمام پیگیری های لازم را حتما خواهم داشت. امیدوارم هرچه اتفاق می افتد در درجه اول برای خودتان مثمر ثمر باشد و اثرات مثبتی داشته باشد و در مسیر علمی رو به جلو بروید و بعد از آن، دانشگاه و کشور منتفع شود.
در ادامه دکتر "محمد سعید خانجانی" معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه گزارشی از برگزاری این رویداد علمی ارائه داد و تصریح کرد: رویداد نوآوری دانشجویی در حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی، با هدف شناسایی ایده های نوآورانه، خلاقانه و کاربردی در حیطه های اجتماعی و توانبخشی همچنین ترویج تفکر خلاقانه و ایجاد یک فضای سالم رقابتی بین دانشجویان و اساتید گروه های آموزشی، از مهرماه امسال آغاز شد.
وی افزود: روند اجرایی رویداد با ارسال اطلاعیه به گروه های آموزشی و با همراهی اساتید راهنمای انجمن های علمی، برگزاری جلسات بارش فکری، شناسایی یک مساله در حیطه تخصصی و ارائه راه حل به صورت ایده برگزار شد و موسسه رضوان شریف به عنوان یکی از کارگزاران رسمی بنیاد ملی نخبگان در برگزاری رویدادهای مساله محور در جمع تیم های دانشجویی حضور یافتند و جلسه پرسش و پاسخ از نحوه حمایت های افراد و موسسات از ایده های دانشجویی انجام شد و پس از این جلسه، بنا به درخواست دانشجویان، رویداد در دو مرحله تمدید و در نهایت ده عنوان ایده در قالب پروپوزال ارسال شد، ان شاالله با حمایت های لازمی که انجام خواهد شد، این ایده ها تجاری سازی شود و موفقیت های این دانشجویان را ببینیم.
در ادامه، دکتر " حمید رضا خانکه " معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در سخنانی گفت: خیلی خوشحالم که در جمع شما دانشجویان عزیز هستم. کشورها زمانی توسعه پیدا می کنند که دانشگاه ها توسعه پیدا کنند، هر چه کشورها بیشتر در حوزه های آکادمیک هزینه کنند توسعه و بالندگی آن ها سریع تر می شود و پیشرفت ها زودتر اتفاق می افتد.
وی افزود: دانشگاه ما چند تخصصی است و رشته هایی دارد که وابسته به تکنولوژی است و می تواند پیشرفت های مختلفی داشته باشد. در دنیا سرمایه گذاری برای مطالعات پرخطر در حال گسترش می باشد و برای ایده های پرخطر سرمایه گذاری می کنند و ایده های علمی را دانشمندان با زبان بسیار ساده بیان می کنند. ان شاء الله معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در آینده مسابقات و رویددهای علمی برگزار می کند و از ایده های شما عزیزان هم حمایت های لازم را خواهد داشت.
در ادامه، دکتر "فاطمه عادلی نژاد" کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه نیز اظهار داشت: حضور گروه های علمی اساتید و انجمن های علمی دانشجویی و نخبگان دانشگاه را در این رویداد علمی ارج می نهیم. انجمن های علمی دانشجویی پتانسیل های بسیار بالایی دارند، ان اشاالله دانشگاه با برنامه ریزی های بهتر بتواند حمایت های لازم را از ایده های این دانشجویان داشته باشد.
گفتنی است؛ در ادامه و در بخش سخنرانی ها، سه تیم از گروه ارتز و پروتز که دارای سه ایده نوآورانه بودند در زمان در نظر گرفته شده و در حضور داوران کار خود را ارائه دادند، گروه مشاوره توانبخشی و یک گروه از گفتاردرمانی ارائه دهندگان بعدی بودند.
مقرر گردید، سه تیم از گروه سالمند شناسی، یک تیم از گروه گفتاردرمانی و یک تیم از گروه علوم تربیتی روز دوشنبه مورخ 12 دیماه و در ادامه برگزاری رویداد، ایده های خود را ارائه نمایند و به سئوال های داوران پاسخ دهند . نتایج پس از داوری و بررسی توسط داوران به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.
همچنین قرار است، برنامه های آموزشی از ایده تا محصول ویژه دانشجویان ایده پرداز این رویداد از اواخر بهمن ماه در دانشگاه برگزار شود، همچنانکه سرفصل های این بسته آموزشی در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور