به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران (منطقه آمایشی 10)، آغاز به کار کرد
اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران (منطقه آمایشی 10)، از امروز چهارشنبه (20 اردیبهشت ماه جاری) به مدت سه روز در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است.
اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران (منطقه آمایشی 10)، از امروز چهارشنبه (20 اردیبهشت ماه جاری) به مدت سه روز در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، این کنگره با حضور دکتر محسنی بندپی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، سرپرست کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت، سرپرستان کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران، رئیس و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، و با شرکت جمع کثیری از دانشجویان و محققان رشته های گوناگون در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران برگزار شده است.
این کنگره برای ارائه فعالیت های پژوهشی دانشجویان دانشگاه های منطقه آمایشی 10 (دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، بقیه الله، شاهد، ارتش، آزاد اسلامی واحد تهران، تربیت مدرس و انستیتو تحقیقات پاستور) طراحی شده است.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:
مسیر تحقیقات و فناوری، یکی از بهترین مسیرها برای ارتقای فردی دانشجویان، جامعه و کشور است
دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی سخنانی در مراسم افتتاحیه این کنگره، گفت: این رویداد، در واقع برای دانشجویان مهمترین و بزرگترین کلان منطقه در کشور است که به میزبانی، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است.
وی افزود: مسیر تحقیقات و فناوری، یکی از بهترین مسیرها برای ارتقای فردی دانشجویان، جامعه و کشور است و دانشجویان شرکت کننده در این رویداد علمی و پژوهشی می توانند، از دکتر نیما رضائی متولی حوزه تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت، الگو بگیرند و ایشان را سرلوحه کار خود قرار بدهند.
وی گفت: دکتر رضائی، نمونه یکی از جوانان دانشمند است که مرحله به مرحله با حضور در محافل علمی از زمان دانشجویی تا کنون، فعالیت های تحقیقاتی را پیگیری کرده است و اگر هر یک از دانشجویان طی دوران دانشجویی در فعالیت های علمی مشارکت کنند، به جایگاه خوبی خواهند رسید.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، گفت: حوزه تحقیقات و فناوری در کشور، جای فعالیت و کار جدی و زیادی دارد و همه دانشجویان در رشته های تخصصی اگر وارد حیطه تحقیقات و فناوری شوند، شاهد حرکات خروشان این جریان عظیم و ثمرات آن خواهند بود.
وی در ادامه، اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی استان تهران را یک تحول بزرگ دانست و افزود: اگر دانشجویان آنچه امروز هست را یک تحول بزرگ ببینند و برای آن برنامه ریزی و حرکت رو به جلو داشته باشند، می توان امیدوار بود که یافته های کنگره، فواید مطلوبی دارد که می توانیم از آن برای ارتقای جامعه بهره مند شویم.
گفتنی است؛ بیش از 300 مقاله تحقیقاتی و فناوری در سه روز کار این کنگره ارائه می شود که ۱۴۰ مقاله برای ارائه بصورت سخنرانی و ۱۶۵ مقاله بشکل پوستر انتخاب شده اند.
« دندان پزشکی، علوم دارویی و داروسازی، علوم آزمایشگاهی و علوم پایه پزشکی، بیماری های واگیر و غیرواگیر، ژنتیک پزشکی، پرستاری و مامایی، هوش مصنوعی و علوم داده، علوم رفتاری و سلامت، بیوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی، سرطان و خون شناسی و سلول های بنیادی، علوم اعصاب و بهداشت روان، علوم بهداشتی و تغذیه، علوم توانبخشی، سلامت و رفاه اجتماعی، کارآفرینی و فناوری در علوم پزشکی، سلامت در بلایا و فوریت ها و اخلاق در پژوهش » از جمله محورهای این کنگره دانشجویی هستند.
۳۰ ایده فناوری محصول محور در کنگره ارائه می شود که از این میان به دو ایده جایزه داده می شود و داوران برتر نیز در مراسم اختتامیه این رویداد مهم، معرفی خواهند شد.
همزمان با برگزاری کنگره، رویداد talk school همراه با کارگاه های مرتبط با هوش مصنوعی، علوم داده، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور