• 1401/02/21 - 17:27
  • - تعداد بازدید: 1278
  • - تعداد بازدیدکننده: 137
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

بازدید رئیس دانشگاه از گروه مددکاری اجتماعی و تاکید بر رویکرد مددکاران در جهت حمایت از حقوق بیماران

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور در گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه و نشست با جمعی از اعضای هیات علمی این گروه، بر تغییر رویکرد مددکاران اجتماعی در جهت حمایت از حقوق بیماران و معلولان تاکید کرد.

    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور در گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه و نشست با جمعی از  اعضای هیات علمی این گروه، بر تغییر رویکرد مددکاران اجتماعی در جهت حمایت از حقوق بیماران و معلولان تاکید کرد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه در سخنانی، این گروه را از گروه های بنیادین و یکی از قدیمی ترین گروه های این دانشگاه خواند و گفت، فلسفه وجودی این گروه بسیار مهم است، هر یک از گروه ها از ابعاد مختلف می توانند متفاوت باشند، این دانشگاه رسالت پرداختن به سلامت اجتماعی را دارد و لازمه آن، حمایت گروه هایی مانند مددکاری اجتماعی و رفاه اجتماعی از این حوزه است، دانشجویان تحصیلات تکمیلی این گروه ها باید در حوزه های مختلف کار بکنند و مددکاری را از یک اتاق برای تخفیف دادن به بیماران، در بیاورند و حامی بیماران در حل مشکلات شخصی و خانوادگی شان باشند.


    وی با بیان مثال هایی از بیمارانی که در بیمارستان های رازی و رفیده نیاز به حمایت و پیگیری مددکاران اجتماعی برای حل مشکلاتشان دارند، تاکید کرد که رویکرد گروه مددکاری اجتماعی، مطالبه گری حقوق بیماران و معلولان باشد و از منافع اجتماعی بنفع بیماران استفاده کند.


    رئیس دانشگاه افزود: همکاران مددکار ما در مراکز درمانی، با طرح نیازهای بیماران، پیشنهادهای خود را برای رفاه هر چه بیشتر بیماران، به مسئولان ارائه بدهند. باید مددکاران تفکر جدید را در مراکز درمانی پیاده کنند. مددکاری در حوزه توانبخشی، نیاز به قالب جدید دارد و می توانید در قالب طرح های پژوهشی تعریف کرده و نتایج آن را اجرا کنید.


   در ادامه، دکتر عرشی از اعضای هیات علمی این گروه طی سخنانی، ضمن تشکر از حضور رئیس دانشگاه در این جمع، درخواست ترویج رویکردهای مددکاری به سمت افزایش رفاه در جامعه را داشت، ضمن آنکه گفت: توجه به رویکردهای توسعه ای مددکاری در تمام ابعاد، سبب شناخت بیشتر از جایگاه این رشته، دانشجویان و اساتید خواهد شد.


   وی بر اهمیت جایگاه مددکار اجتماعی در تیم توانبخشی تاکید کرد و از رئیس دانشگاه خواست تا این موضوع مورد توجه مسئولان دانشگاه و مراکز درمانی تابعه قرار بگیرد.


   سپس، دکتر علیپور عضو هیات علمی گروه مددکاری اجتماعی نیز در سخنان کوتاهی به برخی از مشکلات اعضای هیات علمی این گروه به دلیل کمبود نیروی انسانی در هیات علمی و امکانات لازم در مراکز درمانی اشاره کرد.


   در ادامه دکتر سبزی عضو هیات علمی این گروه، درخواست حمایت بیشتر برای گسترش رشته و دریافت مجوز برای ایجاد گرایش جدید تحت عنوان "مددکاری سالمندی " در مقطع کارشناسی ارشد را مطرح کرد.


   دکترقاسمی و دکتر استاد هاشمی اعضای هیات علمی دانشگاه نیز خواستار تغییر فرایند پذیرش بیمار و پیگیری مشکلات بیماران در مراکز درمانی، و حمایت از مددکاران اجتماعی برای دستیابی به جایگاه اصلی در عرصه های بالینی و آموزشی شدند.


   در ادامه، دکتر راهب مدیر گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه، ضمن بیان بخشی از مهمترین فعالیت های گروه در مراکز درمانی، از پیگیری های انجام شده برای اضافه شدن گرایش " مددکاری کودک و نوجوان " و جذب دانشجو از مهرماه سالجاری گفت.


   وی همچنین خواستار حمایت بیشتر و تاکید بر نقش مددکاران اجتماعی در ارتقای مراکز درمانی شد.


   دکتر خانکه رئیس دانشگاه درخصوص پیشنهادها و نقطه نظرهای مطرح شده نیز گفت: گروه مددکاری می تواند، یک نفر از اعضای هیات علمی را برای مسئولیت اداره مددکاری در معاونت درمان معرفی کند تا مسایل مددکاران را در معاونت پیگیری کند، چرا که مددکاران اجتماعی در مراکز درمانی محور هستند و باید راه حل مشکلات بیماران از طریق مددکاران پیگیری شود.


   وی از همکاران گروه مددکاری خواست که فهرستی از چالش های موجود در مراکز درمانی تهیه و ارائه کنند، ضمن آنکه پیش نویس نامه ای برای وزارت بهداشت، جهت تعیین محوریت گروه مددکاری دانشگاه در سیاستگذاری این حوزه در کشور تهیه شود.




 


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22490
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: