• 1402/02/11 - 18:24
  • - تعداد بازدید: 759
  • - تعداد بازدیدکننده: 255
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

بازدید مسئولان مرکز توسعه اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از واحدهای متناظر در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

سرپرست و مدیران گروه های مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، روز یکشنبه ضمن بازدید از واحدهای زیر مجموعه مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در نشستی با حضور معاون تحقیقات و فناوری این دانشگاه و مسئولان واحدها، در خصوص اهداف و برنامه های مشترک به تبادل نظر پرداختند.

   سرپرست و مدیران گروه های مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، روز یکشنبه ضمن بازدید از واحدهای زیر مجموعه مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در نشستی با حضور معاون تحقیقات و فناوری این دانشگاه و مسئولان واحدها، در خصوص اهداف و برنامه های مشترک به تبادل نظر پرداختند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی سخنانی در این نشست مشترک، گفت: یکی از افتخارات کشور، رتبه علمی خوب است و نباید با کم ملاحظه گی،  این رتبه را تنزل دهیم بلکه باید با سیاستگذاری های کلان متولیان این عرصه در جامعه بدرخشیم


    وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه های معتبر دنیا، نتیجه علم را میان مردم به اشتراک می گذارند و به نوعی رویکرد علم دنیا به سمت "علم باز"  پیش می رود و محققان که از تسهیلات دولتی استفاده می کنند، موظفند که دانش تولیدشده و روش تولید را در اختیار محققان و سایر افراد بگذارند.


    دکتر خانکه همچنین، نامگذاری روز خاصی به عنوان "روز علم"  را یکی از کارهای موفق در دانشگاه های کشور های توسعه یافته خواند و افزود: در یک روز خاص، در ورودی دانشگاه ها برای عموم جامعه، باز است و مردم به زبان ساده، از اطلاعات استادان و دستاوردهای دانشگاه آگاه شده و از آن منتفع می شوند و این مصداقی از ترجمان دانش است  .


    وی در ادامه، ارائه کتاب های الکترونیکی یا تحویل کتاب به گروه های آموزشی را از  تجارب موفق کتابخانه های دانشگاه های پیشرفته دانست و گفت: یکی از شاخص هایی که در اعتبار بخشی تاثیر دارد، وضعیت کتابخانه های گروه های آموزشی است و اگر کتابخانه به گروه های آموزشی تحویل داده شود، در انگیزه بخشی دانشجو و آگاهی استاد از وضعیت کتابهای موجود، موثر خواهد بود.


    دکتر خانکه، بازنگری بر رویکرد کتابخانه را ارزشمند دانست و افزود: تمایل دانشجویان به کتاب های چاپی، برغم هزینه کتاب، زیاد نیست و می توانیم با روش‌های جدید مصرف‌کنندگان حقیقی را به این سمت تشویق کنیم.


*****


     دکتر عطیه اشتری مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در این نشست، به معرفی واحدهای زیر مجموعه این مدیریت، نظیر کتابخانه، واحد مجلات، واحد علم سنجی، ترجمان دانش و انتشارات پرداخت. ضمن آنکه واحدهای مذکور نیز گزارش عملکرد سال گذشته را مطرح نمودند و نقاط قوت و چالش های پیش رو را با متولیان در وزارت بهداشت در میان گذاشتند .


     *****


   دکتر طلیعه ظریفیان مدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی در خصوص فعالیت کتابخانه مرکزی دانشگاه گفت: در این کتابخانه با ۱۵۰ متر​ فضا و حدود  ۱۵ هزار نسخه کتاب فارسی، 12 هزار نسخه کتاب لاتین، حدود سه هزار و 300 نسخه پایان نامه و اشتغال به کار پنج نیروی کارشناس ارشد، ارائه خدمت می کنیم.


    وی ضمن اعلام میزان بودجه و خرید کتاب در سال۱۴۰۱ و تعداد منابعی که خریداری شده بود، توضیحاتی در خصوص کتابخانه بیمارستان روانپزشکی رازی، فعالیت های موفق کافه کتاب با هدف شناخت عموم جامعه از اختلالاتی نظیر اتیسم، کم شنوایی و ... با حضور خانواده برخی از افراد مبتلا به این اختلالات در کنار متخصصان توانبخشی ارائه نمود و به برخی مشکلات مربوط به نرم‌افزار آذرسا و کمبود تعداد کارکنان حوزه کتابخانه و کتابداران اشاره کرد.


*****


    دکتر مرضیه گلچین کارشناس مسئول واحد علم سنجی نیز در این نشست، ضمن ارائه گزارش عملکرد این واحد، گفت: در واحد علم سنجی، پروفایل تمام اعضای هیات علمی تکمیل شده است، مقالات پاپمد، تمامی اطلاعات اعضای هیات علمی به روز رسانی شده است و تجربه برگزاری دو کارگاه آشنایی با نحوه به روز رسانی سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی در سال 1401 را داشتیم و در سال جدید نیز آن را تجدید خواهیم کرد .


    وی در ادامه به برخی از مسائل مربوط به کتابخانه دیجیتال نیز اشاره کرد.


*****


      دکتر فاطمه زارع زاده مدیر اجرایی فصلنامه آرشیو توانبخشی و مسئول نظارت بر مجلات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز در سخنانی گفت: این دانشگاه، هفت فصلنامه دارد که شش فصلنامه زير مجموعه وزارت بهداشت، و یک فصلنامه تحت پوشش وزارت علوم است و از این ميان، سه مجله این دانشگاه در اسکوپوس و  دو مجله در ISI نمایه شده است.


   وی افزود: خوشبختانه فصلنامه آرشیو توانبخشی در سال گذشته مجله برتر ۲۸ امین جشنواره رازی شده است .


    *****


     دکتر فاطمه حسناتی مسئول واحد ترجمان دانش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز از دیگر مسئولان شرکت کننده در این برنامه بود که در مورد عملکرد این واحد، برگزاری کارگاه ها و نشست های خبری و ... به ارائه گزارش پرداخت و خواستار تبادل نظر و اشتراک تجارب موفق از سوی کارشناسان وزارتخانه متبوع شد.


     گفتنی است که کارشناسان زیر مجموعه حوزه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز توضیحاتی در خصوص عملکرد واحد های مربوطه ارائه دادند.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 26068
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: