• 1400/06/08 - 12:33
  • - تعداد بازدید: 993
  • - تعداد بازدیدکننده: 87
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

با توجه به شرایط کرونایی، فقط تعداد 350 تن از دانشجویان برای ترم پائیز در خوابگاه ها ساکن می شوند

معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اعلام تشکیل کمیته بازگشایی با حضور معاونان و مدیران حوزه های آموزش، توسعه مدیریت و درمان و نماینده تشکل های دانشجویی، گفت: با توجه به شرایط کرونایی، لزوم فاصله گذاری اجتماعی و متناسب با ظرفیت پیش بینی شده برای خوابگاه های دانشجویان، تصمیم گرفته شد تا برای بازگشایی دانشگاه و ترم پائیز، فقط تعداد 350 تن از دانشجویان شهرستانی در خوابگاه ها ساکن شوند.

   معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اعلام تشکیل کمیته بازگشایی با حضور معاونان و مدیران حوزه های آموزش، توسعه مدیریت و درمان و نماینده تشکل های دانشجویی، گفت: با توجه به شرایط کرونایی، لزوم فاصله گذاری اجتماعی و متناسب با ظرفیت پیش بینی شده برای خوابگاه های دانشجویان، تصمیم گرفته شد تا برای بازگشایی دانشگاه و ترم پائیز، فقط تعداد 350 تن از دانشجویان شهرستانی در خوابگاه ها ساکن شوند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حسن شاکری در جلسه هفتگی هیات رئیسه دانشگاه با اعلام این خبر، تاکید کرد: این تعداد از دانشجویان  شامل دانشجویان شرکت کننده در دوره های کارورزی و کلاس های عملی می شود و حضورشان به شرط تلقیح دو دوز واکسن کرونا و داشتن کارت واکسیناسیون خواهد بود.


   وی تصریح کرد که با همکاری معاونت آموزشی، اولویت بندی دانشجویان انجام شده، ضمن آنکه پیش بینی امکانات بهداشتی، تغذیه و ایاب و ذهاب دانشجویان از خوابگاه به دانشگاه و بالعکس شده است و برای پیشگیری از تجمعات بیشتر دانشجویان، برنامه تغذیه در داخل دانشگاه نداریم و سرویس دهی برای غذای دانشجویان فقط در خوابگاه ها انجام می شود.


*****


   دکتر محمدرضا خدایی معاون آموزشی دانشگاه نیز در سخنانی، ضمن تاکید بر اینکه آموزش مجازی نمی تواند جای آموزش حضوری را بگیرد و بلحاظ کیفیت آموزشی، آموزش مجازی مکمل آموزش حضوری خواهد بود، گفت: اما با توجه شرایط کرونایی کشور و احتمال افزایش مبتلایان با نوع جدید ویروس، صلاح بر اجرای آموزش های تئوری بشکل مجازی است که البته با نظارت بیشتر و دقیق تر بر آموزش مجازی و رفع نواقص آن، تلاش داریم تا کیفیت آموزش های مجازی افزایش یابد.


*****


   دکترمحمدعلی محسنی بندپی معاون امور بین الملل دانشگاه، بر بازگشایی دانشگاه بصورت ترکیب آموزش مجازی و حضوری تاکید کرد و در عین حال، افزود: تشکیل کمیته ای برای بررسی نقاط ضعف آموزش های مجازی و یافتن نواقص این آموزش ها ضروری است تا با راهکارها و یا تقویت زیرساخت های لازم در این خصوص، نسبت به رفع نواقص و مشکلات آموزش مجازی اقدام کرد.


   وی افزود: با توجه به شیوع کرونا در شهرستان ها که خیلی از آنها هنوز حالت بحرانی و قرمز دارند، بازگشایی دانشگاه ها نباید سبب شروع موج های بعدی و آسیب به دانشجویان و اعضای هیات علمی شود، ضمن آنکه با هوشیاری و مدیریت این موضوع ، می توان از فشار بیشتر بر کادر درمان در بیمارستان ها جلوگیری کرد.


   دکتر محسنی بندپی همچنین در بخش دیگری از سخنانش، از مسئولان دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی و کادر درمانی مرکز که در راه اندازی درمانگاه بیماران کرونایی و درمان سرپایی و تزریق رمدسیویر در مرکز روانپزشکی رازی همت کردند، تشکر و قدردانی کرد.


*****


   دکتر بیژن خراسانی معاون درمان دانشگاه نیز طی سخنانی، سلامتی دانشجویان را در اولویت دانست و گفت: برای تداوم آموزش های مجازی و افزایش کیفیت آن، می توان زیرساخت های لازم را تقویت کرده و اشکالات آن را اصلاح کرد.


    وی همچنین با ارائه گزارش کوتاهی از چگونگی راه اندازی درمانگاه بیماران کرونایی و بستری موقت جهت تزریق داروی رمدسیویر در مرکز روانپزشکی رازی ، افزود: این درمانگاه  ظرف یک هفته آماده و تجهیز شد، و هم اکنون با 50 تخت و حضور پزشکان متخصص و پرستاران، به خانواده پرسنل و بیماران منطقه محروم امین آباد خدمات دهی می کند.


   معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: متخصصان داخلی، عفونی و طب اورژانس که در این درمانگاه مشغول خدمت هستند، با مراجعه بیماران، جدای از تجویز پزشک معالجشان، مجددا به معاینه بیمار اقدام می کنند و دستورات لازم جهت درمان سرپایی بیماران را ارائه می دهند که در بازدید دکتر زالی از این درمانگاه نیز رضایتمندی ایشان به عنوان مسئول مستقیم این حوزه در استان تهران حاصل شد، و جای تقدیر و تشکر از همه دست اندرکاران و کادر درمانی این درمانگاه وجود دارد.


****


   دکتر مسعود فلاحی مشاور رئیس دانشگاه و مسئول دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه، کیفیت آموزش های مجازی را مطابق با کیفیت آموزش حضوری ندانست ولی در عین حال افزود: با شرایط کنونی و شرایط غیرقابل پیش بینی از فعالیت ویروس طی ماه های آینده، مجبور به استفاده از آموزش مجازی هستیم تا دانشجویان در سلامت، به تحصیل ادامه دهند.


   وی در عین حال، خواستار تقویت زیرساخت های IT  و امکانات لازم برای هرچه نزدیک تر کردن آموزش مجازی به شیوه آموزش حضوری و حتی ایجاد فضای چهره به چهره بین استاد و دانشجویان شد.


   دکتر فلاحی در بخش دیگری از سخنانش، ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه، مرکز روانپزشکی رازی و کادر درمانی که با دلسوزی نسبت به راه اندازی درمانگاه برای بیماران کرونایی و بستری موقت جهت تزریق رمدسیویر همت کردند، گفت: 11 تن از پرستاران که موفق به دریافت تائیدیه دوره پیشرفته پرستاری در بخش های مراقبت های ویژه، از خارج از کشور شده اند، می توانند در صورت لزوم در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها که اعلام نیاز کنند، همکاری داشته باشند.


*****


   دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه با تاکید بر سلامت دانشجویان به عنوان اولویت در همه امور دانشگاه، گفت: براساس بررسی های انجام شده، دلیل بسیاری از قطع شدن ارتباط بین استاد و دانشجویان در حین برگزاری کلاس های مجازی، مربوط به حجم زیاد برگزاری کلاس ها در برخی از ساعت ها بوده که از مدیر IT خواسته شده است تا این ساعت ها را مشخص کنند و گروه های آموزشی و اساتید بتوانند با استفاده از این اطلاعات، ساعت کلاس های خود را از ساعت های پر ترافیک استفاده از سیستم ادوبی کانکت و یا پر تراکم اینترنت، خارج کرده و از ساعات پیک مصرف، در برگزاری کلاس های خود استفاده نکنند.


   وی همچنین طبق گزارش های مدیریت IT ، دلیل بسیاری از نواقص در برقراری ارتباط خوب و مفید جهت برگزاری کلاس های درس مجازی را در مشکلات اینترنتی و زیرساخت های لازم  از سوی اساتید و سیستم های کاری اعضای هیات علمی عنوان کرد.


*****


   دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه با جمع بندی نقطه نظرهای اعضای هیات رئیسه، تاکید کرد که دانشگاه ما نیز مانند همه دانشگاه های کشور باید تابع مصوبات ستاد کرونا و دستورالعمل های وزارت بهداشت باشد، در عین حال که ما ملاحظات خودمان را نیز اعمال می کنیم.


   رئیس دانشگاه، افزود: مصوبه کمیته بازگشایی دانشگاه که برگرفته از دستورالعمل های ستاد کرونا و وزارت بهداشت می باشد، مورد تایید است و حضور دانشجویان در خوابگاه ها به شرط  دریافت دو دوز کامل واکسن کرونا و با ملاحظات و رعایت پروتکل های بهداشتی قابل اجرا خواهد بود.


   وی همچنین با اشاره به مشکلات و عوارض بیماری کرونا که تا مدت ها ماندگار خواهد بود و فرد را کم توان می کند، ابتلای افراد به این بیماری را آسان و زودگذر ندانست و گفت: برای حفظ سلامتی دانشجویان که امانت خانواده هایشان نزد دانشگاه محسوب می شوند، مجبور به استفاده از آموزش مجازی برای کلاس های تئوری هستیم .


    دکتر خانکه افزود: در عین حال از معاونت آموزشی می خواهم که نظارت بیشتری بر امور آموزشی داشته و با تشکیل کمیته ای، نقاط ضعف آموزش های مجازی استخراج شود و از طریق مدیریت EDC ، روش های جدید آموزشی طراحی و معرفی شده  و در تکمیل آموزش های مجازی و حضوری، کلیپ های آموزشی تهیه ، و روی سایت گروه های آموزشی بارگذاری شود.


*****


   در ادامه این نشست و براساس دستورجلسه، با توجه به دریافت موافقت نامه احداث 13 هزار مترمربع فضای آموزشی و پژوهشی از سازمان برنامه و بودجه و لزوم جانمایی برای احداث این فضا ، مهندس کوثری مدیر طرح های عمرانی و مشاور فنی این پروژه در جلسه حضور یافتند و با اسلاید، سه محل را جهت اجرای این پروژه پیشنهاد دادند که هیات رئیسه  ضمن تبادل نظر و با توجه به معایب و محاسن هر یک از محل ها، یک محل را که از مزایای بیشتری برخوردار است، برای اجرای این پروژه به تصویب رساند.


   همچنین براساس دستورجلسه، پیشنهاد مسئولان کلینیک پزشکی و توانبخشی اسماء برای تاسیس موسسه خیریه خاص این کلینیک مطرح شد که با اتفاق نظر اعضاء، مقرر گردید که دفتری به عنوان شعبه موسسه خیریه بیمارستان توانبخشی رفیده، در کلینیک اسماء ایجاد شود تا برای جذب کمک های مردمی و مشارکت های اجتماعی جهت تقویت خدمات کلینیک اسماء تلاش کند.


*****


   در بخشی از این نشست نیز رئیس دانشگاه، تلاش مدیران بخش های آموزشی و فرهنگی - دانشجویی دانشگاه طی ماه های اخیر کرونایی برای هماهنگی جهت امور مربوط به دانشجویان، مانند واکسیناسیون و یا اجرای برنامه های آموزشی و فوق برنامه ها در حفظ سلامت روان آنان را یاد آور شد و با اهدای لوح، از دکتر سهیلا شهشهانی پور مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی، یوسف رضایی مدیر اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه ها، و اکبر میرجانی اقدم مدیر امور دانشجویی دانشگاه تقدیر کرد.


*****


    حجت الاسلام والمسلمین افشاری مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه نیز در بخشی از این نشست، ضمن تشکر از همه دست اندرکاران که در این دوره بحرانی شیوع کرونا در کشور، درمانگاه بیماران کرونایی برای ارائه خدمات سرپایی در مرکز روانپزشکی رازی را راه اندازی کردند، به مناسبت ایام محرم ، نکته ای از کتاب شهید صدر در ارتباط با واقعه عاشورا متذکر شد.


   وی گفت: شهید صدر در کتابی که در ارتباط با واقعه عاشورا نگاشته، به سه گروه جفاکار در حق امام حسین (ع) اشاره دارد که " گروه اول، افرادی هستند که در حق جسم امام حسین (ع) جفا کردند " ، " گروه دوم، شامل افرادی می شود که به آثار متعلق به آن حضرت جفا کردند و این گروه، گناه بیشتر از گروه اول را مرتکب شده، مانند ظلمی که به کاروان اسرا و وابستگان ایشان روا داشتند " و " گروه سوم، افرادی هستند که بالاتر از دو ظلم دیگر را مرتکب شدند و آن، ظلمی است که به افکار امام حسین (ع) وارد کردند ".


   وی توضیح داد: هدف امام حسین (ع)، فقط خلاصه در روضه خوانی و اشک و ناله مسلمانان نمی شود واین روضه خوانی ها کافی نیست، بلکه باید از مجالس عزاداری ما مسلمانان،  پلی به اهداف ایشان زده شود تا روشنگری واقعی اتفاق بیافتد.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20157
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: