• 1401/08/28 - 17:50
  • - تعداد بازدید: 1309
  • - تعداد بازدیدکننده: 245
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در کافه کتاب:

برای تجهیز کتابخانه های مراکز تابعه دانشگاه، حمایت های لازم را خواهیم داشت

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) در کافه کتاب این دانشگاه که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد، گفت: موضوع کتاب باید در دانشگاه در اولویت باشد و برای تجهیز کتابخانه های مراکز تابعه حمایت های لازم را داریم.

   رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) در کافه کتاب این دانشگاه که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد، گفت: موضوع کتاب باید در دانشگاه در اولویت باشد و برای تجهیز کتابخانه های مراکز تابعه حمایت های لازم را داریم.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سید علی حسینی در این برنامه با موضوع " اتیسم از منظر توانبخشی و سلامت اجتماعی "، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کتابداران، همکاران کتابخانه مرکزی،  متخصصان و والدین کودکان اتیسم افزود: موضوع کتاب در دانشگاه باید در اولویت باشد، کتاب با ابعاد مختلف و جامعیتی که دارد، رقیبی ندارد و هیچ چیزی جایگزین کتاب نمی شود، دنیای مجازی نیز حس کاغذ و حس نگارش روی کاغذ را ندارد و این تجربه ارزشمندی است که باید این حس قشنگ را تقویت و حمایت کنیم و در راستای تجهیز کتابخانه مرکزی و مراکز تابعه حمایت لازم را خواهیم داشت.


    وی افزود: حس آگاهی و کتابخوانی به فراخور حال در معاونت تحقیقات و فناوری باید تقویت و حمایت شود و بنده بهترین حس خود در خارج از کشور را در کتابخانه‌های دانشگاهی با مشاهده حضور حداکثری افراد در ساعات غیر تحصیل و کار در کتابخانه و پویایی این فضا تجربه کردم.


    دکتر حسینی گفت: سرانه کتابخوانی کشور تقلیل پیدا کرده است، این پیام خوبی نیست، اما همه وظیفه داریم در افزایش سرانه، سهم خود را ایفا کنیم، هر چند کاهش سرانه کتابخوانی فقط مربوط به کتاب های تخصصی نیست .


    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: با توجه به فرهنگ غنی کشور، ویژگی های اقوام گوناگون ایران، آداب‌ و رسوم ها، گنجینه غنی ادبیات ایران و ..‌. نسبت به هم بیگانه ایم و  آگاهی دانش و بینش باید در تصاویر، گفتنی ها، شنیدنی ها مطرح شود و شاهد انتقال دانش به هم باشیم و این مهم حائز اهمیت است.


   دکتر حسینی در جمع اعضای کتابخانه مرکزی دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، متولیان عرصه اطلاع رسانی پزشکی و انتشارات، متخصصان حوزه اتیسم و خانواده های کودکان اتیسم گفت: بعضا دیده می‌شود که افراد جوان با سنین کم و با کسب آگاهی از معلم، اطرافیان و مهمتر از همه خواندن کتاب، آگاهی وسیع و جامعی دارند و دنیای بزرگی دارند که همه اینها برگرفته از تجربه کتابخوانی و انتقال آگاهی از کتاب است که بنده به نوبه خود به این دانشجویان و افراد کتابخوان می بالم .


    وی با اشاره به بیتی از اشعار سعدی شیرازی که بر سر در سازمان ملل حک شده ( بني آدم اعضاي يك پيكرند/كه در آفرينش ز يك گوهرند )، افزود: باید با تمام وجود، مفاهیم را حس کنیم و انتقال دهیم و به دلیل این ادبیات غنی که به همه جا رسیده است، به خود ببالیم و در انتقال آگاهی از این مفاهیم گام برداریم .


     رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: به دلیل اهمیت کتاب و کتابخوانی خواستار تلاش برای جذب و حضور حداکثری دانشجویان و خانواده دانشگاه در کتابخانه هستم و امیدوارم در زمینه جذب دانشجویان و دانشگاهیان شاهد کار فرهنگی با ایده هایی نظیر، تغییر طراحی داخلی، طرح های تشویقی و عوامل مختلفی که زمینه‌ساز حضور حداکثری در کتابخانه است، باشیم.


      وی افزود: بنده حمایت خود را در تاسیس کتابخانه مراکز تابعه نیز خواهم داشت، زیرا مهم و تاثیرگذار است، از اهتمام معاونت تحقیقات و فناوری برای اینکه حوزه پر رونق تر و قوی تر شود، تشکر می کنم و امیدواریم  در حوزه  ebook و هارد کپی بروز رسانی ها انجام شود و شاهد ارتقای هرچه بیشتر این بخش باشیم.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24557
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: