به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
برگزاری اولین جلسه هم اندیشی و همفکری در راستای فرزند آوری و اقناع تزریق واکسن
اولین جلسه هم اندیشی و همفکری در راستای فرزند آوری و اقناع تزریق واکسن روز چهارشنبه، با مدیریت مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، حضور مسئولان روابط عمومی های دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و خبرنگاران به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
اولین جلسه هم اندیشی و همفکری در راستای فرزند آوری و اقناع تزریق واکسن روز چهارشنبه، با مدیریت مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، حضور مسئولان روابط عمومی های دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و خبرنگاران به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از پایگاه خبری وبدا؛ مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در این جلسه با بیان این که در وضعیت بسیار خاص جمعیتی قرار داریم، گفت: اولویت کنونی کشور پس از مدیریت کرونا، جوان سازی جمعیت است.
دکتر «برکاتی» با بیان این که رشد جمعیت در سال های گذشته 0.67 درصد بوده است، اضافه کرد: شاخص باروری کل در کشور اکنون 1.67 درصد است و رسیدن این آمار به کمتر از 1.5 درصد موجب ایجاد چاله جمعیتی و رسیدن به شاخص 1.3 درصد منجر به ایجاد چاه جمعیتی می شود که خروج از آن بسیار دشوار خواهد بود.
وی ادامه داد: در 10 سال گذشته سالیانه 2 درصد از جمعیت جوان کشور کاسته شده است به نحوی که جمعیت جوان از 25 میلیون نفر در بازه زمانی اعلام شده به 20 میلیون نفر رسیده است.
وی با بیان این که رشد سالمندی در 10 ساله گذشته بیش از 3.5 درصد بوده است، اعلام کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی، متوسط سن جمعیت 22 سال بود و اکنون 32 سال شده است.
وی با اشاره به این که قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در راستای رفع چالش جمعیتی کشور مصوب شده است، عنوان کرد: در این قانون، انسدادهای قانونی برداشته شده، تسهیل گری ها و مشوق ها نیز در نظر گرفته شده است تا معضل پیری جمعیت برطرف شود.
وی تاکید کرد: تبیین سیاست های فرزندآوری نیازمند مساعدت و تلاش های همه و استفاده از تمام ظرفیت های رسانه ای در کشور است.
*****
رئیس اداره ایمن سازی مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت نیز در این جلسه در خصوص ضرورت اقناع سازی واکسیناسیون مطالبی را ارائه و اعلام کرد: مهم ترین اثر بخشی واکسیناسیون کاهش میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا است، چنانچه در تمام جهان قابل رویت است، اما صفر شدن آمار فوتی های این بیماری نیازمند تکمیل واکسیناسیون و دریافت دز سوم واکسن کروناست.
دکتر زهرایی با بیان این که باید از همه ابزارها برای مدیریت بیماری کرونا بهره مند شویم، ابراز کرد: واکسیناسیون یکی از این ابزارهاست و دارای جایگاه ویژه ای در ریشه کنی این بیماری دارد، اما ابزار دوم ، همچنان رعایت شیوه نامه های بهداشتی است که بسیار مورد تاکید است.
وی با بیان این که سرعت واکسیناسیون در کشور روند بسیار خوب و مطلوبی دارد، افزود: بالاترین تزریق واکسن کرونا در یک هفته گذشته در گروه سنی 40 تا 50 سال بوده است و گروه های سنی بالای 50 سال و 30 تا 40 سال در ردیف های بعدی قرار دارند.
وی واکسن گریزی و دشمنی با واکسن را امری با سبقه تاریخی دانست و بر هم افزایی جهت اقناع سازی واکسیناسیون کرونا در جامعه تاکید کرد.
*****
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت نیز در این جلسه به تبیین سیاست ها و رویکردهای جدید روابط عمومی وزارت بهداشت پرداخت و گفت: روابط عمومی دارای جایگاه والایی است، اما برای ارتقای عملکرد آن باید با عبور از روابط عمومی سنتی به واحدی پیش برنده تبدیل شود.
مهندس هاشمی افزود: معضلات متعددی در جامعه وجود دارند و جهت رفع آن ها و پیشبرد اهداف باید جامعه رسانه ای هم سو و همراه روابط عمومی ها باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات پساکرونا، اعلام کرد: مشکلات و معضلات متعددی وجود دارد که تحت عنوان پساکرونا در آینده نمایان می شود، بنابراین باید آسیب ها و معضلات شناسایی و احصاء شوند و به مساله سلامت روان به عنوان موضوعی مهم توجه و پرداخته شود.
اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری در خصوص به تصویر کشیدن رشادت های کادر درمان، برنامه ریزی جهت جمع آوری مطالب ارزشمند در قالب گنجینه فرهنگی ماندگار و تشکیل دو کارگروه فرزندآوری و اقناع سازی تزریق واکسن از دیگر مباحثی بود که وی به آن ها پرداخت.
بر اساس این گزارش، خبرنگاران و مسئولان روابط عمومی ها نیز در این نشست، سئوال ها و نقطه نظرهای خود را مطرح کرده و در خصوص دستور جلسه به تبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام/