به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
برگزاری سومین نشست آموزشی " بهداشت روان خانواده " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
کارگاه آموزشی " بهداشت روان خانواده "به همت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مشارکت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه و با حضور جمعی از کارکنان در سالن اجتماعات فارابی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی " بهداشت روان خانواده "به همت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مشارکت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه و با حضور جمعی از کارکنان در سالن اجتماعات فارابی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا؛ دکتر " بهمن بهمنی " رئیس مرکز مشاوره این دانشگاه به عنوان مدرس کارگاه، به پایه و اساس شکل گیری خانواده، ویژگی های مشترک خانواده، اصول و واحدهای مراوده خانواده سالم در جامعه امروزی پرداخت.
مدرس این کارگاه آموزشی گفت : همه اعضای خانواده در شکل گیری اتمسفر خانواده نقش دارند، عنصر اصلی خانواده متاثر از ویژگی ساختاری آن است، تغذیه، حفاظت و التیام عناصر اصلی این ساختار هستند.
خانواده منوط به رابطه نقش های اصلی خانواده (همسری، والدی، فرزندی) است ، خانواده، باید طوری شکل بگیرد و مراوده ها به صورتی باشد که تک تک اعضاء خانواده بیشترین ارضاء شدن نیازهای خوذ را تجربه کنند چون خانواده ، محیطی است برای پاسخ دادن به نیازهای اعضاء خود ، و رکن نیاز جان و نیاز روان ما احساس ارزشمندی حرمت و احترام است و رکن فراموش شده مراودات خانوادگی جامعه امروزی، احترام است.
وی درادامه افزود: خانواده کارآمد ، خانواده ای است که اعضاء احساس حرمت، مفید بودن واحساس پذیرفته شدن می کنند ، در یک خانواده کارآمد ، مراوده ها طوری باید شکل بگیرد که افراد حس ارزشمندی مبتنی برواقعیت داشته باشند.
"یکی از غذاهای روح که خانواده تأمین میکند مقبولیت (پذیرفته شدن ) است یعنی اینکه من هم عضو سیستم هستم."
وی تصریح کرد؛ مبنای خانواده ارتباط زناشویی دردو نقطه متقابل همسری (همسرزن، همسر زن ) است و خانواده حلقه واسط بین محیط و ما است.
"در مراوده یک خانواده سالم باید نیازهای هرفرد اعلام شود تابه خواسته هایشان برسند این یعنی مراقب گری یعنی اینکه تو مسئول نیازهای مربوط به رابطه طرف مقابلت هستی."
" اثر زناشویی ، یک واحد حل مسئله است وقتی که واحدها و سلول های آن متلاشی می شود همه واحدها درگیر می شوند. مساله برای خانواده یک اصل است ، اگرمساله نباشد ، خانواده ای شکل نمیگیرد . خانواده با زناشویی تشکیل میشود ، زناشویی دنبال حل مساله است ، قواعد و اصول حل مساله باید رعایت شود، نقطه و سطح اتکایی که قرار است درآینده فرزندان در آن پرورش یابند و فرزندان کم تعارض تر تحویل جامعه بدهد.
انتهای پیام /
تهیه خبر: طیبی