• 1397/08/08 - 11:00
  • - تعداد بازدید: 5674
  • - تعداد بازدیدکننده: 50
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

برگزاری هفدهمین دوره آموزشی بین المللی " توانبخشی کودکان فلج مغزی " در جهان با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

هفدهمین دوره آموزشی بین المللی " توانبخشی کودکان فلج مغزی " در جهان ، از اول تا چهارم آبان ماه به همت نمایندگی انجمن بین المللی ارتوز و پروتز در ایران و با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مرکز طبی کودکان تهران و مدیکو پلاس سنتر، برگزار شد.


    هفدهمین دوره آموزشی بین المللی " توانبخشی کودکان فلج مغزی " در جهان ، از اول تا چهارم آبان ماه به همت نمایندگی انجمن بین المللی ارتوز و پروتز در ایران و با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مرکز طبی کودکان تهران و مدیکو پلاس سنتر، برگزار شد.


     دکتر " مریم مالکی " نائب رئیس نمایندگی انجمن بین المللی ارتوز و پروتز در ایران و دبیر اجرایی این دوره آموزشی بین المللی ، با اعلام خبر فوق به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گفت: دو روز اول این دوره آموزشی (1و 2 آبان ماه) که برای اولین بار در ایران برگزار شده است ، به مباحث تئوری اختصاص داشت که در مرکز طبی کودکان برگزار شد، و دو روز آخر (3 و 4  آبان ماه) به صورت کارگاه عملی برای متخصصان، تراپیست ها و ارتوتیست ها به ترتیب در مدیکو پلاس سنتر و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


   دکتر مالکی ، جامعه هدف این دوره آموزشی را کارشناسان و فعالان ساخت ارتوز، کاردرمانگران، فیزیوتراپیست­ها، متخصصان جراحی ارتوپدی و متخصصان مغز و اعصاب ایران و کشورهای همسایه معرفی کرد.


    وی با اشاره به شرکت بیش از یک صدتن در بخش آموزش های تئوری ، و حدود 70 تن در بخش کارگاه های آموزشی ، افزود: این دوره با حضور اساتید و متخصصان دانشگاه  VU  آمستردام هلند و به سرپرستی پروفسور جولز بخر برگزار شد، و  برخی از کودکان مبتلا به فلج مغزی به همراه والدینشان نیز در کلاس ها و کارگاه های آموزشی حضور داشتند.


     بگفته وی ، " آشنایی با سایر همکاران در حوزه های مختلف توانبخشی شامل پزشکان متخصص ارتوپدی اطفال، نورولوژیست، طب فیزیکی و توانبخشی، متخصصان کاردرمانی، فیزیوتراپی و متخصصان ارتوز و پروتز " و " بازدید از نمایشگاه این دوره و آشنایی با آخرین تکنولوژی های حوزه ارتز و پروتز در ایران " ، از دیگر برنامه های این دوره چهار روزه بود.


    دبیر اجرایی دوره آموزشی بین المللی توانبخشی کودکان فلج مغزی همچنین درباره مزایایی که شامل شرکت کنندگان این دوره شد، گفت: شرکت کنندگان در صورت حضور در چهار روز برگزاری دوره ، 12/5 امتیاز باز آموزی و همچنین گواهی معتبر بین المللی شرکت در دوره  (  https://www.ispoint.org) را دریافت می کنند.



    ******


     دکتر " مسعود قهوه چی اکبری " دبیر علمی دوره آموزشی بین المللی توانبخشی کودکان فلج مغزی نیز از مباحث علمی و محتوای آموزشی مطرح شده در این دوره چهار روزه گفت.


     وی ، " دسته بندی بین المللی بیماری براساس عملکرد، معلولیت و سلامت ، دسته بندی کودکان مبتلا به فلج مغزی بر اساس میزان آسیب دیدگی مغزی و براساس سطوح فعالیت ، ارزیابی بالینی و فیزیکی کودکان مبتلا به فلج مغزی ، Kinetics and Kinematics of Gait و مقایسه آن با Gait کودکان مبتلا به فلج مغزی ، اصول طراحی و تجویز ارتوز مناسب  "  را از جمله مباحث و محتوای آموزشی این دوره ذکر کرد.


      " تأثیر serial casting ، تأثیر تکنیک های جراحی بر بهبود حرکت ، تأثیر فیزیوتراپی و تأثیر تکنیک­ های کاردرمانی در کنار استفاده از ارتوزهای اندام تحتانی بر بهبود حرکتی کودکان مبتلا به فلج مغزی " از دیگر مباحث این دوره آموزشی بود که دکتر اکبری به آن اشاره کرد.


     دکتر قهوه چی اکبری افزود: شرکت کنندگان ، روش­های توانبخشی استاندارد اروپا برای کودکان فلج مغزی را فرا گرفته و با چگونگی ارزیابی کودکان فلج مغزی داوطلب توسط متخصصان مغز و اعصاب ، چگونگی ارزیابی راه رفتن کودکان فلج مغزی داوطلب توسط متخصصان ارتوپدی فنی و ساخت ارتوز مناسب ، آشنا شدند.


     گفتنی است ، پنج استاد و متخصص خارجی مدرس این دوره آموزشی ، پیش از این ، همین دوره آموزشی بین المللی توانبخشی کودکان فلج مغزی را دیگر کشورهای جهان همچون اسپانیا، روسیه، انگلیس و هند برگزار کرده اند.


انتهای پیام /


تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12947
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: