معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در پانزدهمین اجلاس سراسری مطرح کردند؛
تأکید بر برنامهریزی جهت مشارکت حداکثری در «پویش ملی بهار همدلی» و « بسیج ملی کنترل فشار خون»
معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در پانزدهمین اجلاس سراسری که ظهر سهشنبه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، بر برنامهریزی جهت مشارکت حداکثری در «پویش ملی بهار همدلی» و « بسیج ملی کنترل فشار خون» تاکید کردند.
معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در پانزدهمین اجلاس سراسری که ظهر سهشنبه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، بر برنامهریزی جهت مشارکت حداکثری در «پویش ملی بهار همدلی» و « بسیج ملی کنترل فشار خون» تاکید کردند.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، در این اجلاس که به موضوع «کمپین ملی بهار ملی همدلی» و «بسیج ملی کنترل فشار خون» اختصاص داشت، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در ابتدای سخنانش گفت که به نظر میرسد بعد از گذشت چند روز از «پویش ملی بهار همدلی» هنوز ابهاماتی در خصوص اهداف و اهمیت این پویش و نقش معاونتهای فرهنگی و دانشجویی در ایجاد بستر مشارکت حداکثری وجود دارد.
دکتر فراهانی افزود: یکی از برکات پویش ملی بهار همدلی این است که همه سلایق و جنبه های فکری و اندیشهای داخل دانشگاه حول یک موضوع مشترک با یک نام مشترک و در راستای یک هدف مشترک جمع شدهاندکه این موضوع به نظر من نقش بسیار زیادی در وفاق، وحدت و همدلی در دانشگاه خواهد داشت.
وی یکی دیگر از برکات راهاندازی حرکتی در دانشگاههای علوم پزشکی جهت بازسازی خانههای کاملاً تخریب شده در سیلهای اخیر را کمک به تحقق انسجام ملی دانست و خاطر نشان کرد: وقتی تعدادی از هموطنان ما که در سیلهای اخیر کشور خانههای خود را از دست دادهاند، مشاهده میکنند که تعداد دیگری از مردم در اقصی نقاط کشور با آنها اظهار همدردی میکنند و پول جمع کردهاند که خانههای آنها را بازسازی کنند، قطعاً این اقدام پایههای انسجام ملی را مستحکمتر میکند.
معاون وزیر بهداشت کاهش شکاف بین حاکمیت و ملت را از جمله دیگر برکات «پویش ملی بهار همدلی» توصیف کرد و اظهار داشت: در بحرانهای چند سال گذشته در کشور مشخص شد که برخی از مردم به دلایلی به نهادهای حمایتی حاکمیتی کشور اعتماد لازم را ندارد و سعی کردند که کمکهای خود را از طرق دیگر به دست مردم آسیبدیده برسانند، بنابراین اگر در این پویش قوی عمل شده و با کمکهای مالی جمع شده در این پویش توسط نهادهای حمایتی برای مردم آسیبدیده خانه درست شود و توسط دانشگاهیان تحویل آنها شود، این موضوع شکاف ملت و حاکمیت را کاهش داده و بخشی از اعتماد عمومی به این نهادها باز خواهد گشت.
وی افزود: تمرین کار گروهی یکی دیگر از برکات و اثرات مشارکت حداکثری در "پویش ملی بهار همدلی" است. به ندرت میتوان کار فرهنگی را نام برد که در آن استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در این حرکت جمعی و خیرخواهانه مشارکت کرده باشند، بنابراین پویش ملی بهار همدلی نماد مسئولیت اجتماعی و کار جمعی تمامی دانشگاهیان علوم پزشکی کشور است و معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور باید همگام با دانشجویان مؤسس این پویش بستر را برای مشارکت حداکثری در این فعالیت انساندوستانه فراهم کنند.
فراهانی در بخش دیگری از سخنان خود به «بسیج ملی کنترل فشار خون» اشاره کرد و گفت: امروزه فشار خون بالا یکی از بیماریهای غیرواگیر مهلکی است که به دلیل سبک زندگی جوامع شهری در حال گسترش است، بنابراین از همه معاونان فرهنگی و دانشجویی میخواهم که تمام ظرفیت و توان خود را جهت کمک به اجرای موفق این پویش پای کار بیاورند.
گفتنی است که در بخش پایانی این نشست، برخی از معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در خصوص اقدامات انجام شده و تجارت دانشگاهی خود در کمک به پویش ملی بهار همدلی سخن گفتند و در پایان این اجلاس نیز مقرر شد، اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی هر هفته به مدت یکماه، بمنظور پیگیری میزان تحقق اهداف این دو پویش ملی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود.
انتهای پیام/