• 1401/03/24 - 12:54
  • - تعداد بازدید: 1272
  • - تعداد بازدیدکننده: 145
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

تدوین سند جامع توانبخشی کشور / تاسیس دانشکده توانبخشی و سلامت اجتماعی در اردکان یزد

تدوین سند جامع توانبخشی کشور از اخبار نوید بخشی است که در بازدید امروز صبح (سه شنبه) رئیس دانشگاه از گروه آموزشی ارتوپدی فنی مطرح شد .

    تدوین سند جامع توانبخشی کشور از اخبار نوید بخشی است که در بازدید امروز صبح (سه شنبه) رئیس دانشگاه از گروه آموزشی ارتوپدی فنی مطرح شد .


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه در راستای سلسله بازدیدهای برنامه ریزی شده از گروه های آموزشی، با حضور در گروه آموزشی ارتوپدی فنی گفت: این گروه از جمله گروه های اثربخش در عرصه های توانبخشی است و‌ حضور فارغ التحصیلان در جمعیت هلال احمر و سایر مراکز توانبخشی معتبر در کنار تولیدات علمی بالا و سهم بالای H-index ، گواه افتخار به گروه ارتوپدی فنی است .


    در این بازدید، دکتر ابراهیم موسوی مدیر گروه آموزشی و اعضای هیات علمی گروه ارتوپدی فنی، ضمن اظهار خرسندی از حضور ریاست دانشگاه و با تاکید بر توانمندی دانشگاه در ارائه خدمات ممتاز ارتوپدی فنی در منطقه، خواستار رفع کمبود فضای فیزیکی و پشتیبانی، خرید تجهیزات کارشناسی، تجهیزات پژوهشی مقطع دکتری که پرهزینه است، آزمایشگاه تخصصی بیوماسکولار و ...، رایزنی جهت تاسیس رشته جدید در گروه، حذف اسکنرهای دستی و توسعه تکنولوژی مورد نیاز، توسعه کارورزی بالینی و ... شدند.


    رئیس دانشگاه نیز ضمن بازدید از آزمایشگاه ها و تجهیزات این گروه، در جمع اعضای هیات علمی بیان کرد: سند جامع توانبخشی در حال تدوین است و خوشبختانه در زمینه توانبخشی توفیقات خوبی حاصل شده و در اجلاس روسای دانشگاه مصوب شد و وزارت بهداشت متعهد شده تا پایان امسال، ۸۰۰ تخت توانبخشی در سطح کشور راه اندازی کند و پیشنهاد ما اختصاص پنج درصد تخت های عمومی کل کشور ، به خدمات توانبخشی است و امید است ادغام خدمات توانبخشی در نظام شبکه سلامت کشور صورت بگیرد .


     دکتر خانکه تصریح کرد:  ۶۷ دانشگاه علوم پزشکی با ماموریت پزشکی داریم که جایگاه ما از حیث توانبخشی حائز اهمیت و متفاوت است و باید با توجه به اهمیت خدمات توانبخشی، بروز و ظهور بیشتری داشته باشیم.


طراحی الگوی توانبخشی و الگوی سلامت اجتماعی 


    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ادامه گفت: در دوران کرونا با توجه به اینکه قسمتی از نظام سلامت هستیم، می توانستیم نقش پررنگ تری ایفا کنیم، ما در مواقع بحران هم باید وسط میدان باشیم که خوشبختانه الگوی توانبخشی در کرونا و الگوی سلامت اجتماعی در کرونا در حال  طراحی است و باید در این عرصه ممتاز باشیم


    وی تصریح کرد: دانشگاه دارای هیات علمی خوبی است و از نظر نسبت استاد به دانشجو، وضع خوبی داریم، تقریبا به ازای هر دانشجو، یک استاد داریم، چون تحصیلات تکمیلی است تا حدودی در فشاریم ولی نسبت خوبی در کشور است و باز هم نیازمند تقویت هیات علمی گروه های آموزشی هستیم و سیاستگذاری در هیات رئیسه، بهره مندی از فارغ التحصیلان دانشگاهی ما بعنوان ضریب k بالینی و سپس آموزشی است .


    وی با اشاره به اعتبارات تخصیصی دانشگاه افزود: نسبت به سایر دانشگاه ها اوضاع خوبی در پرداخت داریم، حقوق کارکنان را بدون تاخیر پرداخت کردیم و در گام بعدی، محدودیت های هیات علمی را مدیریت کردیم و نمی خواهیم هیات علمی تحت تنش و فشار باشد تا بتوانند برای دانشگاه و دانشجو وقت بگذارند


    دکتر خانکه با تاکید بر حضور استادان تصریح کرد: هیات علمی باید وظیفه معلمی را تمام وقت عهده دار باشد، دانشجویان به حضور، آموزش و تربیت ما نیاز دارند، اساتید نقش تربیتی دارند که تاثیرپذیری بالاتر از خانواده دارند و باید امید بخش ظاهر شوند، برخی ناخواسته دانشجویان را ناامید می کنند و تشویق به مهاجرت می کنند، اما فراموش نکنیم که ایران مملکت ماست و باید به این کشور که به دلایل مختلف، محرومیت هایی  دارد، کمک کنیم و قسمتی از محرومیت ها را در حوزه تخصصی خودمان تقویت کنیم


    وی توسعه فرهنگ حضور استادان در مناطق محروم برای ارائه خدمت را مطلوب و ارزشمند عنوان کرد و گفت: حضور، همدلی و چتر حمایتی استادان، موضوعی اثرگذار و مهم است .


   چتر حمایتی جمعیت هلال احمر و بنیاد شهید بر خدمات توانبخشی 


    دکتر خانکه در ادامه افزود: در هفته‌ گذشته، مقدمات امضای یک تفاهم نامه خوب با جمعیت هلال‌احمر که خودشان متقاضی بودند، انجام شد. در قالب تفاهم نامه همکاری، می توانیم از فضای فیزیکی تخصصی هلال احمر بهره مند شویم و گروه آموزشی ارتوپدی فنی باید در تنظیم تفاهم نامه نقش داشته باشد، موسسه نشاط بنیاد شهید نیز با ما همکاری خواهد داشت که تامین منابع انسانی، آموزش و پژوهش با ماست و این فرصتی خوبی برای خدمات آموزشی توانبخشی محسوب می شود


    وی در پاسخ به نیاز اعضای هیات علمی برای خرید تجهیزات آموزشی و پژوهشی گفت: با معرفی نماینده از سوی گروه ارتوپدی فنی و ارجاع لیست تجهیزات به دکتر لایقی (معاون درمان)، تجهیزات مورد نیاز از طریق معاونت درمان دانشگاه تامین می شود، چرا که تجهیزات توانبخشی در لیست خرید صندوق ذخیره ارزی، قرار گرفته و با تخفیفات مربوطه، نسبت به خرید آنها اقدام می شود.


    عضو دائم فرهنگستان علوم پزشکی کشور بیان کرد: باید درصدد افزایش تعداد دانشجویان باشیم و در زمینه تعداد دانشجویان باید به کمیت در کنار کیفیت آموزشی توجه خاص داشته باشیم و درخواست ما از دکتر موسوی گفت و گو و هماهنگی با معاونت آموزشی دانشگاه و افزودن ظرفیت دانشجویان ارشد و دکتری این گروه است .


تخصیص اعتبار حداکثری به مراکز تحقیقاتی 


    دکتر خانکه در ادامه به تخصیص اعتبار حداکثری به مراکز تحقیقاتی و ارزیابی اساتید  بر اساس امتیازاتی که کسب می کنند، اشاره کرد و افزود : اگر گروه ها با مراکز تحقیقاتی ارتباط بگیرند یا اساتید پروپوزال آموزشی را به طرح تبدیل کنند، ما اعتبار خوبی ارائه خواهیم داد و محدودیتی در این زمینه نخواهیم داشت، امید است گروه های آموزشي، خلاصه سیاستی تهیه کنند و در سیاستگذاری کلان کشور، ایفای نقش کنند .


   پیشنهاد تاسیس دانشکده توانبخشی و سلامت اجتماعی در اردکان یزد  زیر نظر دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی


    وی همچنین با اشاره به بازدید هفته گذشته از مرکز تحقیقات سالمندی در اردکان یزد، اظهار کرد: مسئولان اردکان یزد در نظر دارند با مجوز وزیر بهداشت، دانشکده توانبخشی و سلامت اجتماعی زیر نظر دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاسیس کنند و دانشگاه های دیگر هم اعلام آمادگی کرده اند و سازمان‌های متعددی درصدد همکاری‌ با ما هستند و اگر بیرون دانشگاه خود را معرفی کنیم و در سیاستگذاری کلان کشور تاثیر بگذاریم، شاهد نتایج خوبی خواهیم بود.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22864
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: