رئیس مرکز تحقیقات سلامت دفاعی:
تدوین نقشه راه ترومای کشور با همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
تدوین نقشه راه ترومای کشور با تکیه بر تجربیات دفاع مقدس از موضوعاتی است که مرکز تحقیقات سلامت دفاعی کشور با مشارکت فکری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، پیگیری می کند.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر جلیل عرب خردمند در کارگاه آموزشی" روش تحقیق کیفی" با معرفی مرکز تحقیقات سلامت دفاعی، گفت: هدف این مرکز بهره گیری از توان علمی متخصصان مراکز علمی و تخصصی و صاحبان تجربه برای طراحی پایان نامه ها و مقالات در دو بخش مدیریت حوادث غیرمترقبه و حوادث دست ساز انسان است، تا جنبه کاربردی داشته و مشکلی را از کشور رفع نماید.
وی به انعقاد تفاهم نامه های همکاری بین مرکز تحقیقات سلامت دفاعی با دانشگاه های ایران، تهران، شاهد، مرکز مطالعات بنیاد شهید نقلاب اسلامی، و موزه دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: تربیت دکترای پژوهشی نیز بخشی از اهداف مرکز تحقیقات سلامت دفاعی را تشکیل می دهد، به خصوص برگزاری دوره های آموزشی برای متخصصان بالینی و گروه علوم پایه که علاقه مند به فعالیت پژوهشی، باشند.
وی برگزاری کارگاه مطالعات کیفی با ارائه دکتر حمیدرضا خانکه را یکی از فعالیت های مشترک مرکز تحقیقات سلامت دفاعی و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی عنوان کرد و گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی، کارگاه مطالعات کیفی و دوره های آموزشی برای پزشکان جهت تربیت پزشک پژوهشگر، برگزاری وبینارهای آموزشی در حوزه سلامت در حوادث و... را از جمله خواسته های مرکز تحقیقات سلامت دفاعی در همکاری با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی است .
عرب خردمند گفت: موسسه بهداری رزمی و دفاع مقدس برای جمع آوری تجربیات علمی دوران دفاع مقدس در حوزه سلامت و تبدیل این تجربیات به دستورالعمل، شواهد و...برای مدیریت حوادث و بلایا، مجوز مرکز تحقیقات سلامت دفاعی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ کرد و فعالیت های گوناگونی را انجام داده است و در سال های گذشته نیز تفاهم نامه ای با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی منعقد کردیم ودر نظر داریم با مرکز تحقیقات سلامت در بلایا دانشگاه روی نقشه ترومای کشور با تکیه بر تجربیات دفاع مقدس، کنفرانس های علمی برگزار کنیم و برنامه های گوناگون دیگری را در این راستا طراحی کنیم .
دکترعرب خردمند، اساس کار مرکز تحقیقات سلامت دفاعی را بر کاربردی بودن تحقیقات دانست و گفت:خلاء هایی که در حوزه سلامت در حوادث داریم و همچنین در حوزه سلامت اجتماعی وجود دارد، و یا شیوع کووید، نشان داد که نظام سلامت به تنهایی قادر به کنترل بحران کرونا نیست، چرا که بخشی از این بحران مربوط به نظام سلامت می شود و بخشی از آن، در بیرون از نظام سلامت و در حوزه های اجتماعی است که به آن پرداخته نشده است و امیدواریم با مشارکت فکری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی شاهد نتایج خوبی باشیم.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم: گلرخ
نظر دهید