به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
تفاهم نامه همکاری آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با دانشگاه علوم پزشکی ارتش منعقد شد
تفاهم نامه همکاری آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با دانشگاه علوم پزشکی ارتش به امضای روسای دو دانشگاه، رسید.
دکتر" آرش میراب زاده " معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه، گفت: برقراری ارتباطات آموزشی با تمامی دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران، جزو برنامه های معاونت آموزشی دانشگاه است تا بتوانیم فیلدهای آموزشی را افزایش داده و ارتباطات گذشته را نیز نظام مند کنیم تا از بروز مشکلات احتمالی، پیشگیری کرده باشیم.
وی افزود: اولین تفاهم نامه با موضوع " همکاری آموزشی و تامین عرصه خدمات درمانی در زمینه بالینی جهت اجرای برنامه های آموزشی "، پس از سه نشست با معاون آموزشی، مدیران و در نهایت، با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش، به امضاء روسای دو دانشگاه رسید.
دکتر میراب زاده با اشاره به مفاد این تفاهم نامه، اظهارداشت: دانشجویان چهار گروه کاردرمانی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و ارتوپدی فنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، برای کارآموزی و کارورزی، از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ارتش بعنوان فیلدهای آموزشی استفاده خواهند کرد و متقابلا، اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در راه اندازی دوره های آموزشی و مراکز درمانی توانبخشی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ارتش، مشاوره و همکاری خواهند داشت.
وی افزود: همچنین براساس تفاهم نامه منعقده، دستیاران روانپزشکی و دستیاران طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ارتش می توانند بصورت دوره های چرخشی، از فیلدهای آموزشی روانپزشکی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی استفاده کنند، ضمن آنکه حق الزحمه اساتید و اعضای هیات علمی دو دانشگاه محفوظ خواهد بود.
بگفته دکتر میراب زاده، مقدمات انعقاد تفاهم همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و بقیه الله و همچنین شرکت نفت انجام شده و امیدواریم با همکاری دانشگاه ها، تا آخر امسال و اوایل سال آینده، بتدریج فیلدهای آموزشی دانشجویان افزایش یابند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تاکید کرد که با اجرای موارد همکاری با دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران (کلان منطقه ۱۰)، نقش گروه های آموزشی حذف نمی شود بلکه بعد از امضای تفاهم نامه ها، گروه ها وارد عمل شده و از مفاد این تفاهم نامه ها، بنفع دانشگاه استفاده خواهند کرد.
گفتنی است؛ دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات نسبت به تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی) همچون " روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی، سالمندشناسی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان، سلامت در حوادث و بلایا و ... " می پردازد.
این دانشگاه منحصربفرد، در برخی از رشته ها بعنوان تنها برگزارکننده ، و در برخی از آنها نیز بعنوان اولین برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی در داخل و خارج از کشور شناخته شده است.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تحت نظارت وزارت بهداشت و از طریق دو بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و دو مرکز پزشکی – توانبخشی اسماء و نظام مافی و بکارگیری توان علمی و تخصصی اعضای هیات علمی که از متخصصان بنام کشور هستند، انواع خدمات حیطه فعالیت خود را به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور