• 1400/06/16 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 1282
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
در راستای سیاست های کلان وزارت بهداشت در همگرایی علوم ؛

تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی میان دو دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تربیت مدرس منعقد شد

در راستای سیاست های کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همگرایی علوم، تفاهم نامه همکاری دو دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تربیت مدرس، بمنظور گسترش ارتباطات علمی برای توسعه فناوری، دستیابی به نوآوری و بسترسازی برای تولید دانش، منعقد شد.


   در راستای سیاست های کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همگرایی علوم، تفاهم نامه همکاری دو دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تربیت مدرس، بمنظور گسترش ارتباطات علمی برای توسعه فناوری، دستیابی به نوآوری و بسترسازی برای تولید دانش، منعقد شد.


    به گزارش وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، براساس این تفاهم نامه که به امضای دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دکتر محمدتقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس رسیده است، دو دانشگاه توافق کردند که در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری با یکدیگر همکاری داشته باشند.


   " همکاری در ایجاد و راه اندازی دوره های میان رشته ای و تدوین دوره های آموزشی مشترک مورد تقاضای طرفین با توجه به نیازها و اولویت های وزارت بهداشت و وزارت علوم " ، " استفاده از ظرفیت طرفین (شامل تبادل استاد و دانشجو، استفاده از فضا و عرصه های آموزشی، در اختیار گذاشتن تجهیزات آزمایشگاهی و فناوری، برگزاری دوره های بین المللی مشترک و تبادل علم و فناوری با دیگر مراکز علمی در جهان " ، " برگزاری دوره های کارشناسی ارشد یا دکتری پیوسته مشترک در رشته های دارای برنامه مصوب دو وزارتخانه بهداشت و علوم " و " برگزاری دوره های مشترک تکدرس، کوتاه مدت، مهارتی و حرفه ای برای دانشجویان، کارکنان، اعضای هیات علمی و متقاضیان آزاد از طریق مراکز دفتر آموزش آزاد، EDC ، مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای، مرکز بالندگی اعضای هیات علمی، پردیس های خودگردان و بین المللی "، از جمله توافقات دو دانشگاه در حوزه آموزشی است.


   این گزارش حاکیست که " همکاری و حمایت از اجرای پایان نامه های مشترک دانشجویی بویژه پایان نامه های محصول محور مقاطع تحصیلات تکمیلی " ، " انجام طرح های مشترک تحقیقاتی و فناورانه مورد توجه طرفین تفاهم نامه در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی " ،  " برگزاری کارگاه های علمی، آموزشی، مهارتی، پژوهشی، کاربردی، تجاری سازی، بین الملل سازی و... " ، " ایجاد شبکه های اطلاعاتی میان دو دانشگاه به منظور اشتراک منابع علمی و بسترسازی برای تولید علوم میان رشته ای " ، " همکاری در تقویت پارک های علمی و فناوری، مراکز رشد بویژه در زمینه فناوری های نوین در بخش حوزه علوم بین رشته ای " و " استفاده از قابلیت های دو دانشگاه برای اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح در حوزه تجهیزات پزشکی – توانبخشی " ، از جمله همکاری های پژوهشی پیش بینی شده  دو دانشگاه می باشد.


    همچنین براساس این تفاهم نامه، " همکاری در جهت بهره مندی از تجارب و مشاوره های اعضای هیات علمی دو دانشگاه در قالب پروژه های همکاری با صنعت، با هدف تبدیل دانشگاه به نخستین مرجع رفع نیازهای دانش محور و کارآفرین " ، " برگزاری همایش ها، نشست های علمی تخصصی و دانشجویی با محوریت توسعه امور آموزشی و پژوهشی، جشنواره ها و نمایشگاه های مختلف با هدف تولید، انتقال دانش و فناوری به صورت مشترک در سطح ملی و بین المللی " ، " ایجاد بستر مناسب جهت در اختیار قرار دادن امکانات پزشکی، پیراپزشکی و بیمارستانی مراکز وابسته " و " امکان عضویت وابسته برای اعضای هیات علمی دو دانشگاه " ، میان دو دانشگاه شکل می گیرد.


    در این تفاهم نامه که مشتمل بر 7 ماده می باشد، روش اجرایی و نحوه همکاری طرفین، شرایط فسخ تفاهم نامه و همچنین مدت اجرای این تفاهم نامه که سه سال تعیین شده، مشخص بوده، ضمن آنکه تمدید اجرای این تفاهم نامه امکانپذیر می باشد.


   لازم به ذکر است، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و  8 مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، علاوه بر تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 دانشجو در سه مقطع رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی )، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد. ضمن آنکه، از طریق مراکز درمانی تابعه، به ارائه خدمات به بیماران و نیازمندان می پردازد.


   این دانشگاه منحصربفرد در راستای تحقق هدف دستیابی به مرجعیت علمی و فنی طراحی و ساخت تجهیزات توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور، گام های موثری برداشته و در آخرین رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بلحاظ شاخص ها و فعالیت های فناورانه، رتبه چهارم  را در میان 22 دانشگاه علوم پزشکی تیپ دو کشور کسب کرده است.


    هم اکنون 20 شرکت و واحد فناور تحت پوشش مرکز رشد و مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی فعالیت می کنند که چهار شرکت از این مجموعه، در گروه شرکت های  « دانش بنیان » کشور قرار دارند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20199
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: