معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اعلام کرد:
تمهیدات لازم برای دفاع از پایان نامه دانشجویان بصورت غیرحضوری (مجازی)، برنامه ریزی شده است
معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) اعلام کرد: با توجه به تعطیلی دانشگاه ها بدلیل پیشگیری از گسترش شیوع کرونا در کشور، براساس بخشنامه معاونت آموزشی وزارت بهداشت، امور آموزشی از جمله برگزاری کلاس ها بصورت مجازی و همچنین دفاع از پایان نامه ها، بصورت نیمه حضوری و غیرحضوری (مجازی) اجرا می شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) اعلام کرد: با توجه به تعطیلی دانشگاه ها بدلیل پیشگیری از گسترش شیوع کرونا در کشور، براساس بخشنامه معاونت آموزشی وزارت بهداشت، امور آموزشی از جمله برگزاری کلاس ها بصورت مجازی و همچنین دفاع از پایان نامه ها، بصورت نیمه حضوری و غیرحضوری (مجازی) اجرا می شود.
دکتر " آرش میراب زاده " در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه توضیح داد: تمهیدات لازم برای اجرای بخشنامه معاونت آموزشی وزارت بهداشت که اواخر هفته گذشته ابلاغ شد، برنامه ریزی شده و امور آموزشی دانشجویان با توجه به شرایط کرونایی و لزوم تعطیلی دانشگاه ها، از طریق نرم افزارها و سامانه های مربوطه و با پشتیبانی و حمایت مدیران گروه های آموزشی، مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی انجام می شود.
وی در مورد چگونگی اجرای برنامه دفاع از پایان نامه دانشجویان طبق دستورالعمل ابلاغی، گفت: دفاع از پایان نامه می تواند به سه شکل « حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری یا مجازی » انجام شود و انتخاب و استفاده از این روش ها بعهده دانشجویان است که درخواست خود را به گروه مربوطه و مدیریت آموزش اعلام می کنند.
دکتر میراب زاده افزود: اگر قرار بر برگزاری جلسه دفاعیه بصورت حضوری باشد، فقط اساتید مشاور و راهنما و نماینده اداره تحصیلات تکمیلی با رعایت موازین بهداشتی و در یک سالن بزرگ که فاصله گذاری رعایت شود، برگزار خواهد شد و از پذیرش هر فرد دیگری بعنوان میهمان و یا ... در این جلسه معذور خواهیم بود.
وی اظهار داشت: اگر برگزاری جلسه دفاعیه بصورت نیمه حضوری درخواست شود، این جلسه با استفاده از نرم افزارهای موجود و فضای مجازی و همچنین حضور فقط چند تن از افراد ذیربط اجرا خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه در مورد برگزاری جلسه دفاعیه بصورت غیرحضوری نیز گفت: دانشجو با تکمیل فرم های مربوطه که در مدیریت آموزش موجود است، اطلاعات لازم را در اختیار منشی گروه آموزشی خود قرار می دهد و با تایید مدیر گروه، به دفتر تحصیلات تکمیلی ارجاع می شود و با توجه به اینکه پیش دفاع و دفاع بعهده گروه های آموزشی گذاشته شده است، با هماهنگی گروه مربوطه ، اساتید راهنما و مشاور بدون حضور در جلسه و فقط از طریق امکانات از راه دور و نرم افزارهای موجود، در جریان این فعالیت قرار می گیرند و نمره ها از طریق فرم های مربوطه به اداره تحصیلات تکمیلی اعلام می شود.
دکتر میراب زاده در مورد دفاع از پایان نامه هایی که باید با حضور در آزمایشگاه انجام شود (مانند رشته ژنتیک) نیز، اظهار داشت: اگر دلیل محکم و مستندی برای حضور در آزمایشگاه وجود داشته باشد، استفاده از روش حضوری باید مورد تایید مدیر گروه قرار بگیرد و از طریق گروه، به مدیر آموزشی ارجاع شده و با طرح در شورای آموزشی و تایید معاون آموزشی دانشگاه، این جلسه دفاعیه برگزار می شود.
وی با اشاره به تمهیدات آموزشی برای حفظ سلامتی دانشجویان و اساتید، تاکید کرد که دانشجویان حتی الامکان تلاش کنند که دفاع پایان نامه خود را بصورت غیرحضوری برگزار کنند تا نهایت توجه به نکات بهداشتی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا شده باشد.
وی در مورد چگونگی اجرای حذف ترم یا واحدهای درسی دانشجویان گفت: اگر دانشجویی درخواست حذف ترم یا واحد درسی داشته باشد، براساس دستورالعمل ابلاغی، بدون اضافه شدن سنوات دانشجویان، به این درخواست عمل می شود و مدیریت آموزش نسبت به حذف آن اقدام می کند.
دکتر میراب زاده گفت که با همکاری اداره فناوری اطلاعات دانشگاه، کلاس های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به صورت مجازی تشکیل می شود و حدود صد تن از اساتید تاکنون با استفاده از سامانه و نرم افزارهایی که به همین منظور راه اندازی شده، کلاس های خود را تشکیل می دهند و امکانات لازم برای نظارت اساتید بر حضور و غیاب و چگونگی استفاده از کلاس برای آنان وجود دارد.
وی در پایان این گفت وگو ، برگزاری آزمون های دستیاری و ... را موکول به تصمیم وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا کرد و افزود: با توجه به شرایط کشور و پیشگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا، فعلا تا اطلاع ثانوی، آزمون ها برگزار نمی شود و مطمئنا هر زمان که تصمیم به برگزاری آزمون ها گرفته شود، حداقل فاصله یک ماهه ای برای اطلاع رسانی آن به داوطلبان در نظر گرفته خواهد شد.
لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن آنکه به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 دانشجو در سه مقطع رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) می پردازد، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای نیز مشارکت دارد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور