• 1402/10/06 - 13:37
  • - تعداد بازدید: 475
  • - تعداد بازدیدکننده: 461
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دومین همایش ملی-دانشجویی مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت:

جای خالی هوش مصنوعی در مدیریت خطر حوادث و بلایا

سلسله کارگاه های دومین همایش ملی-دانشجویی مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت چهارشنبه ششم دی ماه سال جاری در محل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد

کارگاه هوش مصنوعی

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا گودرزی عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج و مدرس کارگاه " تاثیر هوش مصنوعی  در مدیریت خطر حوادث و بلایا حوادث و بلایا "گفت:هوش مصنوعی پیچیده ترین و حیرت انگیزترین خلقت بشریت تاکنون است، باید به این واقعیت توجه داشته باشیم که در علم هوش مصنوعی هنوز در ابتدای مسیر قرار داریم

وی افزود: قرن‌هاست که با بلایای طبیعی از طوفان و زلزله گرفته تا آتش‌سوزی، آتشفشان و ...دست و پنجه نرم می‌کند؛ بلایایی فاجعه بار که می‌تواند گاه خسارات مالی و جانی قابل توجهی ازخود به‌جا بگذارد و علاوه بر جامعه، دولت ها نیز متحمل عوارض متعددی شوند.

دکتر گودرزی گفت: مدت‌هاست که موضوع استفاده از فناوری‌های نوین و نوآوری‌ها به منظور کاهش تأثیر این حوادث غیرمترقبه مورد توجه قرار گرفته است و  فعالان حوزه فناوری معتقدند فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی(AI)، اینترنت اشیا(IoT)، داده‌های بزرگ(Big Data) و نوآوری‌ها در زمینه‌ علوم روباتیک و فناوری هواپیماهای بدون سرنشین، می‌تواند در زمینه کاهش خطر و پیامدهای بلایا و مدیریت آن، تحولی بزرگ ایجاد ‌کند.

وی افزود: هوش مصنوعی از شاخه های مختلفی برخوردار است و سه تکنیک و سرفصل های غالب هوش مصنوعی نظیر پردازش تصویر، آموزش ماشین و پردازش زبان طبیعی به شرکت کنندگان ارائه شد.

عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: یکی از حیاتی‌ترین جنبه‌های پیشگیری از بلایا، ارائه هشدارهای اولیه و اخطار سریع به جمعیت‌های آسیب‌پذیر است که هوش مصنوعی در این زمینه بیشترین کاربرد را دارد و هوش مصنوعی در قسمت پیش آگهی با دقت بالاتر، وسعت بیشتر و زمان کوتاهتر فعالیت کند و همچنین با ایجاد یک پلتفرم که یکسان سازی داده های گوناگون میانجامد می توان آنالیز داده جامع را ایجاد کرد.

وی گفت: داده هایی که به روش سنتی  گردآوری می شوند برای مقطع زمانی خاص است و با بکارگیری هوش مصنوعی می توان شاهد تصمیم گیری و دستورات آنلاین و موثرتری بود.

دکتر گودرزی ضمن تاکید بر بکارگیری هوش مصنوعی در مدیریت خطر حوادث و بلایا افزود: هرچند بلایای طبیعی ذاتاً غیرقابل پیش‌بینی هستند، اما پیامدهای آن را می‌توان با مداخله زودهنگام و آمادگی مؤثر کاهش داد و در این زمینه، هوش مصنوعی با توانایی پردازش حجم وسیعی از داده‌ها، تجزیه و تحلیل الگوها و پیش‌بینی لحظه‌ای، می‌تواند تغییراتی بزرگ ایجاد کند.

گفتنی است دومین همایش ملی-دانشجویی «مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت» با شعار جهانی «مدیریت خطر یکپارچه‌ در نظام سلامت»، به همت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت، سازمان جمعیت هلال احمر، جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و ... در روزهای ۶ و ۷ دی‌ماه امسال در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می‌شود.

گفتنی است، این همایش در روز ششم دی ماه به برگزاری کارگاه  پرداخت و در روز هفتم به برگزاری پانل ها و نشست های علمی اختصاص یافته‌ است.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم :گلرخ

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 28838
خبرنگار

جعفر دخیلی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: