به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
حوزه های سلامت اجتماعی و سلامت روان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در اجرای مفاد تفاهم نامه با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، فعال شدند
گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی حوزه های سلامت اجتماعی و سلامت روان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در اجرای تفاهم نامه منعقده با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، فعال شدند.
گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی حوزه های سلامت اجتماعی و سلامت روان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در اجرای تفاهم نامه منعقده با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، فعال شدند.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رئیس گروه و مرکز تحقیقات "سلامت در حوادث و بلایا " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پی انعقاد تفاهم نامه ماه گذشته (مردادماه) این دانشگاه با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ، ضمن تشکیل نشستی با حضور مدیران گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی حوزه های سلامت اجتماعی و سلامت روان دانشگاه ، درخواست های فرماندهی پلیس تهران بزرگ در ارتباط با فعالیت های مشترک پژوهشی در حوزه های سلامت اجتماعی و سلامت روان را ارائه داد.
دکتر " حمیدرضا خانکه " گفت که طرح های مشترک پژوهشی و آموزشی در قالب تفاهم نامه جدید با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ امکانپذیر است و اعضای هیات علمی و محققان گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی در زمینه موضوع های مورد درخواست پلیس تهران بزرگ ، اولویت های پژوهشی و مداخلات تخصصی مورد نیاز را پیشنهاد خواهند کرد.
دکتر خانکه افزود: با بررسی و موافقت فرماندهی پلیس تهران بزرگ با طرح های پژوهشی پیشنهادی ، فعالیت اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای اجرای این طرح ها آغاز می شود.
******
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی: با همکاری گروه ها و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه، تفاهم نامه همکاری با فرماندهی پلیس تهران عملیاتی می شود
دکتر " امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با حضور در جمع مدیران و محققان گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی حوزه های سلامت اجتماعی و سلامت روان این دانشگاه ، بر عملیاتی شدن تفاهم نامه با همکاری تمامی اساتید و محققان این بخش ها، تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه پروژه های مورد نیاز در ارتباط با موضوع های مطرح شده ، باید توسط اساتید و محققان دانشگاه تعریف شود، گفت: با توجه به پتانسیل بالای علمی و تخصصی که در گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه وجود دارد ، امیدوارم بتوانیم در جهت رفع نیازهای جامعه و ارتقای سلامت اجتماعی و روانی شهروندان کمک کنیم.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش ، درخواست های دیگر سازمان ها و نهادهای اجرایی کشور از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای فعالیت های مشترک آموزشی و پژوهشی را مطرح کرد و از مدیران گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی حوزه های سلامت اجتماعی و سلامت روان دانشگاه خواست تا پیشنهادهای پژوهشی مورد نظر را ارائه بدهند.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به ارتقای جایگاه این دانشگاه در وزارت بهداشت و مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و افزود: خوشبختانه نگرش اجتماعی شدن سلامت در وزارت بهداشت و جامعه مورد توجه قرار گرفته است و به همین جهت از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی انتظار دارند تا نگاه ویژه ای به مسایل جامعه داشته و راهکارهای علمی و تخصصی در حل مشکلات جامعه را ارائه بدهد، همانطور که الگوی تخصصی در ارائه خدمات توانبخشی مانند آنچه که در بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده (وابسته به دانشگاه علوم بهزیستی) اجرا می شود را به جامعه ارائه داده است.
لازم به ذکر است ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تحت نظارت وزارت بهداشت ، با 22 گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های سه حوزه سلامت " رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی" ، در اجرای پروژه ها و طرح های پژوهشی ملی و منطقه ای فعالیت دارد.
این دانشگاه منحصربفرد با بهره گیری از توان علمی و تخصصی اعضای هیات علمی و متخصصان خود ، انواع خدمات مرتبط با رشته های این دانشگاه همچون " مددکاری اجتماعی ، مشاوره ، روانشناسی ، روانپزشکی ، پرستاری توانبخشی ، کاردرمانی ، گفتاردرمانی ، ارتوپدی فنی و ... " را از طریق دو بیمارستان تخصصی روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده و دو مرکز پزشکی – توانبخشی اسماء و نظام مافی ، به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور