• 1401/03/29 - 18:26
  • - تعداد بازدید: 1305
  • - تعداد بازدیدکننده: 136
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان بهزیستی در جلسه مشترک با هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت:

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می تواند در ایجاد راهبردهای حرفه ای، به بهزیستی کمک کند

رئیس سازمان بهزیستی کشور در جلسه مشترک با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: این دانشگاه می تواند در ایجاد راهبردهای حرفه ای، به سازمان بهزیستی کمک کند.

   رئیس سازمان بهزیستی کشور در جلسه مشترک با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: این دانشگاه می تواند در ایجاد راهبردهای حرفه ای، به سازمان بهزیستی کمک کند.


   به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی سازمان بهریستی کشور، قادری رئیس سازمان بهزیستی در این جلسه با تأکید بر لزوم تعاملات و همکاری های بیشتر بین دو نهاد دانشگاه و سازمان بهزیستی، افزود: هدف از ایجاد دانشگاه علوم بهزیستی در اوایل دهه ۷۰، تربیت نیروی کارآزموده برای فعالیت در فضای بهزیستی بوده است که در دهه ۹۰ و به تشخیص مسئولان وقت، این دانشگاه از ساختار بهزیستی جدا شد، در صورتی که نیاز به ایجاد همسویی استراتژیک و آورده های مؤثر و مستمر برای خدمت رسانی به جامعه هدف داریم.


    وی با اشاره به ساختار فاخر دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: این دانشگاه به عنوان تسهیلگر در ایجاد گفتمان و جریان سازی در حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی و همچنین ایجاد راهبردهای حرفه ای برای بهزیستی می تواند به ما کمک کند.


    قادری همچنین به نیاز سازمان بهزیستی به ایجاد پژوهشکده ای به عنوان مرکز مطالعات استراتژیک بهزیستی اشاره کرد و گفت: به شدت در تکاپوی طراحی این مرکز هستیم و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این زمینه نیز می تواند یاریگر ما باشد.


    رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به توانایی افراد دارای معلولیت در زمینه های مختلف علمی، ورزشی، هنری و ... گفت: در زمینه استعداد یابی و نخبه یابی برای افراد دارای معلولیت، برنامه ای نداریم در صورتی که توانمندی های معلولان در میادین مختلف علمی و ورزشی به خوبی مشهود است و بنابر این به تولید برنامه ای مانند عصر جدید نیازمندیم و از دانشگاه نیز می خواهیم تا در برنامه ریزی و طراحی این برنامه با ما همکاری کند.


    وی به برنامه ریزی بهزیستی برای راه اندازی پردیس سه گانه ای برای کسب مهارت، گذران اوقات فراغت و کسب و کار برای افراد دارای معلولیت اشاره کرد و گفت: در طراحی این پردیس نیز نیازمند همکاری دانشگاه هستیم


    قادری، « راهبرد نگاری، هم افزایی و تحول در حوزه توانبخشی، ایجاد فضای پاسخگویی به فرد دچار ضایعه نخاعی و موضوعات روانشناختی اعضای خانواده او، پروتکل نویسی برای گذران زندگی و اوقات فراغت فرد دارای معلولیت، ترسیم آینده با استفاده از سیستم های هوشمند دانش بنیان، روش های جدید و دانش روز در زمینه تیمار و مراقبت و تداخل بهنگام در فرصت طلایی آغاز معلولیت برای بازگشت به زندگی افراد، و... » را از موضوعات دیگری ذکر کرد که در همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با سازمان بهزیستی،  قابل طرح هستند و لازم است برای پیگیری این موارد، برنامه ای طراحی شود


    گفتنی است که در پایان جلسه مقرر شد، تفاهم نامه ای برای پیگیری و انجام موارد مطرح شده، طراحی و تدوین شود و به امضای دو طرف برسد.


انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22955
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: