• 1398/11/15 - 16:15
  • - تعداد بازدید: 8045
  • - تعداد بازدیدکننده: 111
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی: هرچه بتوانیم سه حوزه سلامت را به یکدیگر وصل کنیم، خدمات بهتری به جامعه ارائه خواهد شد

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم روز فناوری که با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، پژوهشگران و فناوران در این دانشگاه برگزار شد، گفت: هرچه بتوانیم سه حوزه " توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی" را با تشکیل سه ضلع مشخص به یکدیگر وصل کنیم، خدمات بهتر و کاربردی تری را می توان به نیازمندان جامعه ارائه داد.


گالری تصاویر


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم روز فناوری که با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، پژوهشگران و فناوران در این دانشگاه برگزار شد، گفت: هرچه بتوانیم سه حوزه " توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی" را با تشکیل سه ضلع مشخص به یکدیگر وصل کنیم، خدمات بهتر و کاربردی تری را می توان به نیازمندان جامعه ارائه داد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر امیرمسعود عرب با اشاره به 18 ماه و 14 روز که از قبول مسئولیت این دانشگاه می گذرد، افزود: طی این مدت تلاش کردم تا با توکل بر لطف خداوند و همکاری تمامی همکارانم، برنامه های خود را در سه حوزه توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی، به پیش ببرم.


    وی با تبریک روز فناوری و تشکر از تمامی مسئولان بخش فناوری، اعضای هیات علمی، پژوهشگران و فناوران دانشگاه که در حوزه فناوری تلاش می کنند و همچنین با تشکر از حمایت های معاون تحقیقات و فناوری و رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شناسا (بانک پاسارگاد)، گفت: یکی از موارد مهم در ارائه خدمات بهتر به جامعه، توسعه حوزه فناوری است، اما باید توجه داشته باشیم که در فعالیت های فناورانه از پراکنده کاری پرهیز کنیم و به سه حوزه توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی کمک نمائیم.


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین تاکید کرد که نمی توانیم تصور کنیم که با استانداردهای جهانی حرکت کنیم ولی با دانشگاه های صنعتی ارتباط نداشته باشیم، چرا که هرچقدر این دو سیستم نزدیک تر بشوند، ماحصل آن بیشتر و بهتر خواهد بود.


   دکتر عرب سپس به برخی از حمایت های دانشگاه از فناوران و مخترعان اشاره کرد و گفت: دانشگاه وظیفه دارد که از فعالیت های فناورانه حمایت کند و در همین راستا ، با برقراری ارتباط با مراکز بیرون دانشگاه مانند شرکت سرمایه گذاری شناسا (بانک پاسارگاد) که یکی از اعضای شورای فناوری دانشگاه است، سعی در جذب کمک های مادی و معنوی آنها برای پژوهشگران و فناوران دانشگاه داریم.


   وی با اشاره به اینکه فرآیند فناوری، یک پروسه است که از ایده پردازی شروع و به تولید نمونه محصول و تولید انبوه آن ختم می شود، افزود: دانشگاه از مرحله ایده پردازی تا تولید نمونه محصول، حمایت های مادی و معنوی به فناور ارائه می دهد و برای تولید انبوه، باید سرمایه گذاران وارد عمل شده و از تولید محصول حمایت کنند.


    وی همچنین اظهار کرد: می توانیم تولید محصولات ساده را برای استفاده قشری از جامعه داشته باشیم همانطور که هم اکنون با یک شرکت آلمانی درحال مذاکره برای تولید یک عصای خوب و استاندارد و یک ویلچر استاندارد هستیم و یا با توجه به اینکه 10 درصد جامعه را افراد سالمند تشکیل می دهند که بخش اعظمی از آنان تنها زندگی می کنند، ساخت وسیله ای هشداردهنده برای سالمندان تنها که دچار افتادگی می شوند و حداقل یکی از اعضای خانواده می توانند از راه دور، از وضعیت او با خبر شده و به کمک او بیایند، ضروری بنظر می آید.


   دکتر عرب ، بحث نرم افزارهای مختلف در حوزه سالمندی و یا تجهیزات و تکنولوژی های حوزه توانبخشی را از ضروریات جامعه ذکر کرد که فناوران و پژوهشگران دانشگاه می توانند با همکاری محققان دیگر دانشگاه ها و حمایت های مرکز رشد فناوری دانشگاه، نسبت به توسعه آن اقدام کنند.


******


    حجت الاسلام والمسلمین " افشاری " مسئول نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه  ضمن تبریک به مناسبت ایام دهه فجر، به کارآفرینی ، از دیدگاه منابع دینی پرداخت و گفت: در روایات آمده است که اگر عبادت های شما 70 جزء داشته باشد، با فضیلت ترین، کسب روزی حلال و یا به عبارتی، کارآفرینی است.


   وی همچنین با بیان چند روایت دیگر از ائمه، که اگر تولید ثروت و کارآفرینی فردی در عرصه اجتماعی اتفاق بیافتد، فضیلت او مضاعف می شود، افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم، توصیه کرده اند، چون تحولات جامعه از دانشگاه نشات می گیرد، لذا باید به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم حرکت کنیم و ماموریت بزرگی را این دانشگاه به عهده دارد که لازم است مجموعه های فرهنگی و دانشجویی نیز در توسعه حوزه فناوری درگیر بشوند تا ان شاالله شاهد گسترش و شکوفایی هرچه بیشتر این حوزه درکشورمان باشیم.


   گفتنی است که در پایان این مراسم که با حضور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی و جمعی از اعضای هیات علمی و محققان برگزار شد، به 16 تن از محققان و فناوران برتر و همچنین همکاران دانشگاه که در حوزه فناوری خدمت کرده اند، لوح تقدیر اعطا و از خدمات آنان قدردانی شد.


      در این مراسم، دکتر منیره احمدی بنی، دکتر فرهاد طباطبایی و دکتر امیرسالار جعفرپیشه به عنوان " هیات علمی فناور برتر "، آقایان افشین نعمتی، مهندس رضا اسکویی زاده و پدرام علی نیا به عنوان " دانشجوی فناور برتر، دکتر سیدعلی حسینی ( هسته فناور ژاونوین پارسا)،  دکتر مسعود نصرت آبادی ( شرکت دانش بنیان برتر مدینا طب گستر) و احسان نوروزی ( شرکت مستقر برتر ارتوپدی فنی بیات )، مورد تقدیر قرار گرفتند.


     در ادامه ، از خدمات صادقانه دکتر منیره احمدی بنی، دکتر فرهاد طباطبایی، دکتر فرهاد آزادی، دکتر محسن واحدی و دکتر مجید امیر فخریان بترتیب به عنوان مدیران دفتر ارزیابی فنی، دفتر مالکیت فکری، دفتر تدوین استاندارد، دفتر شتاب دهی و دفتر ارتباط با صنعت، و همچنین، آقای شیرزاد امینی و خانم زهرا حلاج  کارشناسان بخش توسعه فناوری سلامت دانشگاه، با اعطای لوح ، قدردانی شد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16138
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: