به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی: با تکمیل دو پروژه ساخت بیمارستان توانبخشی، تعداد تخت های توانبخشی به سه برابر افزایش می یابد
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسمی که بمنظور تقدیر از خبرنگاران رسانه های همگانی، مسئولان روابط عمومی بیمارستان ها و کلینیک های تابعه دانشگاه و رابطان خبر در بخش های مختلف دانشگاه تدارک دیده شده بود، گفت: با تکمیل پروژه ساخت بیمارستان اخوان در تهران و پروژه خیریه ساز بیمارستان توانبخشی در مرکز آموزشی و درمانی رازی در شهر ری، تخت های توانبخشی کشور حداقل به میزان سه برابر افزایش می یابد.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسمی که بمنظور تقدیر از خبرنگاران رسانه های همگانی، مسئولان روابط عمومی بیمارستان ها و کلینیک های تابعه دانشگاه و رابطان خبر در بخش های مختلف دانشگاه تدارک دیده شده بود، گفت: با تکمیل پروژه ساخت بیمارستان اخوان در تهران و پروژه خیریه ساز بیمارستان توانبخشی در مرکز آموزشی و درمانی رازی در شهر ری، تخت های توانبخشی کشور حداقل به میزان سه برابر افزایش می یابد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " امیرمسعود عرب " اجرای برنامه های گسترش تخت های توانبخشی در کشور را ضروری دانست و افزود: در هر کشور، نسبت تعداد تخت های درمانی و تعداد تخت های توانبخشی به جمعیت آن کشور، یکی از شاخص های درمان و توسعه یافتگی آن کشور بحساب می آید و در کشور ما هرچند که تعداد تخت های بیمارستانی که حدود 130 تا 140 هزار تخت درمانی است، نسبت به جمعیت حدود 80 میلیون نفر کشورمان، رقم قابل قبول و تقریبا نزدیک به این شاخص در کشورهای پیشرفته دنیا است، اما متاسفانه نسبت تعداد تخت های توانبخشی به جمعیت کشورمان، فاصله زیادی با این شاخص در کشورهای توسعه یافته جهان و حتی کشورهای حاشیه خلیج فارس دارد.
وی به وجود 85 تخت توانبخشی در بیمارستان توانبخشی رفیده اشاره کرد و گفت: رفیده، تنها بیمارستان توانبخشی کشور است که براساس استانداردهای لازم، خدمات تخصصی توانبخشی به بیماران و نیازمندان می دهد و این به نسبت جمعیت ایران ، بسیار اندک است و سبب شده که لیست انتظار در این بیمارستان تخصصی، طولانی و به حداقل شش ماه برسد.
دکتر عرب با ابراز خشنودی از تغییر نگرش مسئولان نظام سلامت کشور نسبت به لزوم گسترش تخت های توانبخشی و حمایت از برنامه های دانشگاه در این زمینه، گفت: با عنایت معاون درمان وزارت بهداشت و حمایت وزیر محترم بهداشت، هم اکنون سطح بندی تخت های توانبخشی از قوانین مربوط به سطح بندی تخت های درمانی کشور جدا شده و سرمایه گذاران می توانند با دریافت مجوز در هر نقطه از کشور، به ایجاد تخت های توانبخشی همت کنند تا ان شاالله تعداد تخت های توانبخشی مطابق با نیاز جامعه، در کشور افزایش یابد.
******
رئیس دانشگاه: برای گسترش تحقیقات و فناوری در حوزه توانبخشی، با دانشگاه های فنی – مهندسی همکاری می کنیم
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی همچنین در بیان بخشی از اقدامات طی یک سال اخیر، گفت: برای گسترش تحقیقات و رونق فناوری دانشگاه در حوزه توانبخشی، با دانشگاه صنعتی شریف تفاهم نامه همکاری منعقد شده و هم اکنون چند طرح از طریق این تفاهم نامه در حال اجراست، ضمن آنکه در نظر داریم تا با فراخوان کشوری، این همکاری را گسترش دهیم.
دکتر عرب افزود: معتقدیم که ترکیب تیم توانبخشی و تیم فنی - مهندسی از بعد عملیاتی، منجر به تولید محصول مطابق با نیاز جامعه توانخواه می شود که نمونه ای از آن ساخت نرم افزار " پیشگیری از آلزایمر در سالمندان " است که امروز از آن رونمایی شد.
******
رئیس دانشگاه: گسترش حوزه آموزشی و توجه به افزایش مهارت های بالینی دانشجویان از دیگر اهداف دانشگاه است
وی، گسترش حوزه آموزشی و توجه به افزایش مهارت های بالینی را از دیگر اهداف دانشگاه ذکر کرد و گفت: برای تحقق این هدف، همکاری معاونت های آموزشی و درمانی دانشگاه بیشتر شده است، ضمن آنکه تفاهم نامه هایی با مراکز درمانی همچون بیمارستان های تحت پوشش ارتش و شرکت نفت، منعقد شده است تا دانشجویان بتوانند هرچه بیشتر بیمار ببینند و آموزش های عملی بر بالین بیمار را بیشتر از گذشته دریافت کنند.
دکتر عرب با اشاره به ایجاد مرکز " جامع توانبخشی بیماران اتیسم " در کلینیک پزشکی و توانبخشی اسماء که تحت پوشش دانشگاه است، افزود: ارائه خدمات درمانی به بیماران اتیسم در این مرکز علاوه بر اینکه به بیمار و خانواده های آنان کمک می کند، به دانشجویان نیز در دریافت آموزش های عملی و کار با کودکان اتیسم ، کمک خواهد کرد.
******
رئیس دانشگاه: ادغام خدمات توانبخشی در شبکه بهداشتی کشور، از اهداف دانشگاه بوده و ایده آل جامعه است
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی همچنین ضمن تقدیر از حسن نیت و حمایت معاون درمان وزارت بهداشت در گسترش تخت های توانبخشی که برای اولین بار و در اجلاس معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مطرح شد، ادغام خدمات توانبخشی در شبکه بهداشتی کشور را از دیگر اهداف دانشگاه و ایده آل قشر نیازمند جامعه دانست.
دکتر عرب گفت: اگر خدمات توانبخشی در نظام شبکه بهداشتی کشور ادغام شود، می توانیم از نیازهای توانبخشی ساکنان دورافتاده ترین مناطق کشور با خبر شده و به آنان خدمت رسانی کنیم.
*****
دکتر عرب با اشاره به گذشت یک سال و دو ماه و چند روز از مسئولیتش به عنوان ریاست دانشگاه، و خطاب به خبرنگاران رسانه های همگانی، همکاران مسئول در روابط عمومی مراکز تابعه و رابطان خبر در بخش های مختلف دانشگاه، گفت: این دانشگاه کوچک است اما اثرگذاری بزرگی در جامعه دارد و انعکاس فعالیت های آن به جامعه، خیرات و برکات بسیاری دارد که همه در آن سهیم هستیم.
وی تصریح کرد: مسیر سختی را در رسیدن به اهداف دانشگاه، در پیش داریم و ناملایمات بسیاری وجود دارد و در کنار دو عنصر توکل به خداوند و اتکاء به همکاران، دیدگاه های گسترده ای وجود دارد، اما باید با هماهنگی و همدلی بتوانیم برنامه های خود را پیش ببریم.
رئیس دانشگاه در همین راستا گفت: به عنوان مثال، مزیت و حسن مفدای دانشگاه ما، هماهنگی با وبدای دانشگاه و همکاری و همراهی با یکدیگر در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه است. و اگر نتوانیم این هماهنگی را حفظ کنیم، خودمان و دانشگاه مان آسیب می بیند، لذا خیلی مهم است که همه در کنار هم و حتی با اختلاف نظر، به یکدیگر کمک کنیم.
دکتر عرب به رابطان خبری در سطح دانشگاه گفت: خیلی مهم است که با کمک شما بتوانیم فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی – دانشجویی دانشگاه را به جامعه منعکس کنیم و هر کس در چارچوب مقررات و متناسب با فعالیت های مدیریت خود می تواند به تحقق هدف اصلی دانشگاه کمک کند.
رئیس دانشگاه در پایان این نشست، با تشکر و تقدیر از زحمات خبرنگاران رسانه های همگانی که همیشه از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی حمایت کردند، گفت: اگر بتوانیم آنچه که نیاز جامعه است، انجام بدهیم، خیر و برکت آن به کل جامعه برمی گردد.
وی همچنین با اعطای لوح و اهدای هدیه، از زحمات و خدمات خبرنگاران رسانه های همگانی، مسئولان روابط عمومی بیمارستان ها و کلینیک های تابعه دانشگاه و رابطان خبر در معاونت ها و مدیریت های مختلف دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور