• 1400/10/18 - 17:12
  • - تعداد بازدید: 1211
  • - تعداد بازدیدکننده: 83
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

رئیس دانشگاه: تغییرات مدیریتی، با هدف " تحول گرایی " و " توسعه دانشگاه " انجام می شود

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز شنبه در نشستی با حضور جمعی از مدیران دو معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن معرفی معاونان جدید آموزشی و تحقیقات، و قدردانی از معاون سابق آموزشی، گفت: تغییرات مدیریتی، با هدف " تحول گرایی " و " توسعه دانشگاه " انجام می شود.

    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز شنبه در نشستی با حضور جمعی از مدیران دو معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن معرفی معاونان جدید آموزشی و تحقیقات، و قدردانی از معاون سابق آموزشی، گفت: تغییرات مدیریتی، با هدف " تحول گرایی " و " توسعه دانشگاه " انجام می شود.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه افزود: در طول عمر 30 ساله دانشگاه، افراد مختلفی مسئولیت داشتند و چرخه مدیریتی تداوم داشته و هدف هم در این زمینه، توسعه دانشگاه بوده و این توسعه بتدریج اتفاق افتاده است و هرچند که رسالت دانشگاه تغییر نکرده، اما دانشگاه از توسعه زیادی برخوردار شده است.


    وی گفت: دانشگاه مرهون زحمات همکارانی است که طی این سال ها کمک کردند، ولی چرخه مدیریتی لازم است، چرا که هدف، توسعه دانشگاه است.


    دکتر خانکه افزود: در حوزه آموزش دانشگاه نیز طی سال ها، اساتید بسیاری مسئولیت معاونت آموزشی را بعهده داشتند و دکتر خدایی نیز که در سال گذشته قبول مسئولیت کردند، همیشه کمک کردند و در کنارمان بودند، در بیمارستان رازی و هیات ممیزه دانشگاه هم در خدمتشان بودیم و همیشه زحماتشان را قدردان بودم و از بزرگان دانشگاه هستند و همیشه کمک کردند و همچنان در کنار ما خواهند بود.


    وی همچنین اظهار داشت: دکتر خرم خورشید را هم همه می شناسند، سابقه ریاست دانشگاه را داشتند و سال گذشته با درخواست اینجانب، مسئولیت معاونت تحقیقات را پذیرفتند و کمک ما در حوزه های مختلف بودند.


    رئیس دانشگاه در مورد دکتر فلاحی نیز گفت: ایشان هم مقطعی در معاونت های تحقیقات و دانشجویی دانشگاه کمک کردند و در معاونت تحقیقات وزارت بهداشت زحمات بسیار کشیدند.


    دکتر خانکه تصریح کرد: با مشورت های متعددی که انجام شد، به این نتیجه رسیدیم که برای توسعه دانشگاه باید تغییر مدیریتی اتفاق بیافتد، البته چند هدف را دنبال می کنیم. برای اینکه " در مسیر تکامل دانشگاه حرکت کنیم، در بدنه مدیران میانی، به تدریج مدیران جوان تر را وارد سیستم کنیم، و به نوعی جانشین پروری کنیم تا اگر نسل ما نبودند، افرادی جانشین باشند " تغییرات لازم است.


    وی گفت که از دکتر خدایی تشکر می کنم که همیشه در کنار ما بودند و کمک کردند و الان هم دبیر هیات ممیزه دانشگاه و مسئولیت مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه را بعهده دارند و از مشورت ایشان هم همچنان استفاده خواهیم کرد.


   دکتر خانکه از دکتر خرم خورشید و دکتر فلاحی نیز تشکر کرد که قبول مسئولیت کردند و در هر زمان که نیاز به خدمات ایشان بوده، کمک کرده اند.


    وی گفت که در دفتر حوزه ریاست نیز به جای دکتر خانجانی، آقای عزیزی مسئولیت دفتر را بعهده دارند، سعی خواهیم کرد که دانشگاه رو به جلو حرکت کند و انتظار حوزه وزارت بهداشت، تحول در حوزه های آموزشی، پژوهشی، درمان و بخش های مختلف است. البته دانشگاه ما مسیر تحول خود را طی می کند، اما گاهی نیاز است که این مسیر سریعتر طی شود.


   وی، " تعریف رشته های بین رشته ای، همگرایی با دانشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم و تبدیل شدن به محور در حوزه های مرتبط، بازنگری هیات علمی و جذب هیات علمی جوان، فعالیت های بین رشته ای و افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو، حرکت بیشتر گروه های آموزشی از بعد از کووید، ارتباط بیشتر گروه های آموزشی با حوزه های پژوهش و درمان " را از برنامه های معاونت آموزشی خواند.


   وی همچنین افزود، از پژوهش هم انتظار داریم که پتانسیل مراکز تحقیقاتی تجمیع بشوند و پژوهشکده ها شکل بگیرند و تلفیقی از گروه های آموزشی، مراکز تحقیقاتی و حوزه درمان بوجود بیاید، در حوزه دانشجویی هم برنامه تاسیس خوابگاه های متاهلین را داریم، ضمن آنکه برنامه های مربوط به خوابگاه ها با افزایش ظرفیت دانشجو در دانشگاه، نیاز به بازنگری دارد.


   وی اظهار داشت: دانشگاه ما، تنها دانشگاه ماموریت گرای کشور است و ان شاالله بتوانیم در مسیر توسعه آن پیش برویم، مراکز درمانی ما باید به سمت درآمدزایی حرکت کنند، باید مرکز روانپزشکی رازی از تمام پتانسیل های خود برای درآمدزایی استفاده کند. بیمارستان رفیده توسعه پیدا کند و ساخت بیمارستان اخوان را زودتر به پایان برسانیم و به چرخه ارائه خدمت وصل کنیم.


    وی تاکید کرد که دانشگاه نیاز به طرح تحول در تمام حوزه ها دارد که باید تدوین شود، چرا که بنظر می آید دانشگاه در روزمرگی خودش گرفتار است و این با روحیه تحول گرایی دانشگاه که بخواهد دانشگاه نسل سوم و چهارم بشود، همخوانی ندارد، بنابر این به خواست خدا باید طرح تحول برای دانشگاه و حوزه های مختلف آن نوشته شود.


   رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش در این نشست، از معاونت های جدید آموزشی و پژوهشی خواست تا مجموعه مدیران حضور تمام وقت در دانشگاه داشته باشند و در این خصوص تاکید کرد: دانشگاه باید اولویت اول مدیران باشد، تحول گرایی و جانشین پروری مدنظر باشد تا از تمام ظرفیت نیروهای جوان استفاده شود.


*****


   در ادامه، دکتر محمدرضا خدایی معاون سابق آموزشی دانشگاه ، از همه مدیران زیرمجموعه این معاونت که خالصانه و با صبر و حوصله، در دورن کرونا فعالیت کردند، تشکر کرد و گفت: دانشگاه، خانه خودمان است و انشاالله هرکاری که از دستم بربیاید، انجام خواهم داد، بویژه در گروه روانپزشکی ارتباط نزدیکتری با دانشجویان خواهم داشت.


   وی از رئیس دانشگاه تشکر کرد که بار مسئولیت معاونت را از دوش ایشان برداشت و افزود: از مدیران ستادی معاونت آموزشی، دکتر شهشهانی پور، دکتر واحدی، دکتر سجادی، آقای فرزاد، مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیات علمی و مدرسین و کارشناسان بخش های مختلف معاونت آموزشی، و انجمن صنفی دانشجویان، نهاد رهبری در دانشگاه و روابط عمومی دانشگاه که طی یک سال و چند ماه مسئولیت اینجانب نهایت همکاری را داشته و خالصانه زحمت کشیدند، تشکر می کنم.


   دکتر خدایی، یکی از ارکان مهم رشد فرهنگی ، اجتماعی، مهارتی و ... دانشجویان را آموزش دانست و گفت: امیدوارم همکاران همچنان با تمام توان در جهت رشد و ارتقای دانشجویان تلاش کنند، چرا که ما بغیر از شهدا، مدیون دانشجویان و آیندگان نیز هستیم.


   وی برای دکتر خرم خورشید در مسئولیت معاونت آموزشی آرزوی موفقیت کرد و گفت که امیدوارم در این بخش تحول ایجاد کنند و من هم از هیچ کمکی، دریغ نخواهم کرد.


*****


   دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون جدید آموزشی دانشگاه طی سخنانی در این نشست، از حسن اعتماد رئیس دانشگاه تشکر کرد و گفت: هرچند که یک سال گذشته به دلیل مشغله در معاونت تحقیقات وزارت بهداشت، نتوانستم بیشتر به دانشگاه برسم، اما همواره خدمت در دانشگاه برایم لذت بخش تر بوده و برای معاونت تحقیقات دانشگاه، 15 برنامه در نظر گرفتم که به دکتر فلاحی معاون جدید تحقیقات ارائه می دهم و برای اجرای آنها در خدمت ایشان هستم.


   وی از همه مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تشکر کرد و از دکتر خدایی که تاکنون مسئولیت خطیر معاونت آموزشی را بعهده داشتند و بخصوص در دوران کرونا، با مجازی سازی روبه رو بودند و با صبوری راهبری این بخش را به پیش بردند، قدردانی کرد.


   معاون جدید آموزشی افزود: نسبت به همه عزیزان در معاونت آموزشی، شناخت دارم و از زمانی که مسئولیت ریاست دانشگاه را بعهده داشتم، با روند کار در معاونت آموزشی آشنا هستم.


   وی با اشاره به اهمیت الگوسازی در آموزش، گفت: دانشجویان باید علاوه بر دریافت اطلاعات آموزشی از اساتید خود، بتوانند از رفتار و اخلاق اساتید نیز بهره بگیرند ولی متاسفانه دوران کرونا باعث وقفه در ارتباطات هرچه بیشتر بین دانشجویان و اساتید شد.


   وی با ابراز امیدواری نسبت به همکاری همه همکاران در آموزش، برای دستیابی به اهداف آموزشی و پژوهشی، افزود: آموزش پیش زمینه پژوهش و فناوری است، درصورتی که آموزش های ما زمینه پژوهش ندارد و نیاز به تحول بزرگی در سطح آموزش است.


   وی، تصریح کرد: دانشگاه ها، بوردهای آموزشی و انجمن های تخصصی باید اختیارات بیشتری داشته باشند. تشکیل  پژوهشکده ها، جزو اولویت های ماست و برای اثبات مرجعیت آموزشی، پژوهشی، خدماتی (درمان) و فناوری ، باید تحول ایجاد کنیم تا دانشجویان بهره کافی از پتانسیل های دانشگاه ببرند.


*****


   دکتر مسعود فلاحی خشکناب معاون جدید تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن تشکر از دکتر خانکه برای حسن نظر و اعتماد ایشان، گفت: سال گذشته که با من در مورد قبول مسئولیت در دانشگاه صحبت شد، براساس علاقه ام، مسئولیت دبیرخانه مشارکت های اجتماعی را پذیرفتم و الان هم سابقه فعالیتم در بخش تحقیقات دانشگاه و همچنین، در معاونت تحقیقات وزارت بهداشت طی سال های 82 و 83 ، و هم اکنون که بعنوان معاون دفتر توسعه فناوری سلامت مشغول خدمتم، نشان می دهد که با این بخش آشنا هستم و امیدوارم همه همکاران کمک کنند تا به اهداف این بخش دست پیدا کنیم.


    وی ضمن تشکر از دکتر خرم خورشید معاون سابق تحقیقات، از ایشان خواست تا کمک کنند و برنامه هایی که دارند، با کمک همه همکاران اجرا شود.


   دکتر فلاحی از دکتر خدایی نیز به دلیل پیشبرد امور معاونت آموزشی با صبوری و حوصله تشکر کرد.


*****


   در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین محمد افشاری مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه در سخنانی، ضمن عرض خداقوت به دکتر خدایی و تیم همراه ایشان، برای دکتر خرم خورشید و دکتر فلاحی آرزوی موفقیت و توفیقات روزافزون در مسئولیت جدید کرد.


   وی گفت: اگر مقوله فرهنگ به دانشگاه محدود بشود، دیگر کارآیی نخواهد داشت، مگر در آموزش و پژوهش مدنظر قرار بگیرد و از طریق دانشگاه اسلامی، پیوست های فرهنگی با رویکرد سند تحول، نگاه جامع تری پیدا کنند.


   حاج آقا افشاری، مورد دوم را داشتن نگاه ویژه به اساتید جوان ذکر کرد و افزود: آنان می توانند به عنوان جایگزین خوب و مدیران آینده معرفی شوند.


   وی، طراحی ماموریتی ویژه در هر یک از معاونت ها را لازم دانست و گفت: در کنار همه ماموریت های معاونت ها، یک ماموریت ویژه در نظر گرفته شود و به این سئوال ها که " طرح تحول در آموزش قرار است چه باشد و یا طرح تحول در پژوهش، چه خواهد بود؟ " پاسخ بدهد، تا بعد از تحویل مسئولیت به فرد بعدی، مسیر و ادامه راه برای رسیدن به اهداف مشخص باشد.


    رئیس دانشگاه در پایان این مراسم، ضمن اعطای احکام دکتر خرم خورشید و دکتر فلاحی به ایشان، تابلو فرشی را به رسم یادبود و قدردانی از زحمات دکتر خدایی، به ایشان هدیه کرد که همانجا از سوی ایشان به خیریه حمایت از بیماران روانپزشکی رازی اهدا شد.




انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 21476
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: