به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تشکیل جلسه داد
ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، مسئول فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، نماینده معاونت درمان، نماینده بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و کارشناس دبیرخانه ستاد اقامه نماز دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، مسئول فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، نماینده معاونت درمان، نماینده بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و کارشناس دبیرخانه ستاد اقامه نماز دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بنقل از مفدا؛ دکتر سید علی حسینی سرپرست دانشگاه در ابتدای جلسه، از برگزاری این جلسه در راستای ترویج نماز، تشکر و قدردانی کرد و افزود: در این جلسه مباحث آسیب شناسی در دستور کار قرار گیرد و اگر از ابتدا پایه های مسائل مختص ترویج فرضیه واجب نماز، بررسی و پی ریزی شود، مطمئنا" نتایج اثربخش تری خواهد داشت.
وی در ادامه تشریح کرد: اینکه چه راهکارها و شیوه هایی مورد نظر می باشد، باید دقیق بررسی شود و کانونهای دانشجویی با محوریت نماز توسط خود دانشجویان و رصد افراد فعال و تاثیر گذار انجام شود، در حوزه اساتید و کارکنان هم به همین منوال پیش برویم و افراد شاخص این حوزه، انتخاب و برای ادامه مسیر هم اندیشی شود تا پیام یه صورت خوب و اثر گذار متبادر شود و دانشگاه تمام حمایت های لازم را در این حوزه خواهد داشت تا ان شاالله نتایج بسیار خوب و مثمر ثمری گرفته خواهد شد.
در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر "محمد افشاری" مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اظهار داشت: برنامه های ستاد اقامه نماز با مدیریت حجت الاسلام و المسلمین " محسن قرائتی"، با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به کلیه دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود و در وزارت بهداشت متولی این ستاد، معاونت فرهنگی دانشجویی می باشد که هر ساله برنامه های خود را به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ می نماید و انشاالله این ستاد نیز با توجه به شاخص های اعلام شده، فعالیت های خود را برنامه ریزی خواهد کرد.
وی در ادامه، از ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری در حوزه نماز و فعالیت های موفق بیمارستان بهارلو سخن گفت و افزود: ما هم می توانیم همین برنامه عملیاتی را در دانشگاه و بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه اجرا کنیم. مرکز تخصصی نماز، تامین محتوای آموزشی را داشته است و می توانیم از این ظرفیت نیز استفاده نماییم و شیوه های انس با نماز و دعوت به نماز را در سطح دانشگاهیان اجرا نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین افشاری در ادامه، استفاده از ظرفیت کلاس معارف و ایجاد مشارکت بیشتر دانشجویان با تاسیس کانون نماز را بسیار مؤثر دانست و همین طور در بخش پژوهشی و علمی، مطالعات میدانی در حوزه نماز را جهت تدوین و ترویج بهتر در سطح دانشگاه پیشنهاد داد.
وی در پایان سخنانش، گزارشی از تجهیزات سخت افزاری و همین طور حضور مبلغین در خوابگاه های دانشجویی، بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه ارائه داد.
در ادامه، دکتر "محمدسعید خانجانی" معاون فرهنگی - دانشجویی دانشگاه از اهمیت نماز و تاثیر گذاری آن سخن گفت و افزود: افراد، کار و فعالیت در حوزه نماز را نباید به عنوان شغل ببینند و اگر کار از دل برآید، قائدتا" اثرگذاری بیشتری در مخاطب خواهد داشت و جذب حداکثری به وجود می آورد.
وی استفاده از تکنولوژی های مدرن را جهت اجرای این برنامه ها بسیار مؤثر دانست.
در ادامه، سایر اعضای جلسه پیرامون موارد مطروحه به تبادل نظر پرداختند و بر برنامه ریزی در حوزه نماز برای همه اقشار دانشگاه تاکید کردند.
گفتنی است؛ از مهم ترین مصوبات این جلسه می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
· یک جلسه از جلسات گروه آموزشی معارف به نماز اختصاص یابد.
· تاسیس کانون دانشجویی نماز در دستور کار قرار گیرد.
· نیازسنجی موضوعات علمی پژوهشی در حوزه نماز در سطح دانشگاه صورت پذیرد.
· تکمیل سامانه سجاده پیگیری شود.
· موارد اجرایی و عملیاتی موفق در حوزه نماز که در بیمارستان بهارلو انجام شد، در دانشگاه و بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه نیز اجرا شود.
· شاخص های مورد نظر مرکز تخصصی نماز احصاء و اجرایی شود.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور