• 1401/09/27 - 16:47
  • - تعداد بازدید: 912
  • - تعداد بازدیدکننده: 200
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو هیات مجمع خیرین استان تهران و عضو اسبق شورای شهر تهران:

ضرورت ایجاد تفکر و فرهنگ لازم جهت شناخت جایگاه توانبخشی، یک ضرورت است

عضو هیات مجمع خیرین استان تهران و عضو اسبق شورای شهر تهران امروز (یکشنبه) در نشست خیرین سلامت که با حضور دبیر کارگروه خیرین سلامت و مشارکت های مردمی وزارت بهداشت و سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی برگزار شد، ایجاد تفکر، باور و فرهنگ لازم جهت شناخت جایگاه توانبخشی در نظام سلامت، نهادهای گوناگون و جامعه را یک ضرورت دانست.

   عضو هیات مجمع خیرین استان تهران و عضو اسبق شورای شهر تهران امروز (یکشنبه) در نشست خیرین سلامت که با حضور دبیر کارگروه خیرین سلامت و مشارکت های مردمی وزارت بهداشت و سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی برگزار شد،  ایجاد تفکر، باور و فرهنگ لازم جهت شناخت جایگاه توانبخشی در نظام سلامت، نهادهای گوناگون و جامعه را یک ضرورت دانست.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، مهندس حسن بیادی عضو اسبق شورای شهر تهران در این نشست که  تعدادی از خیرین سلامت نیز شرکت داشتند،  گفت: تفکر شناخت جایگاه توانبخشی در بین متولیان و مردم جامعه نیاز به تغییر فرهنگ و تغییر رویکرد دارد و دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی می تواند عهده دار ایجاد این تفکر باشد و با رسالت خود همه متولیان را به صورت کلان نسبت به این مهم مطلع کند.


   وی در ادامه افزود: بحث خیرین تنها معطوف به کمک مالی و ساخت بیمارستان نمی شود، بلکه جایگاه ایجاد تفکر و احساس نیاز به توانبخشی است که نیاز به حمایت دارد .


   مهندس بیادی تاکید کرد: در بحث توانبخشی، می بینیم که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  دانشگاه،  سازمان بهزیستی،  سازمان های مردم نهاد و ... ورود دارند اما اینکه یک پازل تعریف شده با نخ تسبیح واحد بین آنها حاکم باشد،  نمی بینیم و امیدواریم این نگاه جزیره ای نیز تصحیح شود.


   وی در ادامه گفت: در قانون مدیریت شهری ۲۳ قانون داریم که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزش و پرورش و سایر نهادها زیرمجموعه آن هستند، اما چون تفکر آن به خوبی جا نیفتاده است، در مدیریت نیز شاهد موانعی هستیم.


   عضو هیات مجمع خیرین استان تهران تصریح کرد: باید تفکر توانبخشی از سوی دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی توسعه پیدا کند و خیرین سلامت در تبیین و جریان‌سازی آن حمایت مادی و معنوی لازم را داشته باشند. ضمن آنکه  
نباید فراموش کنیم که درآمد صرفا" نقدینگی نیست بلکه درآمد، رضایت مردم است و با توسعه تفکر تاثیرگذاری خدمات توانبخشی، شاهد جریان اقتصادی هم خواهیم بود.


    مهندس بیادی در پایان سخنانش، ضمن اعلام آمادگی و کمک مالی به ایده های فناورانه نظیر ایده های دانش بنیان جشنواره فناوری های توانبخشی افزود: رسیدن به نگاه توانبخشی، یک سیکل ترکیبی است و همه متولیان باید در این مهم بکار گرفته شوند و برای ارائه خدمات توانبخشی به معلولان و سایر افراد توان خواه باید برنامه ریزی داشت و حواسمان به ورودی و خروجی کار باشد تا شاهد اثربخشی آن باشیم.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24875
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: