• 1398/09/13 - 18:27
  • - تعداد بازدید: 5333
  • - تعداد بازدیدکننده: 53
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

فعالیت کانون خیریه " همیاران زندگی " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رسما آغاز شد

کانون خیریه " همیاران زندگی " به همت اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون آموزشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه، مدیر روابط عمومی، مدیر امورفرهنگی، نماینده اداره کل خیرین سلامت وزارت بهداشت، جمعی از اساتید و دانشجویان ، فعالیت خود را آغاز کرد.


   کانون خیریه " همیاران زندگی " به همت اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون آموزشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه، مدیر روابط عمومی، مدیر امورفرهنگی، نماینده اداره کل خیرین سلامت وزارت بهداشت، جمعی از اساتید و دانشجویان ، فعالیت خود را آغاز کرد.


    به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا؛ دکتر"امیر مسعود عرب" رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست که در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد، گفت : کانون های دانشجویی و واژه های خیریه و احسان و توجه بیشتر به همنوع و انسان هایی که نیازمند کمک هستند، خیلی مهم است. این واژه ها از نظر من بسیار بسیار بزرگ و قابل توجه میباشند و هم افزایی بزرگ و قابل توجه ی را وقتی که در کنار هم قرار بگیرند میتوانند داشته باشند.


    وی افزود: بارها گفتم، تا زمانی که مسئولیت دانشگاه را برعهده دارم،  می گویم که دانشگاه وظیفه اش درهر حوزه ای آموزش، پژوهش و ارائه ی مدل های علمی و پژوهشی برای دانشجویان است، حالا دانشگاه علوم بهزیستی درسه حوزه ی سلامت فعالیت می کند و رسالتی را متفاوت  از دانشجوها ودانشگاه های دیگر دارد و من از هر فعالیت که باعث جلب و مشارکت بیشتر دانشجویان می شود کاملا استقبال می کنم، ما باید بیاییم نگاه کنیم که دانشجو به کدام حوزه و تشکل علاقه دارد و کاملا" با انتخاب خودشان کاری کنیم که وارد فعالیت های دانشگاهی بشوند.


   دکتر عرب اظهارداشت: وظیفه ی مسئولان دانشگاه است  که شرایطی را فراهم کنند که دانشجویان با توجه به سلایق و علایق خود در برنامه هایی که می توانند به ارتقا سلامت خود، دانشگاه و جامعه خود کمک کنند، به طور فعال مشارکت داشته باشند.


    وی افزود: دانشجویان ظرفیت ها و پتانسیل هایی دارند که خیلی بهتر از ما می توانند کار کنند، به روزتر هستند و مسائل را بهتر می توانند رصد و شناسایی کنند، بنابراین تاسیس این کانون را به فال نیک می گیرم و در هرحوزه ای و در هر موردی کمک خواهم کرد.


   رئیس دانشگاه در ادامه تصریح کرد؛ اصطلاح دوم که در این کانون نهفته است، بحث خیریه و کمک و مسائل انسان دوستانه است که بنده هم در این زمینه ها بسیار همراه هستم. ما می توانیم این مسیر علمی را با استفاده از توانایی هایی که داریم ارتقاء بدهیم و باید یادمان هم باشد که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  با توجه به رسالت دانشگاهی که دارد، برغم تمام  مشکلات، یک سازمان اجرایی نیست و ما باید مدل های علمی را در قالب آموزش به کسانی که در صف اول ارائه ی خدمات بعنوان سازمان های اجرایی کشور در این حوزه ها هستند، بتوانیم ارائه بدهیم .


    وی گفت که حالا ما باید این فضا را در قالب های علمی برای دانشجویان و دانشگاه نهادینه کنیم.کار خیر هم ابتدای امر بخش اصلی و جانش روح بلند است. حالا شاید به نظر من معمولی ترین آن مسائل مالی باشد ولی شما به عنوان ارگانی دانشگاهی می توانید از نظر علمی و فکری به ارگان های اجرایی کشور کمک کنید.


    دکتر عرب افزود: یکی از برنامه هایی که در حوزه اجتماعی درصدد پیگیری و رصد آن هستیم بحث جامعه محور کردن خدمات مختلف مرتبط با حوزه ی دانشگاه ما ست. این دانشگاه پرچمدار راه اندازی "توانبخشی مبتنی بر جامعه" بوده است.


    رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین گفت: یکی دیگر از حوزه های اجتماعی ما بنیاد حامیان دانشگاه است، برای اینکه فعالیت ها را نهادینه و ساختارمند کنیم، بنیاد حامیان دانشگاه را راه اندازی کرده ایم که ان شاالله نتیجه بخش خواهد بود . در این حیطه  برای اینکه در قالب کاملا آزاد افراد بتوانند کمک های خود را چه مادی و چه معنوی، در زمینه ی فعالیت های علمی و پژوهشی و اجرایی ارائه بدهند و رصد کنند. هرکس حق دارد که در این حیطه فعالیت کند و ما این پرژوه را وقف عام کرده ایم.


    دکتر عرب افزود:  از روز اول وقتی ستاد این کار را تشکیل دادیم، اعضای فعالش خود دانشجوها بودند و گفتیم که دانشجو به عنوان عضوی باید از این فرایند اطلاع داشته باشد و دخالت و نظارت داشته باشد که خوشبختانه امدند دانشجوها و استقبال کردند. من با هرکاری که حتی اندک بتواند حال کارگران، دانشجوها، اعضای هیات علمی و دیگر اهالی دانشگاه را شاد و خوب کند، همراهی می کنم.


   وی ادامه داد: کارها را می توان به دست دانشجوها سپرد خود آنها می توانند پیش ببرند به شرطی که نظام مند و ساختار یافته و منظم باشد. دانشجوها سرمایه ها و عزیزان دانشگاه هستند، البته باید یادمان باشد  که باید مراقبت کنیم با همراهی هم از آن ها و درعین حالی که می خواهیم کمک کنیم به یک سری افرادی که در مناطق بزه دیده هستند و نیازمند کمک هستند، خودمان باید از دانشجویان صیانت کنیم که به خاطر حضور در مناطق دچار مشکلاتی نشوند و مسائلی براشون پیش نیاید. ان شاالله که همه ی فعالیت ها، راه هایی باشد برای رسیدن  به تعالی بیشتر همه ما.


    در ادامه این مراسم، " یوسف رضایی" مدیر اداره فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه ، فرایند تشکیل این خیریه دانشجویی را توضیح داد و افزود؛ دکترعرب و مجموعه ی مدیریت شان از جهت اینکه آن تفکر مسئولیت اجتماعی را صرف کردند، یقینا" می تواند اشتیاق ما را برای گسترش امور خیریه و فعالیت های عام المنفعه ی دانشگاه بیشتر کند.


    وی افزود؛ بعضی شروع ها و بعضی اتفاقات را نمیتوان فراموش کرد، به جهت ماهیت و ذاتی که در بطن این فعالیت ها است، یقینا جزو آن دسته از فعالیت هایی است که ثمرات بسیار خوبی رو خواهد داشت. ما یک بسته از فعالیت ها را داریم، هم فعالیت های علمی، هم فعالیت های خیرخوهانه که نمیشه از کنارش رد شد و گذشت. بحث، بحث کانون خیریه است که البته همین الان که اینجا هستیم ما یک عقبه ای و یک پیوستی برای این فعالیت داریم که عقبه ی آن بر میگردد به ابتدای ترم که با گروهی  از دانشجویان یک کار تخصصی و فوق العاده زیبا انجام دادیم. دوستانی که آمدند و دانشجویانی که دور هم جمع شدند و یک فعالیتی را تحت عنوان تیم سیار ضایعه نخاعی ها و بازدید از محل زندگی بیماران ضایعه نخاعی شروع کردند. اینها آمدند و رصد کردند و دیدند که این دسته از بیماران جزو شدید ترین و نیازمند ترین گروه توانخواهان هستند و یک نیازهای خیلی ویژه ای دارند که باید رفع بشوند، ازجمله لوازم بهداشتی ولوازم کمک توانبخشی و انصافا شاید بیش از 80 درصدشان در تهیه ی این اقلام دچار مشکل بودند و حضور این گروه برایشان موثر بود.


    رضایی ادامه داد: اقلام مورد نیازشان توسط این گروه تهیه و تحویل شد و شرح حالی هم از آنها توسط گروه گرفته شد، و دانشجویان رشته مشاوره یک کار تخصصی در محروم ترین نقطه ی شهر تهران ارائه دادند. ما جاهایی را در تهران داریم که وضعیت نامناسبی دارند و مردم در سکونتگاه های غیر رسمی در حاشیه ی شهرها سکونت دارند، این مناطق مهاجر پذیر بوده و ساکنان آنجا در معرض آسیب های اجتماعی هستند و مشکلات عدیدی به همراه دارند که این گروه خوب رصد کردند.


     مدیر اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه در پایان سخنانش نیز گفت: الان کانون خیریه یک وجهه حقوقی به خود گرفته و امیدواریم به پشتیبانی عزیزان خیر که در این زمینه یاری گر ما هستند، مشکلات را کم کنیم.


    گفتنی است؛ خانم کوشکستانی و نوروز علی گزارشی از فعالیت های انجام شده دراین مدت را ارائه دادند و با اهدای لوح سپاس، از حمایت های دکتر بهمن بهمنی رئیس مرکز مشاوره دانشجویی و عضو هیات  علمی گروه آموزشی مشاوره دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تقدیر کردند.


    پایان بخش این برنامه نیز پخش کلیپ مستند فعالیت های صورت گرفته در منطقه محمود آباد و خاور شهر تهران بود.


انتهای پیام/


تهیه خبر: طیبی


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15644
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: