• 1397/05/03 - 19:57
  • - تعداد بازدید: 4887
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

قائم مقام وزارت بهداشت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می تواند ابعاد مختلف سلامت اجتماعی را تعریف کند

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت امروز (چهارشنبه) در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، این دانشگاه را منحصربفرد خواند که دارای نگاه ویژه و ماموریت ویژه است و می تواند ابعاد مختلف سلامت اجتماعی را تعریف کند.


گالری تصاویر


   قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت امروز (چهارشنبه) در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، این دانشگاه را منحصربفرد خواند که دارای نگاه ویژه و ماموریت ویژه است و می تواند ابعاد مختلف سلامت اجتماعی را تعریف کند.   


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر" ایرج حریرچی " در جمع اعضای هیات علمی و مسئولان نهادهای دولتی و غیردولتی مرتبط با توانبخشی ، سلامت اجتماعی و سلامت روانی ، با تاکید بر استقلال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و ضرورت وجود این دانشگاه با ویژگی هایی که داراست ، افزود: از این دانشگاه درخواست داریم تا مانند دانشگاه های معتبر دنیا، ماموریت ویژه خود با اهداف و ویژگی های خاص آن را تعریف کند.


   وی گفت: مفهوم " سلامت اجتماعی " جدید نیست اما بعدی از سلامت است که توجه کافی به آن نشده است و " شرایط اجتماعی سلامت بخش" و " توسعه اجتماعی یا توسعه پایدار" که شامل توسعه انسانی و اجتماعی نیز می شود، از ویژگی های سلامت اجتماعی است.


   معاون کل وزارت بهداشت، موضوع " توانبخشی " را نیز از دو بعد " پزشکی " و " توانبخشی اجتماعی " حائز اهمیت دانست و افزود: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که قطب توانبخشی کشور است می تواند توانبخشی را بلحاظ این ابعاد ، به اوج برساند.


   وی به پیشرفت پزشکی طی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: بلحاظ پیشرفت پزشکی ، بسیاری از معلولان برخلاف گذشته ، می توانند به جهت جسمی ،  به زندگی ادامه  دهند ولی آنچه مهم است ، فرد معلول نیز بتواند مانند فرد سالم مشارکت اجتماعی داشته و زندگی با کیفیتی داشته باشد.


   دکتر حریرچی همچنین از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خواست تا سلامت روانی را نیز از دو بعد " درمان جسمی و روانپزشکی اجتماع محور" مورد توجه قرار بدهد و تصریح کرد که این دانشگاه با توجه به رشته های خاص و منحصربفرد خود در کنار رشته روانپزشکی می تواند در این زمینه پیشتاز باشد.


   " سالمندی " ، موضوع دیگری بود که قائم مقام وزیر بهداشت بعنوان ماموریت ویژه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مطرح کرد و افزود: 60 درصد بستری ها در برخی از کشورهای دنیا، مربوط به افراد 60 سال به بالاست و با توجه به رشد آماری جمعیت سالمندان کشورمان ، این شرایط تا حدودی نگران کننده است .


   وی ادامه داد: هرچند که رشد جمعیت سالمندان در کشور ما نشانه رسیدگی و نتیجه مراقبت های سلامتی از این قشر جامعه است ، اما چگونگی مراقبت و ادامه زندگی با کیفیت ... و مسایل دیگر بویژه چگونگی ارائه خدمات توانبخشی به این افراد ، می تواند ماموریت دانشگاه باشد.


   دکتر حریرچی همچنین با توجه به انتقال مسئولیت از دکتر کمالی به دکتر عرب لو دریچه ، در بخش دیگری از سخنانش به ویژگی های دکتر کمالی اشاره کرد و گفت که برغم تمایل مسئولان وزارت بهداشت به ادامه همکاری ایشان در مسئولیت ریاست دانشگاه ، اما با توجه به وضعیت سلامتی ایشان ، این توفیق از ما سلب شد.


   وی افزود: از ایشان خواسته شد تا به عنوان عضو هیات امناء دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فعالیت داشته باشند و حکم این عضویت نیز صادر شده است .


   معاون کل وزارت بهداشت در ادامه به شایستگی و سوابق علمی و مدیریتی دکتر " امیرمسعود عرب لو دریچه " اشاره کرد واظهارداشت: ایشان فردی با اخلاق است و امیدواریم با مدیریت ایشان ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بتواند به ماموریت های ویژه خود عمل کند.


   در پایان این مراسم و پس از قرائت حکم انتصاب دکتر عرب بعنوان سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که از سوی دکتر هاشمی وزیر بهداشت صادر شده است ، این حکم توسط معاون کل وزارت بهداشت به دکتر عرب ارائه شد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12375
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: