• 1397/09/30 - 20:34
  • - تعداد بازدید: 4134
  • - تعداد بازدیدکننده: 64
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

مدیر جدید امورفرهنگی دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی معرفی شد

مدیر جدید امورفرهنگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی - دانشجویی، مسئول نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، کارکنان و نمایندگان تشکل ها وکانون های دانشجویی، معرفی شد.


    مدیر جدید امورفرهنگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی - دانشجویی، مسئول نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، کارکنان و نمایندگان  تشکل ها وکانون های دانشجویی، معرفی شد.


    به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا؛ در این مراسم ضمن تشکر از زحمات " امیر انصاری " مدیر سابق امور فرهنگی دانشگاه، " یوسف رضایی " بعنوان مدیر جدید امور فرهنگی معرفی شد.


    دکتر " امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه در این مراسم با تاکید بر استفاده از تمام سلایق و توانمندی ها، گفت: معتقدم که باید بتوانیم از تمام سلایق در چارچوب اعتقاداتمان، حمایت کنیم.


    وی از " امیر انصاری " مدیر سابق امور فرهنگی معاونت فرهنگی – دانشجویی به واسطه ی زحمات بسیاری که طی چند سال گذشته کشید، تشکر کرد و گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیت بسیار بالای ایشان، از وی در حوزه ی اجرایی و اداره رفاه معاونت پشتیبانی استفاده خواهیم کرد چرا که دکتر دلبری از روز اول مسئولیتشان در معاونت توسعه، دغدغه رفاه کارکنان را داشتند و با فعال کردن این اداره، از توان آقای انصاری در این بخش استفاده خواهیم کرد.


     وی از سویی با اشاره به سوابق اقای رضایی مدیر جدید امور فرهنگی دانشگاه، گفت که ایشان بین سال های 73 تا 78 در حوزه ی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فعالیت کرده و پس از آن به سازمان بهزیستی منتقل شده و مسئولیت های مدیریت بهزیستی شهرستان ری، معاونت بهزیستی ارومیه و معاونت بهزیستی شهر تهران را بعهده داشت.


    دکتر عرب به اهمیت حوزه فرهنگی اشاره کرد و افزود: باید فکر فرهنگی به حوزه های تحقیقاتی، آموزشی، و به حوزه های دیگر هم سرایت کند و امیدواریم آقای رضایی در حوزه های اجرایی به ما کمک کنند، ضمن آنکه باید از مشارکت های مردمی و کمک های مردمی استفاده کنیم.


    وی همچنین ابراز امیدواری کرد: با کمک ایشان، یک فضای با نشاط فرهنگی مثل قبل برای دوستان فراهم کنیم و در چارچوب قانون و با همدلی که آقای رضایی برای دوستان فراهم می کنند، تعاملات بیشتر شده و از ظرفیت های دانشجویان که یکی از معیار های بسیار مهم من است، استفاده کنند.


     رئیس دانشگاه افزود: یک نگاه عدالت محور، نگاه توسعه است. به تمام دوستان در همه ی حوزه ها، کانون ها و تشکل های مختلف بها خواهیم داد و همه در یک نقطه به هم می رسیم و همصدا می شویم و آن، اعتلای دانشگاه و در نهایت، اعتلای کشور و نظاممان است .


    دکتر عرب در پایان سخنانش، ابراز امیدواری کرد، با کمک و هم فکری همدیگر برنامه ها را بپیش ببریم.


******


    معاون فرهنگی – دانشجویی نیز در این نشست گفت که فرهنگ در همه جا به ویژه در دانشگاه ها برتری دارد و همه ی کارها از فرهنگ درست می شود و در مدار خودش قرار می گیرد، لذا پست حساسی است و آقای انصاری در این چهار سالی که تصدی این مسئولیت را داشتند، جانانه خدمت کردند و خوب از عهده کارها  برآمدند .


    دکتر " حسن شاکری " افزود: نمی توان هیچ گلایه ای از اقای انصاری داشت چرا که ایشان کارها را به نحو شایسته انجام دادند و اهداف دانشگاه را بخوبی پیاده کردند، ضمن آنکه دانشجویان را در انجام امور فرهنگی مشارکت دادند.


    وی با تشکر از زحمات آقای انصاری، درمورد آقای رضایی گفت:  فردی با اخلاق اسلامی، بسیار مومن انقلابی و فرهنگی هستند و در عین حال که فوق العاده مومن و پارسا هستند، هنرمند نیز بوده و فعالیت های هنری دستی دارند و دارای تمامی ویژگی های یک مدیر فرهنگی هستند.


     وی افزود:  اقای رضایی ایده های خیلی خوبی دارند و تجربه های خود در بهزیستی را در امور فرهنگی دانشگاه بکار می گیرند. خداوند به ایشان  برکت خواهد داد و از هر دو بزرگوار صمیمانه سپاسگزارم.


    ******


    مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام رهبری در دانشگاه نیز در بخش دیگری از این مراسم، گفت: دشمن، ذائقه ها را تغییر می دهد ، ذائقه  مردم، جوانان ما ، دانشجویان و دانشگاهیان ما را تغییر می دهد. ذائقه را در انواع فعالیت های هنری و مسائل فرهنگی تغییر می دهد، همانطور که بعضی از موسیقی ها همان بلا را سر عقل می آورند که شراب سر عقل انسان می آورد و عقل انسان را خفیف، بی فایده و ازکار افتاده می کند.


    حجت الاسلام والمسلمین معتمدی افزود: لذا در بحث فرهنگی، نباید ضعف نشان بدهیم و بخواهیم با ذائقه ای که دشمن برایمان می سازد، جلو برویم، بلکه باید به دنبال برنامه های فرهنگی فاخر بوده و مطالبه گر باشیم.


    وی ، تشکیل جلسات برای دستیابی به راهبردهای فرهنگی و راهبری از سوی مسئولان فرهنگی و شورای فرهنگی دانشگاه را ضروری دانست و گفت: باید هر کس مسئولیت خودش را در مساله فرهنگ به شدت و به نحو مناسب انجام بدهد.


    حاج آقا معتمدی همچنین بحث ساماندهی فعالیت های فرهنگی در فضای مجازی را مهم خواند و افزود: به نظر می رسد ما در فضای مجازی باید حتما کار منسجم و دقیقی را با شدت انجام بدهیم.


    وی در پایان سخنانش برای آقایان انصاری و رضایی آرزوی موفقیت در مسئولیت های جدید کرد.


******


     مدیر سابق امور فرهنگی معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه نیز در سخنانی با دانشجویان، ضمن یادآوری خاطرات دوران تحصیل، گفت: آینده مکانی نیست  که بدان می رسیم، بلکه جایی است که آن را به وجود می آوریم، راه هایی که به آینده ختم می شود، دست یافتنی نیستند، بلکه ساختنی هستند. شما سرمایه های این کشور هستید . با به کار گرفتن تمامی توان ،  خود را برای آینده ای روشن و  ایرانی آباد به سوی موفقیت رهسپار باشید.


    " امیر انصاری " افزود: این خداحافظی، در واقع، سلامی نو در سنگری دیگر است که برای اینجانب فراهم شده و خداوند بیش از همه شاهد است که در خدمتگزاری من وهمکاران در مسئولیت محوله از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نکردیم  و در همه حال فقط خوشنودی و رضایت حضرت حق  و دانشجویان عزیز در چارچوب  قانون و مقررات با به کار گرفتن تمامی مساعی و اهتمام برای حسن انجام امور در اولویت بوده است.


******


     مدیر جدید امور فرهنگی معاونت دانشجویی دانشگاه نیز در سخنانی ضمن تشکر از اعتماد ریاست دانشگاه، گفت: من به عنوان عضوی در کنار سایر عزیزان به حوزه فرهنگی اضافه شدم اما گستره فرهنگ در همه شئونات زندگی اعم از فرهنگ فردی، خانوادگی و اجتماعی اهمیت زیادی دارد.


    " یوسف رضایی" با اشاره به مظلومیت خاص فرهنگ، افزود: کسانی هستند که به افراط به فرهنگ می‌پردازند و برعکس، برخی هستند که به تفریح در آن می پردازند، در نتیجه بسیاری از آسیب هایی که در جامعه می بینیم به دلیل آسیب به این ناحیه است و ان شاالله به یاری خداوند و با همکاری شما، گام های موثری را در این راستا بر می داریم و خروجی خوبی خواهیم داشت.


     وی تاکید کرد: تمام کسانی که طی سال‌ها با من همکاری کرده‌اند این را می دانند، احترام کامل برای تمام نهادهای سیاسی که مورد تایید نظام هستند، قائل هستم و همکاری لازم را با تک تک آنها خواهم داشت. مهم این است که تفاوت افکار و آداب را بپذیریم، همه ما با افکار متفاوت می توانیم یک فرهنگ متعالی را شکل دهیم.


      رضایی افزود: امروزه جوامعی هستند که می‌توانند در وضعیت آشفته امروزه پیشرفت داشته باشند و این موضوع محقق نخواهد شد، مگر اینکه به افکار و آداب یکدیگر حداکثر احترام را بگذاریم و بتوانیم در کنار هم بودن را در کنار یک فرهنگ متعالی، تجربه کنیم.


     وی ادامه داد: کشورمان بر اساس گفته های متفکران فرهنگ، دارای متعالی ترین فرهنگ های دنیا است، اما متاسفانه مشکلی را که در فرهنگ داریم، موضوع نهادینه شدن آن است، که در این زمینه دچار مشکلات وسیعی هستیم.


    وی ، جهان امروز را جهان شبکه‌های اجتماعی دانست و گفت: نمی توانیم به راحتی از کنار آن بگذریم چرا که مساله مهمی است.  در روزگاری هستیم که جوانان به حوزه‌های سیاسی بسیار کم توجه هستند و تمایلشان به سمت این موضوعات بسیار کم است، این شبکه ها می توانند افکار جوامع را شکل دهند و باعث حرکت افراد در مسیر مثبت یا منفی شوند، در نتیجه ارزش مهارت های زندگی در مکانی مثل دانشگاه، اهمیت خود را نشان می دهد.


     رضایی افزود: می توانیم جامعه مان را واکسینه کنیم همچنانکه اگر در دامنه آتشفشان زندگی می‌کردیم باید خانه هایمان را چنان محکم و مستحکم می ساختیم تا در مقابل آتشفشان مقاوم باشند چرا که بالاخره آن آتشفشان فوران خواهد کرد و گریزی از گدازه‌های سوزان آن نخواهد بود. در رابطه با شبکه های اجتماعی جز این نیست که ما باید به این توانمندی و هنرمندی برسیم که راه صحیح استفاده از آن‌ها را یاد بگیریم و بتوانیم در زندگی به درستی از آنها بهره ببریم.


    وی به عنوان مثال، به پویش مردمی برای تهیه سه هزار ویلچر برای معلولان اشاره کرد و گفت: تصور کنید باید به ناچار از صبح تا شب در خانه بمانید و قطعاً این امر برای شما بسیار مشکل است، حالا معلولی که نمی تواند یک ویلچر تهیه کند، گاه تا شش ماه از خانه نمی تواند خارج شود، سازمان بهزیستی هم توانایی تهیه آن برای همه معلولان را ندارد و  اتفاق زیبایی است که با یک پویش مردمی و استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی، سه هزار ویلچر تهیه شده و در مناطق محروم اهدا ‌شود.


     مدیر جدید امور فرهنگی دانشگاه با ارائه مثال های دیگر، به توانایی شبکه های اجتماعی در کمک به جامعه اشاره کرد و افزود: ما این پتانسیل را بسیار بالاتر داریم، ما در دانشگاه هستیم و اقبال جامعه به چنین مسائلی در محیط دانشگاهی بسیار بیشتر است.


     رضایی در پایان سخنانش یادآوری کرد که دانشجویان، امانت های ارزشمندی هستند که از طرف خانواده هایشان به دانشگاه سپرده شدند، لذا از خداوند می خواهم که امانتدار خوبی باشیم و بدانیم که باید این امانت داری را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.


     گفتنی است، این برنامه با سخنان نمایندگان کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی و با اهدای هدایایی از طرف معاونت فرهنگی- دانشجویی و سایر بخش ها به " امیر انصاری " در سپاسگزاری از زحمات ایشان، به پایان رسید.




انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: طیبی - نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13313
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: